• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Ben tüm belirtilerimi bir çöpe attım şu an bat geçtikten sonra test yapmaya karar verdim. Herhangi bir belirtim de yok zaten meme hassasiyetim var ama her regl öncesi olduğu için onu da saymıyorum
Test yaptınız mı tekrar benim bat 14 Eylül bu sabah kaset test taptım Negatif

Sabah pozitifi görünce kan vermeye gittim şehir hastanesine. Dr 10 gün gecikme olmadan kan almıyoruz dedi ama aldı ben isteyince. 10 gün gecikmede zaten kan almasanda olur. Öğlene çıkar bekliyorum.

10 Eylül akşamı ve 11 Eylül sabahı iki
Çizgi de aynı renkti. Zaten Ovülasyon testini de 10 Eylül yaptım çünkü yumurta takibi yaptırıyorum diye akıl etmemiştim. 11 Eylül akşamı t çizgisi silik çıktı ama bu sabah t çizgisi iyice silikleşmiş. Doktor da iki gün değerlendirin bir gün ara demişti artık çatlama zamanı da geçmiş midir nasıl anlayabilirim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz rica etsem

Eklentiler

• IMG_1633.webp
    IMG_1633.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar bata 3 gün var ve hiçbir belirtim yok ebde ovulasyon testi vardı yaptım ve belli belirsiz çizgi çıktı görsel ekleyeceğim ama fotoğrafta belli olmuyor sizce umutlanmalı mıyım
Ovulasyon testinde her zaman ikinci çizgi çıkar önemli olan ikinci çizginin koyulaşmasıdır ki ovulasyon testi her halükarda belirleyici değildir. Koyulaşma varsa ihtimal var oluyor ama...

Ovulasyon testinde her zaman ikinci çizgi çıkar önemli olan ikinci çizginin koyulaşmasıdır ki ovulasyon testi her halükarda belirleyici değildir. Koyulaşma varsa ihtimal var oluyor ama...
İkinci çizgi tamamen silinmiyor değil mi sadece açılıyor rengi bende bir kaç yorumda gördüm hiç yok gibiydi o yüzden kafam karıştı

İkinci çizgi tamamen silinmiyor değil mi sadece açılıyor rengi bende bir kaç yorumda gördüm hiç yok gibiydi o yüzden kafam karıştı
Evet çok silik de olsa mutlaka olur çünkü lh hormonunu ölçüyor ve o her zaman vücutta salgılanan bir hormon. Yumurtlama döneminde ve gebelik gerçekleşince de yükseliyor. Özellikle bat ve sonraki günlerde çoğu kişide pik görüntüsü veriyor. Ama koyulaşmayıp hamile olan ya da koyulaşıp olmayan da olabiliyor. O sebeple belirleyici değil...

10 Eylül akşamı ve 11 Eylül sabahı iki
Çizgi de aynı renkti. Zaten Ovülasyon testini de 10 Eylül yaptım çünkü yumurta takibi yaptırıyorum diye akıl etmemiştim. 11 Eylül akşamı t çizgisi silik çıktı ama bu sabah t çizgisi iyice silikleşmiş. Doktor da iki gün değerlendirin bir gün ara demişti artık çatlama zamanı da geçmiş midir nasıl anlayabilirim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz rica etsem
Yumurta 12 ila 24 saat canlı kalabiliyormuş. O halde 12 eylül akşamına kadar vakit var bence..

Yine test yaptim bu sefer awox ve negatif 😥 demekki yok olsa çıkardı ztn adete bir gün var artık adet olmayi beklicem diğer aya inşallah güzel haberler veririm

Back
X