• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Test fotosu varmı hiç
Olmaz mı bir sürü elimin altındakilere hemen atıyım 😂
1757248448750..webp

Var mı belirtiler anne adayları?
Ben yerimde sayıyorum ,regl belirtileri gibi birşeyler var ,arada bı kasık ağrısı oluyor geçiyor ,sağ gogsum sızlıyor dokununca açıyor yüzümde bir sürü sivilce ,hafiften bı baş dönmem var ama o psikolojik olabilir yada çok uykusuz ve yorgunum ondan kaynaklı olabilir

Var mı belirtiler anne adayları?
Dün pozitif öğrendim ben.
Hala sık idrara çıkmam devam ediyor, sivilcelerim de benimle, ara ara tatlı belirgin ağrılar oluyor dizlerim de dahil sonra biraz geçiyor ara ara oluyor falan tatlı tatlı gidiyoruz şimdilik. Bir de bu sabah ovulasyon testi de yaptım dün silikti bugün daha belirgin. Normalde bugün 28. Gün ve regl olmama gerekiyordu. Dün betahcg değerim 19.40 dı 😇

Eklentiler

• 20250907_150933.webp
    20250907_150933.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 55
Hala sık idrara çıkmam devam ediyor, sivilcelerim de benimle, ara ara tatlı belirgin ağrılar oluyor dizlerim de dahil sonra biraz geçiyor ara ara oluyor falan tatlı tatlı gidiyoruz şimdilik. Bir de bu sabah ovulasyon testi de yaptım dün silikti bugün daha belirgin. Normalde ebugun 28. Gün ve regl olmama gerekiyordu. Dün betahcg değerim 19.40 dı 😇
Maşallah Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hala sık idrara çıkmam devam ediyor, sivilcelerim de benimle, ara ara tatlı belirgin ağrılar oluyor dizlerim de dahil sonra biraz geçiyor ara ara oluyor falan tatlı tatlı gidiyoruz şimdilik. Bir de bu sabah ovulasyon testi de yaptım dün silikti bugün daha belirgin. Normalde ebugun 28. Gün ve regl olmama gerekiyordu. Dün betahcg değerim 19.40 dı 😇
Sivilcelenmeye kadar aynı belirtiler ,senin yorumunu okudukça umutlaniyorum 😍

Ağrıdan kastınız kendimden örnek vereyim misal biraz ayakta kalınca veya dizimi karnıma çekince bı rahatsızlık veriyor bı ağrı oluyor ama akabinde geçiyor ,sizinkide öyle birşey mi birde. BEnim ağrıyan bölge sol tarafta bikini bölgesinde kalıyor tam gobekle rahim sanirim orası o arada bı yer

Ben de inan sabırsızlıkla senin güzel haberlerini bekliyorum ama bir tık daha serbest bırak kendini lütfen. Bende senin gibi inanılmaz meraklı ve heyecanlıyımdır o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Sadece biraz sabır ve teslimiyet olur mu 😇
Çünkü ben mesela daha regl me 6 gün varken gittim kan testi verdim. 1.20 yani negatif gördüm ama inan hiç üzülmedim ya da içime herhangi bir kırgınlık hissi girmedi. Tam teslimiyet tam tevekkül gerisi de hayırlısıyla en güzel şekilde gelecektir 🥰

Ağrıdan kastınız kendimden örnek vereyim misal biraz ayakta kalınca veya dizimi karnıma çekince bı rahatsızlık veriyor bı ağrı oluyor ama akabinde geçiyor ,sizinkide öyle birşey mi birde. BEnim ağrıyan bölge sol tarafta bikini bölgesinde kalıyor tam gobekle rahim sanirim orası o arada bı yer
Benim tam regl olacakmış gibi o sıcak ılık ağrılar vardır ya karından dizlere doğru öyle oluyor. Ben hemşireyim bu arada dün bir de dış nöbete gittim öğrendiğim ilk gün, sabaha kadar ayaktaydım😅 sadece idrar biraz zorladı. Bir de bu arada bende bu dönemin ortalarında ishal de oldu hafif şekilde sonra çok az kabız gibi oldu ama zorlayacak şekilde değil şu anda da norma ilerliyor. Hatta ilk ishal olduğumda tedirgin olmuştum çoğu kişi kabızlık dediği için belirti olarak

Ben de inan sabırsızlıkla senin güzel haberlerini bekliyorum ama bir tık daha serbest bırak kendini lütfen. Bende senin gibi inanılmaz meraklı ve heyecanlıyımdır o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Sadece biraz sabır ve teslimiyet olur mu 😇
Çünkü ben mesela daha regl me 6 gün varken gittim kan testi verdim. 1.20 yani negatif gördüm ama inan hiç üzülmedim ya da içime herhangi bir kırgınlık hissi girmedi. Tam teslimiyet tam tevekkül gerisi de hayırlısıyla en güzel şekilde gelecektir 🥰
Çok teşekkür ederim ,aslında negatif çıksa üzülmem ,benim ki biraz koruma iç güdüsü,aynı zamanda bu olursa benim üçüncü olucak ,ama kan uyusmazligi başta olmak üzere bı takım sıkıntılar dan benim hep düşük oluyor bı sofra bezi silkelesem kanamadan yatıriyorlar hastaneye diğer iki oglumda da hep yrg de yattım yani yüksek riskli gebelik bölümünde eğer şuan varsa 6.hafta geçmeden iğne olmam gerekiyor çabam o yüzden ,sonra gecckalinca kendimi daha çok perişan ediyorum

Back
X