- 28 Mayıs 2025
- 2.244
- 447
- 38
- 25
Dene bakalim yarin sbaah ne olucakvalla benım bat yarın ama ben bile yapmaya korkuyorum bugun test yapsam cıkmaz diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dene bakalim yarin sbaah ne olucakvalla benım bat yarın ama ben bile yapmaya korkuyorum bugun test yapsam cıkmaz diye
Ne durumdasınız hanımlar bende hala gelen giden bir şey yok herhangi bir belirtimde yok dün sırf merakımdan early predactor yaptım ama tek cizgi cıktı bat 10 eylül değişme durumu olabilir mi sizce testin
Reglin gelmediği sürece herşey olabilirNe durumdasınız hanımlar bende hala gelen giden bir şey yok herhangi bir belirtimde yok dün sırf merakımdan early predactor yaptım ama tek cizgi cıktı bat 10 eylül değişme durumu olabilir mi sizce testin
yok henüz gelen giden bir şey bir belirtimde yok denecek kadar az hafif bir bel ağrım var sadece normalde benim reglden bir kac gün önce asırı kasık ağrım fana olurdu tık yok suan göğüslerimde sislik var gibi hissediyorum ama bir hassasiyet durumu yok bidaha test yapıcak olsam ne zaman yapıyım sizce yarında olmazsamReglin gelmediği sürece herşey olabilir
Koyu çıkmış canım ne kadar var adeteKizlar en alttaki yaptigim bugun tarih yazmio bi bakin be
birde ağustosta kimyasal gebelik oldu regl gec oldum ondan kaynaklı da belki sarkabilir birazReglin gelmediği sürece herşey olabilir
5 gun var ama bilmiom ya bak burda usttekiler eski alttaki yeni olan bat 14Koyu çıkmış canım ne kadar var adete
Bı kaç gun daha yap eger devam ederse gebelık testı yap5 gun var ama bilmiom ya bak burda usttekiler eski alttaki yeni olan bat 14
Bende şuan aynı durumdayım bacaklarım hamlamış givi ağrıyor kasıklarımda ağrıyor batmalar oluyor göğüslerim dolu dolu ve dokununca sızlıyor daha var o yüzden test yapmadım 9 gün var tam sizde şuan durumlar nasılkızlar bnm adete 9 gün var bugün aşırı bir şekilde başım çok ağrıyor belim ağrıyor ayaklarım çok kötü sızlıyor ve 3-4 gündür sağ kasığımda ağrı var sola da ara sıra giriyor iki gündür de uyku durumu var çok halsizim sizi bu belirtiler gebelik mi ümitlenmek istemiyorum çünkü iki ay önce aynı bu şekilde yaşadım yalancı pozitif gördüm ve adet oldum bu ay yine böyle
Oyle yapicam ztn de kafami karaistirdi simdi bu benm cunku bel agrim haric belirtim yokki akinti vs arada sol kasigima sanci giriyo cok az o kadarBı kaç gun daha yap eger devam ederse gebelık testı yap
Evwt öyle oluyo benımde hiç bişeyim yoktu aşkım ama kaçgundur koyuOyle yapicam ztn de kafami karaistirdi simdi bu benm cunku bel agrim haric belirtim yokki akinti vs arada sol kasigima sanci giriyo cok az o kadar
Çok umut vaat ediyor (; bence gebelik ihtimali yüksekKizlar en alttaki yaptigim bugun tarih yazmio bi bakin be
Hayırlı olsunKızlar kan verdim sabah sonuç 24.3 çıktı
Cidden mi ya hshshsh belirtim vs olmadigi icin ben umudu kesmistimÇok umut vaat ediyor (; bence gebelik ihtimali yüksek
Evet ya seninde oyle ama daha koyu bat ne zmn bnm 5 gun var dahaEvwt öyle oluyo benımde hiç bişeyim yoktu aşkım ama kaçgundur koyu
Sağlıkla ilerlesin tüm süreciniz güzelce kolayca tamamlansın inşaAllahKızlar hamileyim
Sağlıkla ilerlesin tüm süreciniz güzelce kolayca tamamlansın inşaAllahKızlar hamileyim