- 10 Eylül 2025
- 65
- 20
- 3
- 33
Ben ondan yaptım sonra başka yaptım aynı çıktı bence guvenılırbebe time markasına güvenilir mi? eczanede o vardı test yaptım. çok çok silik göründü sonra kayboldu 5 gün gecikmem var. net olması gerekirdi değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ondan yaptım sonra başka yaptım aynı çıktı bence guvenılırbebe time markasına güvenilir mi? eczanede o vardı test yaptım. çok çok silik göründü sonra kayboldu 5 gün gecikmem var. net olması gerekirdi değil mi?
Ay insallah ya beklemesi cok zor cunku gecmek bilmiyor gecikmeyi bekliyorum insallah olursaSanki bana hamılesın gibi gelıyor çünkü benimde her ay göğüs ağrın sızlama olur düşün hala yok inşallah hamılesın![]()
Biliyorum en zor kısmı beklemek ama umutsuz bekelemeAy insallah ya beklemesi cok zor cunku gecmek bilmiyor gecikmeyi bekliyorum insallah olursa![]()
Umutsuz değilim ama bir şey hissetmediğim için de acaba yok yani ortadayımBiliyorum en zor kısmı beklemek ama umutsuz bekeleme
Aslında öyle beklemek en guzelıUmutsuz değilim ama bir şey hissetmediğim için de acaba yok yani ortadayım![]()
Valla oyke ya off akintin fln var mi senin ben de akıntı denmez ama iç çamaşırım böyle islak su gibi bir şey akmış sanki böyle terlemişim de ıslanmış gibi ama hep öyle birkaç gündürAslında öyle beklemek en guzelı
Bence sen kesın hamılesinValla oyke ya off akintin fln var mi senin ben de akıntı denmez ama iç çamaşırım böyle islak su gibi bir şey akmış sanki böyle terlemişim de ıslanmış gibi ama hep öyle birkaç gündür
Evet o sekilde hep islak yani bazen kuru ama genelde islak gibi bilmiom yaBence sen kesın hamılesinbende de öyle oldu çünkü terlemıs gıbı 2 gündür
Evet canımEvet o sekilde hep islak yani bazen kuru ama genelde islak gibi bilmiom yasenin ikinci hamilelik cemi
Peki senin ilk hamileliğinde akıntın falan var mıydı çünkü ben su gibi bir şey yani ilk defa başıma geliyor bilmiyorumEvet canım
O zamanı hatırlamıyorum ama bunda oldu cnmPeki senin ilk hamileliğinde akıntın falan var mıydı çünkü ben su gibi bir şey yani ilk defa başıma geliyor bilmiyorum
Hamile misin suandaO zamanı hatırlamıyorum ama bunda oldu cnm
Dün yazdım canım pozitif çıktı hcg 84 ama az önce peceteye kırmızı sulu kan gıbı bısey geldı korktum açıkçası böyle olan yaşayan varsa yardımcı olabılır mıHamile misin suandayeni aydinlandim dur
Yerlesmeden sonra olabilir diyorlar ama ihmal etme sakin dikkat et dinlen hep . Gormedim ki kiz o kadar msj okuyorum hepsi birbirine giriyor reglin ne zmndi seninDün yazdım canım pozitif çıktı hcg 84 ama az önce peceteye kırmızı sulu kan gıbı bısey geldı korktum açıkçası böyle olan yaşayan varsa yardımcı olabılır mı
14 Eylül canım moralım bozuldu suan açıkçasıYerlesmeden sonra olabilir diyorlar ama ihmal etme sakin dikkat et dinlen hep . Gormedim ki kiz o kadar msj okuyorum hepsi birbirine giriyor reglin ne zmndi senin
Bozma canini hafif pembemsi diyorsun insallah bisey olmaz dur bakalim bnmde 14 unde14 Eylül canım moralım bozuldu suan açıkçası
Hatırlıyorum aynı gün du doktora danıştım oda sağlıklıysa tutunacak yoksa yapacak bısey yok dedıBozma canini hafif pembemsi diyorsun insallah bisey olmaz dur bakalim bnmde 14 unde
Oyle tabiki bekle bazen boyle lekeler gelebiliyormus agrin vs yoksa korkma dinlen insallah sorun olmaz o yuzden erken öğrenmek istemiyorum yaaHatırlıyorum aynı gün du doktora danıştım oda sağlıklıysa tutunacak yoksa yapacak bısey yok dedı