• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Arkadaşlar merhaba
Bat 5 gün var
Prodoctor erken gebelik testi yaptım💕
Sizce hamile miyim 🥺
Aşırı karnım ağrıyor 🥹 adet olucak gibi 🥺
Bu testin sahte pozitif verdiğini söylüyorlar ama ben geçen ay bunu bilmeden bir çok kez art arda günlerde kullandım silik çizgiyi bırak kuruma çizgisi bile yoktu. Bence testi bata kadar tekrarlayın şu an bariz çizgi var inşaallah bebiş vardır 😍🤗 bat gününde regl gelmezse de kan verin 🙏🏼

Merhaba. Benim de ilk klomen tedavim. 25 ağustosta çatlatma iğnesi oldum. Bugün 11. Gün kaset testim negatif çıktı. Burdan döner mi sizce ? Pek umudum yok açıkçası. Adet öncesi yaşadığım tüm belirtiler var çünkü
Ben de 25 inde çatlatma iğnesi oldum 26 sı aşılama aynı şeyleri yaşıyoruz. Progesteron da kullanıyorum. Önceki adet öncesi dönemlerinden tek farkı akıntım çok çok az.

Haklisin cnm bende umitlenme diye dedim cnm uzulmeni istemem
Teşekkür ederim 🙏🏼🫶🏼Ümitlenmek mi güzel umitsiz olmak mı bende bilemedim ki ,geçen ay çok umutluydum atıyorum on test yaptıysam 4 üç pozitif gerisi negatif di ,bu ay hepsi pozitif ama kan negatif çıktı bı kaç gün önce ,artık notrlendim heralde bişey hissetmiyorum sevinemiyorum üzülemiyorum çok gıcık bı his 😒

Ben de 25 inde çatlatma iğnesi oldum 26 sı aşılama aynı şeyleri yaşıyoruz. Progesteron da kullanıyorum. Önceki adet öncesi dönemlerinden tek farkı akıntım çok çok az.
Benim rahim kalınlığım iyiymiş dedi. Progestan vermedi. Benim sadece farklı gördüğüm adet öncesi sancı tam sağımda veya solumda bütün bölge olurdu. 2 3 gündür tek sağda altta tek bir nokta şeklinde batmam oluyor ama ona da güvenilmez tabi. Yoksa bel ağrısı gidip geliyor meme uçlarıma sıcaklık vurup geçiyor akıntım kesilmedi hiç daha. Uyku hali de adet öncesi olur bende bunlara güvenemiyorum bi tek bu batma hissi değişik o da iğneden olabilir

Benim rahim kalınlığım iyiymiş dedi. Progestan vermedi. Benim sadece farklı gördüğüm adet öncesi sancı tam sağımda veya solumda bütün bölge olurdu. 2 3 gündür tek sağda altta tek bir nokta şeklinde batmam oluyor ama ona da güvenilmez tabi. Yoksa bel ağrısı gidip geliyor meme uçlarıma sıcaklık vurup geçiyor akıntım kesilmedi hiç daha. Uyku hali de adet öncesi olur bende bunlara güvenemiyorum bi tek bu batma hissi değişik o da iğneden olabilir
İğnenin etkisi geçmiştir artık benim testlerim de negatife döndü. Bence sağ kasıktaysa birşeyler olabilir. Benim istisnasız hep sol kasığımda birşeyler olur ve biter sağ tarafta ilk defa bu ay ben de ufak tefek şeyler yaşıyorum ama belirti sayılacak kadar değil

Rahim kalınlığı ile ilgili birşey demedi dr mesela geçen ay vermemişti çatlatma iğnesinden sonra ama bu ay aşılamadan sonra verdi nedense. Değerlerim de iyiymiş 🤔

Teşekkür ederim 🙏🏼🫶🏼Ümitlenmek mi güzel umitsiz olmak mı bende bilemedim ki ,geçen ay çok umutluydum atıyorum on test yaptıysam 4 üç pozitif gerisi negatif di ,bu ay hepsi pozitif ama kan negatif çıktı bı kaç gün önce ,artık notrlendim heralde bişey hissetmiyorum sevinemiyorum üzülemiyorum çok gıcık bı his 😒
Bizim beklediğimiz tarih aynıydı, çok erken kan vermişsiniz, biraz sabır. Bugün yaptınız mı test?

İğnenin etkisi geçmiştir artık benim testlerim de negatife döndü. Bence sağ kasıktaysa birşeyler olabilir. Benim istisnasız hep sol kasığımda birşeyler olur ve biter sağ tarafta ilk defa bu ay ben de ufak tefek şeyler yaşıyorum ama belirti sayılacak kadar değil
Benim sol tüpüm tıkalı zaten. Sağda ve solda 1er yumurtam vardı tabi soldaki umut verici değil. O yüzden sağda battığı için acaba mı diyorum.

Back
X