Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ikinci çizgi göremiyorumBakar mısınız
Bat 10 eylül erken mi yaptım acabaBen ikinci çizgi göremiyorum
Erken olmuş canım carsamba yapacağım benBat 10 eylül erken mi yaptım acaba
benimde bat 10 eylül normalde bir kaç gün kala ağrılarım artar ama aksine yok oldu resmen geçen haftalarda kasık aprım bel ağrım ve beyaz kremsi akıntım oldu ara ara catlama döneminden olabileceğini düsündüm bakalım 10 eylüle kadar beklicem olmazsam test yapcam aslında elimde 6 gün önceye kadar olan early predactor testim var ama yapmıyorum sizce yapıyım mı testBenim bugun beklıyorum bakalım gelen gıden yok adet agrılarımda yok oldu
Bak arkadaş yapmış erken olduğu için negatif çıkmış bekle bence sendebenimde bat 10 eylül normalde bir kaç gün kala ağrılarım artar ama aksine yok oldu resmen geçen haftalarda kasık aprım bel ağrım ve beyaz kremsi akıntım oldu ara ara catlama döneminden olabileceğini düsündüm bakalım 10 eylüle kadar beklicem olmazsam test yapcam aslında elimde 6 gün önceye kadar olan early predactor testim var ama yapmıyorum sizce yapıyım mı test
BendeeBenımde agrılarım yok oldu hiç kasık ağrım yok ilginç bi şekilde ama yapmıcam ya regl olmayı beklicem yada gecikmesini beklicem kızlar
bat 2 kaldı eylül 10 regl beklenen yapıyım mı aksam sBence adet günü ya da adete 2 gün kala yapmalısınız yalancı pozitiflik olmaması adına. Bu saydığınız belirtiler bende de mevcut. Ağustosta da böyle belirtiler yaşamıştım ama 12 ağustosta adet oldum .şu anki olan belirtileri hamilelik belirtilerine yormuyorumyine adet olucam
o yüzden test bile yapmak istemiyorum çok üzülüyorum
Yanı varsa eger çıkma ihtimalı yuksek guvenılır bı test çünkü hayırlısı olsun inşallah vardır ben belırtı aramayı gecen aydan sonra bıraktım zaten gecen ay hamıleyım dıyodum oyle herşey vardı benım için yerleşme kanaması tek belırtı oda her kadında olmuyobenimde bat 10 eylül normalde bir kaç gün kala ağrılarım artar ama aksine yok oldu resmen geçen haftalarda kasık aprım bel ağrım ve beyaz kremsi akıntım oldu ara ara catlama döneminden olabileceğini düsündüm bakalım 10 eylüle kadar beklicem olmazsam test yapcam aslında elimde 6 gün önceye kadar olan early predactor testim var ama yapmıyorum sizce yapıyım mı test
Benımde 10 eylül ama daha önce yaptım çıkmadı gecıkene kadar yapmayı düşünmüyorumbat 2 kaldı eylül 10 regl beklenen yapıyım mı aksam s
Hayırlı olsun öncelikleGöğüs ağrım inanılmaz beyaz akıntım çok bir de başkada bir şey yok açıkçası
Bence yapma insanın morali bozuluyorbat 2 kaldı eylül 10 regl beklenen yapıyım mı aksam s
Evet çatlama gördükten sonraki hemen ağrımaya başladı gün geçtikçe artarak devam ettiHayırlı olsun öncelikleGögüs ağrınız ne zaman başladı acaba hatırlıyor musunuz? Yumurtlamadan hemen sonra mı?
Bende de ilk defa bu ay böyle oldu, çatlamadan beri gögüslerimin acısı ağrısı dolgunluğu devam ediyor. Normalde reglden hemen önce olurdu. Umutlandım şimdiEvet çatlama gördükten sonraki hemen ağrımaya başladı gün geçtikçe artarak devam etti
Buradan silik çizgi görünmüyor.Şimdi nasıl
Benim bat 10 ama bugün ciddi anlamda göğsümde ağrı var ve ara ara göbeğimin alt kismi bikini bölgesinin üst kısmı olacak şekilde ağrım var ve ishal olmuşum uyku gözümden akiyor ve aşırı gerginimKızlar gebelikte pozitif görenlere aslında bu sorum lekelenmenız oldumu
Bende kabızım benım de gögsüm sızlıyor uçları kocaman olmuşBenim bat 10 ama bugün ciddi anlamda göğsümde ağrı var ve ara ara göbeğimin alt kismi bikini bölgesinin üst kısmı olacak şekilde ağrım var ve ishal olmuşum uyku gözümden akiyor ve aşırı gerginim