Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herhangi belirtin var mıBenim de yas 32 ilk bebis olacak 2 aydir deniyorum, elanatal basladi doktorum bat 5 eylul valla merak ediyorum ne zaman test yapsam?![]()
Sol kasikta agrim var canim, zaten 2 gun once doktora gitmistim soldan yumurtlamissin bu ay dedi ve gazim var resmen normal mi?Herhangi belirtin var mı
İki ay sonra bir yıl olacak gebelik haberi alamadım bende sorun yok eşiöde morfoloji düşüklüğü var ama buda çok engel olacak bişi değil kendiliğinden olur dedi dr ama 10 ay geçti eşim son 4 aydır ilaç kullanıyor bende yumurtlamam için prowomen kullanıyorum olan spermi yumurtam olduğundan daha büyüsü. Diye gücüm yok gibi sabırlı olmak istiyorum ama yoruldum her ay bir umut beklemek çok zor ve etrafımdaki insanlar hep o güzel haberleri aldılar umutsuzlasıyorım umarım rabbim banada nasip eder istiyoruz kümse bu konuda sınanmasın tek isteğim o
Merhaba aynı durumdayız 24 yumurtlama 25 catlama 8 Eylül batMerhaba kızlar bende letu tedavısının ıkıncı ayındayım 24 agustos yumurtlama 25 agustos çatmalama gördüm bat 8 eylül![]()
En alttaki bugunse cok pik canim, normalde yarindan itibaren siliklesmeye baslarMerhaba benim de bat 9eylül döngü 32 gün oluyor genelde geçen haftadan beri ovulasyon testi yapıyorum dün akşam ve bugün sabah pozitif çıktı ne zaman silikleşmeye başlar bugünü de değerlendircem inşallah Eki Görüntüle 3637251
Merhaba benim de bat 9eylül döngü 32 gün oluyor genelde geçen haftadan beri ovulasyon testi yapıyorum dün akşam ve bugün sabah pozitif çıktı ne zaman silikleşmeye başlar bugünü de değerlendircem inşallah Eki Görüntüle 3637251
Benim de 25. Gün çatlama oldu. 8 Eylül ü bekliyorumMerhaba kızlar bende letu tedavısının ıkıncı ayındayım 24 agustos yumurtlama 25 agustos çatmalama gördüm bat 8 eylül![]()
Aa tamam canım sağol iyi oldu söylediğin öyle yapmaya çalışcam inşallah hepimiz için güzel bi eylül ayı olurPik olmuş. Bu günü mutlaka değerlendirin. Yarın da pik olabilir yani yumurtlama 2 gün sürebilir yine o günü de değerlendirebilirsiniz. 3. Gün silikleşmeye başlar muhtemelen bu da çatlama olduğu anlamına geliyor. Çatlama gününü kesin değerlendirin. Sonraki günü de değerlendirebilirsiniz. Eşinizde sperm kalitesi açısından bir problem yoksa hepsini değerlendirin. Zaten şu andaki spermler 2 ay öncesinden hazır hale geliyor. Diğer sıvının da yeniden oluşması 3-4 saat sürüyor. Yani bol bol değerlendirin bu süreci![]()
4 adet testim kaldıBenim bu ay ovulasyon pik olmuo 12 gün kaldı adetime
İnşallah guzel haberler alırızMerhaba aynı durumdayız 24 yumurtlama 25 catlama 8 Eylül bat![]()
3 kişi olduk varmı arttıranBenim de 25. Gün çatlama oldu. 8 Eylül ü bekliyorum![]()
İnşallah hayırlısıyla haberleselım mutlaka takıp edelımİnşallah guzel haberler alırız![]()
Valla ara ara sol kasık batması dısınds bişeyim yok geçen ay delı gıbı belırtım vardı kesın hamıleyım bu sefer dedim ama adet oldum belırtı aramayıda bıraktım açıkçasıİnşallah hayırlısıyla haberleselım mutlaka takıp edelımbi ağrınız var mı belırtı gıbı
![]()
Benim de geçen ay bır sürü ağrı vardı negatıf oldu adet oldum dırek o ağrıya bu sefer de az bel ağrısı var batma kasık da o kadar Az dıye üzülüyorum olmadı mı dıye kafalar karışıkValla ara ara sol kasık batması dısınds bişeyim yok geçen ay delı gıbı belırtım vardı kesın hamıleyım bu sefer dedim ama adet oldum belırtı aramayıda bıraktım açıkçası![]()
Hiç kafana takma bence belırtı felan da arama kendını dınleme dınledıkçe bişeyler oluyo çunku vucudumuza akışına bırak ben oyle yaptım bu ay gerısı Allahtan artıkBenim de geçen ay bır sürü ağrı vardı negatıf oldu adet oldum dırek o ağrıya bu sefer de az bel ağrısı var batma kasık da o kadar Az dıye üzülüyorum olmadı mı dıye kafalar karışıkhayırlısı olsun ınsallah hepımız ıcın
![]()