• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 9.10.11.12.13.14 Eylül olanlar birlikte bekleyim

Bel ağrısı bile hissetmeden gebe olduğunu öğrenenler var canım. Hele burda okuya okuya insan damarında kanı bile hissetmeye başlıyor 😂 sanki belirti sanıyor.
Psikolojik olarak o belirtiyi kendimize çekiyoruz ve vucut kendini hamile sanıyor zaten. O yüzden belirtiler de doğru değil. Her adet öncesi vucut zaten hamileliğe hazırlıyor kendini o yüzden adet ve hamilelik belirtisi aynı. Dilerim isteyen herkes bir gün evlat sahibi olur çok bekletmesin ama :))

Negatif mi cikiyo hala
Bende yumurtlamanin 8. Günü yani 10 Eylül'de kanla karışık akıntım oldu onu yerleşme kanaması sandım erken davrandım o yerleşme kanamasından daha bir hafta sonra testte çıkarmış yani adet olmadan öğrenenler erken döllenme olanlar adetin bir hafta geçmesi daha iyi ya kesin sonuç olur

Bende yumurtlamanin 8. Günü yani 10 Eylül'de kanla karışık akıntım oldu onu yerleşme kanaması sandım erken davrandım o yerleşme kanamasından daha bir hafta sonra testte çıkarmış yani adet olmadan öğrenenler erken döllenme olanlar adetin bir hafta geçmesi daha iyi ya kesin sonuç olur
İnsallah cnm bende oyle bisey olmadi ama bel agrim cok hic agrimazdi regliken bile bende sasirdim birkac gundur sol kasigimda batma oluyo tam rahim ortasjnda batma oluyo benfe anlamadm belki reglidir

benimde 1 Eylül çatlama günüm göğüs ağrım ve bulantım oldu kaset test yaptım negatif çıktı 6 gün önce gösteren erken gebelik testi yaptım çok hafif silik çıkınca 10 Eylülde kan verdim HCG 2.11 negatif çıktı ama bat günüm 13 Eylül erken mi yaptım acaba dye düşünüyorum
kızlar bugün erken gebelik testi yaptım gözle zor görülür şekilde hayali çizgi çıktı umudu mu kesmelimiyim artk😔

Cnm o yalanci pozitiflik veriyor guvenme baska markayla dene bence ama hcg yukselmis olabilir 2.11 den sonra yukselen cok oluyo ins yukselmjstir ama farkli test dene
bebe time markasına güvenilir mi? eczanede o vardı test yaptım. çok çok silik göründü sonra kayboldu 5 gün gecikmem var. net olması gerekirdi değil mi?

Cnm o yalanci pozitiflik veriyor guvenme baska markayla dene bence ama hcg yukselmis olabilir 2.11 den sonra yukselen cok oluyo ins yukselmjstir ama farkli test dene
geç yerleşme olduğunu düşünüyorum inşallah yükselmiştir bel ağrım var belirti olarak yarın regl günüm inşallah olmam

Gecikmede iste belirtim yokki herkeste akinti göğüs hassasiyeti vs vs birsuru sey var bnde sade bel agrisi
Cnm bende hala ne göğüs ağrısı ne başka bit şey var sadece bel ağrısı ve sağ kaşık batması hafif baş ağrısı yanı bence olabilirsin ben önceki gebeliğimde de böyle belirtim yoktu fazla yanı bünyeye bağlı

Cnm bende hala ne göğüs ağrısı ne başka bit şey var sadece bel ağrısı ve sağ kaşık batması hafif baş ağrısı yanı bence olabilirsin ben önceki gebeliğimde de böyle belirtim yoktu fazla yanı bünyeye bağlı
Olabilir cnm bende de bu sekilde ayni seyler var iste çünkü önceki aylarda o kadar çok belirti oluyordu ki kasıklarım Yumurtlamadan sonra hiç ağrısı kesilmiyordu göğüslerim çok hassastı baş ağrım falan çok fazlaydı bu ay tam tersi hiçbir şey hissetmediğim için yani yumurtlamadan sonra artan bel ağrım arada hafif bir şekilde sağ ve solcağıma batmalar ve çok az da olsa baş ağrım var ama başka hiçbir şey yok ne akıntım var ne göğüs hassasiyetin var normalde regliden önce göğüslerim çok hassaslaşır ve aşırı dolgunlaşırdı o hiçbir şey yok mesela pazar günü adet olmam gerekiyor

Olabilir cnm bende de bu sekilde ayni seyler var iste çünkü önceki aylarda o kadar çok belirti oluyordu ki kasıklarım Yumurtlamadan sonra hiç ağrısı kesilmiyordu göğüslerim çok hassastı baş ağrım falan çok fazlaydı bu ay tam tersi hiçbir şey hissetmediğim için yani yumurtlamadan sonra artan bel ağrım arada hafif bir şekilde sağ ve solcağıma batmalar ve çok az da olsa baş ağrım var ama başka hiçbir şey yok ne akıntım var ne göğüs hassasiyetin var normalde regliden önce göğüslerim çok hassaslaşır ve aşırı dolgunlaşırdı o hiçbir şey yok mesela pazar günü adet olmam gerekiyor
Sanki bana hamılesın gibi gelıyor çünkü benimde her ay göğüs ağrın sızlama olur düşün hala yok inşallah hamılesın ☺️

Back
X