Aminnn hepimizinnİnşaallah canım Allah gönlüne göre versin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn hepimizinnİnşaallah canım Allah gönlüne göre versin![]()
Ya ağzından bal damlıyordirek acile giderim hep beta bakacağım derim. Sıkıntı yapmazlar. Yoğunsa utandığımdan dr a ilaç kullanacağım gebelik şüphem var derim o da birşey demez sağ olsun
![]()
Hormon olmadan çalışmaz test ,bence ,ama bi tekrar et ,bu testlere hiç güven olmuyor hayatım ,inşallah Allah sağlıkla müjdeli haberini gonderirir en yakın zamandaBen bu sabah gene yaptım regle 2 gün var. Strip testti yanlıslıkla idrar damladı. Sonrasında control cizgisi tam cıktı t çizgiside silik belirdi ama idrar damladığı için testmi bozuldu blmiyorum![]()
Bende öyle diyim ilaç kullancam diyin bariYa ağzından bal damlıyordirek acile giderim hep beta bakacağım derim. Sıkıntı yapmazlar. Yoğunsa utandığımdan dr a ilaç kullanacağım gebelik şüphem var derim o da birşey demez sağ olsun
![]()
Kimyasal geçirip peşine hamile kalan çok var ,inşallah rabbim gonlune göre nasip ederİnşallah 2-3 saate tekrar yapacağım. 1.5 yıldır 2.bebek istiyoruz. Geçen ay kimyasal olmuştu. Bakalım ne olcak![]()
Benim 8 9 arası bat ,her yaptığımda silik pozitif görüyorum ,ama ne derece doğru bilmiyorumBat 9-10 eylül olanlar pozitif gören var mı testlerde ben de yarın yapıcam inşallah![]()
Test fotosu varmı hiçBenim 8 9 arası bat ,her yaptığımda silik pozitif görüyorum ,ama ne derece doğru bilmiyorum
Sonucunuzu yazın lütfen merak ettim. Umarım gönlünüze göre olurBende öyle diyim ilaç kullancam diyin bariEşim uyandı illa baktiralim diye tutturdu ,birazdan acile gideceğim bakalım nolcak ,hiç gitmek istemiyorum sonuçla yüzleşmek istemiyorum ama tutamıyorum adamı başıma dikildi
![]()
11. Gün kaset testte gölge çizgi vardı. Dün tekrar yaptım tamamen negatifti. Bugün yine gölge gördüm. İnşallah vardır. Erken gebelik testi ile deneyeceğim bir deİnşaallah senin şüphelerin doğrudur pozitif sonuç alırsın. Burda ve bilmediğimiz yerlerde ümitlerini kalplerinde canlı tutan anne adayları da inşaallah![]()
Ben sabah yaptım 10 u bat benıım henüz görmedimBat 9-10 eylül olanlar pozitif gören var mı testlerde ben de yarın yapıcam inşallah![]()
Hayırlısı olsun canım adete kadar beklersin bakalım inşallahBen sabah yaptım 10 u bat benıım henüz görmedim
Silikler genelde doğru çıkıyo canım beta azdır ondandır gecikme olunca kan verirsn inşallahBenim 8 9 arası bat ,her yaptığımda silik pozitif görüyorum ,ama ne derece doğru bilmiyorum
Ben özele gidiyorum evin yakınındaki bir hastaneye. 2 defa gittim ikincisinde veznedeki kızlarla birlikte bekledik sonucuAvox kuruma çizgisi yapmıyor geç döllenme oldu belki de ,bı kaç gün sonra tekrar Kana baktırın ,bu arada Kana gittiğinizde ne diyorsunuz hangi bölüme gidiyorsunuz ben acil başta olmak üzere bütün haklarını kullandım yeni yeni bahaneler arıyorum da![]()
Direkt söyle bence, belirti olunca erken gelmiştim çıkmamıştı şimdi idrar testinde silik gördüm günüm de geldi bi baktırmak istiyorum gibiAvox kuruma çizgisi yapmıyor geç döllenme oldu belki de ,bı kaç gün sonra tekrar Kana baktırın ,bu arada Kana gittiğinizde ne diyorsunuz hangi bölüme gidiyorsunuz ben acil başta olmak üzere bütün haklarını kullandım yeni yeni bahaneler arıyorum da![]()
Ben hatta vucut derecm artmis biraz ama belirti olmaz herhalde hava cok sicakVücüdünu ateş basanlar ses versin![]()