• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Evet canım ben de sordum onu hatta bazı erken gebelik belirtilerinde kuruluk da var. Suyu çok iç sana tavsiyem çok önemli

Bnde de var ama az cene kismimda cikti iki tane dln
benimde aynı yerlerde oldu ama pek sey yapmıyorum ona cünkü regl dönemlerimdede olabiliyor bu ama asırı derecede göğüslerim kasınıyor sızlıyo yanlardan ara ara onun dısında bel ağrım hafif bat 10 eylül ama dün early predactor yaptım negatif cıktı o yüzden umudumu kaybettim bu ay icin biraz

benimde aynı yerlerde oldu ama pek sey yapmıyorum ona cünkü regl dönemlerimdede olabiliyor bu ama asırı derecede göğüslerim kasınıyor sızlıyo yanlardan ara ara onun dısında bel ağrım hafif bat 10 eylül ama dün early predactor yaptım negatif cıktı o yüzden umudumu kaybettim bu ay icin biraz
Bende seninle aynı durumdayım ve nasip değilmiş deyip kabullendim şimdi bir an önce regl olup macun ve ovulasyon testi siparişi vereceğim vazgeçmek yok 🙏🤲

Negatif sanki ,ama orda çok çok ince bı silik çizgi var ,test hatasıdır büyük ihtimal ,olsa çıkardı heralde,
1000066286.webp

Back
X