- 21 Ekim 2021
- 916
- 520
- 53
İdrarı kaç damla damlatıyorsun ve testi hangi saatlerde yaptın canımBunu kullanıyorum cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrarı kaç damla damlatıyorsun ve testi hangi saatlerde yaptın canımBunu kullanıyorum cnm
Saat 12 ile 1 arasi 3 damla damlatıyordum 2 saat öncesi su bile içmedim ama olumsuzİdrarı kaç damla damlatıyorsun ve testi hangi saatlerde yaptın canım
Bazılarının pik süresi kısa olduğu için gün içinde iki tane test yapmak gerekiyor. sabah yaptığın test koyuysa aynı günün akşamında yapınca eşit koyulukta pik çıkıyor hiç bir testiniz koyuya yakın olmadı mı o günlerde aksamında da yapsanız belki piki görürdünüzBen daha pik görmedim![]()
Bak kuzu bu 3 ay öncesi 19. Gün görmüşüm pikİdrarı kaç damla damlatıyorsun ve testi hangi saatlerde yaptın canım
Böyleydi hepsi adetten 6 gün sonra başladım test yapmaya artık hepsi aynı olunca biriktirmedim baktım silik attimBazılarının pik süresi kısa olduğu için gün içinde iki tane test yapmak gerekiyor. sabah yaptığın test koyuysa aynı günün akşamında yapınca eşit koyulukta pik çıkıyor hiç bir testiniz koyuya yakın olmadı mı o günlerde aksamında da yapsanız belki piki görürdünüz
Canım 2 damla damlatman gerekiyor eğer 2 damla damlatırsan ve uzun süre testte ilerleme olmazsa ancak o zaman 3. damlayı deneyebilirsin. Test saati olarak da kullanma kılavuzunda yazıyordu önerilen saatler ona bakabilirsin ben 17de yapıyorum bu testle 2 saat su içmeyip. Pik ve çatlama arasında belki kısa süre vardır senin bir dahaki döngünde ilk test 10da ikinci test 18de olarak dene bence bakalım sabahtan akşama ne oluyorSaat 12 ile 1 arasi 3 damla damlatıyordum 2 saat öncesi su bile içmedim ama olumsuz
Daha olur mu ki bat 10 EylülCanım 2 damla damlatman gerekiyor eğer 2 damla damlatırsan ve uzun süre testte ilerleme olmazsa ancak o zaman 3. damlayı deneyebilirsin. Test saati olarak da kullanma kılavuzunda yazıyordu önerilen saatler ona bakabilirsin ben 17de yapıyorum bu testle 2 saat su içmeyip. Pik ve çatlama arasında belki kısa süre vardır senin bir dahaki döngünde ilk test 10da ikinci test 18de olarak dene bence bakalım sabahtan akşama ne oluyor
Baştan 3. Ve 5. Testler koyulaşmış baya onların akşamı büyük ihtimalle pik görürdün yapsaydın canım değerlendirdiniz mi peki koyulaşma olan günleriBöyleydi hepsi adetten 6 gün sonra başladım test yapmaya artık hepsi aynı olunca biriktirmedim baktım silik attim
Baştan 3. Ve 5. Testler koyulaşmış baya onların akşamı büyük ihtimalle pik görürdün yapsaydın canım değerlendirdiniz mi peki koyulaşma olan günleri
Kuzum 10 gün oldu nerdeyse teste guvenmedim diye iki günde bir bazen gün aşırı değerlendirme oldu
Umarım kaçırmadım 3 ay önce 4 gün sürdü diye öyle durdum kaldımBenim de çok kısa sürüyor iki ay önce ben de pik olmuyor sanıyordum ama geçen ay farkettim ki koyulaştığı zaman bide akşamında test yapınca piki yakalıyorum. Ertesi sabah silikleşip çatlıyor senin de öyle büyük ihtimalle
İnşallah kuzum hepimiz güler haberler alırızelinizden geleni yapmışsınız zaten spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor canını sıkmahayırlısı olsun olacağı varsa her türlü olur insanlar ayda iki kez ilişki yaşıyor tutturuyorlar olunca oluyor cidden
İnşallah canimm inşallah yaşım var diye öyle hastaneye gidecek tedavi olacak durumum da yok ondan galiba çabam2 günde bir ve gün aşırı olduysa bir şekilde yumurtlama denk gelmiştir zaten kafana takma bence
Profilindeki yaş doğruysa 34sün sanırım, düşündüğün kadar geç bir yaş değil insanlar 35ten sonra evlenip çocuk yapıyor. Annem kardeşimi 41 yaşında doğurdu teyzem de ilk çocuğunu 42de doğurduİnşallah canimm inşallah yaşım var diye öyle hastaneye gidecek tedavi olacak durumum da yok ondan galiba çabam
Doğru kuzum 34 yaşındayım evlendim 3 ay sonra hamile kaldım 4 aylık oldu düşük oldu kürtaj oldum. Belki de korku benimkiProfilindeki yaş doğruysa 34sün sanırım, düşündüğün kadar geç bir yaş değil insanlar 35ten sonra evlenip çocuk yapıyor. Annem kardeşimi 41 yaşında doğurdu teyzem de ilk çocuğunu 42de doğurdu
Çok geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin inşallahDoğru kuzum 34 yaşındayım evlendim 3 ay sonra hamile kaldım 4 aylık oldu düşük oldu kürtaj oldum. Belki de korku benimki
Cümlemizin inşallah canimsinÇok geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin inşallah![]()