Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaa tabikii iyi yaptiniz katiliptaMerhabalar
Benim bat 15 Eylül de ama sohbete katılmak istedim
Benim henüz bu geceden sonra 7 gün kalıcak.
Göğüs hassasiyetim var 2 gündür, genelde yumurtalamayla birlikte başlardı göğüs ucumda hassasiyet olurdu bu sefer sadece göğüsümde dolgunluk var ayrıca 2-3 gün sonra başladı. Bugün su içmememe rağmen sık idrara çıktım sanırım çokta takip etmedim açıkçası.
Ovülasyon dönemini değerlendirdim, açıkçası çok meraklıyım.Umarım sizde güzel haberler alırsınız hemen çıkmayabilir reglinize 2 gün var henüz.
Merhaba canım benim de bat 10 eylül bat bugün akşam ovulasyon testiyle denedim ikinci çizgi çıktı. Belirtiler yumurtlamadan sonra yavaş yavaş başladı suan en çok koku hassasiyeti sık idrar gögüsler şişkinlik kasık ağrısı ve garip bi sekilde gaz var 4-5 gündür hiç böyle olmazdım. Hayırlısı olsun inşallah bat günğ gebelik testi yapıcam inşallah güzel haberler alırız yazarız birbirimize deKizlar benim bat 9 eylul sabah yine test yaptim negatif artik umudumu kaybetim belirtiler arada devam ediyor ama artik sanmiyorm positif cikacagini...
Sizde durumlar nedir![]()
Insallah canim tamam mutlaka yazalimm merak ettmMerhaba canım benim de bat 10 eylül bat bugün akşam ovulasyon testiyle denedim ikinci çizgi çıktı. Belirtiler yumurtlamadan sonra yavaş yavaş başladı suan en çok koku hassasiyeti sık idrar gögüsler şişkinlik kasık ağrısı ve garip bi sekilde gaz var 4-5 gündür hiç böyle olmazdım. Hayırlısı olsun inşallah bat günğ gebelik testi yapıcam inşallah güzel haberler alırız yazarız birbirimize de![]()
Yaş 31 canım senin kaçInsallah canim tamam mutlaka yazalimm merak ettm
Yas kac bu arada![]()
Benimde 29 canimYaş 31 canım senin kaç![]()
Insallah canimmKızlar merhaba bende ağustos ayında aşılama denemiştim ama 5 eylülde regl oldum bu ay ovulasyon testiyle takip edicem sonraki ay tekrar aşılama denicez umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız![]()
Allah’ın izniyle bize de nasip olur istediğimiz o güzel haberi görmek , duymakMerhabaa tabikii iyi yaptiniz katilipta
Yaa insallah nasip olur gebelik bekleyen herkeze
Bnde cok cikiyorm idrara gogus ucumda yanma oluyor bazen ara ara
Karin agrim var bi 8-10 gündür hafif bazen kasik batmasi
Bugn mesela agrim yokken evde biraz temizlik yaptim karin agrim basladi tekrardan biraktim sonra
Sizde baska belirtiler varmi?
Aynen öyle insan psikolojikde hissediyor bu durumlariAllah’ın izniyle bize de nasip olur istediğimiz o güzel haberi görmek , duymak
Bugün biraz sanki hemen regl olucakmışım gibi bir ağrıyla böyle hissettim çok kısa 5-10 dk arası. Onun dışında gaz sancılarım oluyor ama ben yediğim içtiğim şeylere bağlıyorum biraz da bunu. Bakalım nasip kısmet. Her ay kendime muhakkak belirti buluyorum bu ay aslında kendimi çok dinlemeyi düşünmüyorum bakalım.![]()
Ve 2 gündur gögüs cevrem kasiniyorAynen öyle insan psikolojikde hissediyor bu durumlari![]()