• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 8-9-10-11-12 Nasil sabrediyorsunuzzz 🥰

Bence direk kan verin testin markası ne
hamılesın bence canım gecıkmende varmış testte baya net bekleme bence kan ver hemen
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum, boş gebelik üstüne dış gebelik geçirdiğim için artık kan vermek o kadar istemiyorum ki akışına bıraktım ayın 20’sine kadar bekleyeceğim eğer regl olmazsam doktora gideceğim çünkü kafam çok karışıyor başka markalarda da yaptım hepsinde böyle silik göründü bugün dünkinden daha belliydi’ days Doctor

Cevaplarınız için teşekkür ediyorum, boş gebelik üstüne dış gebelik geçirdiğim için artık kan vermek o kadar istemiyorum ki akışına bıraktım ayın 20’sine kadar bekleyeceğim eğer regl olmazsam doktora gideceğim çünkü kafam çok karışıyor başka markalarda da yaptım hepsinde böyle silik göründü bugün dünkinden daha belliydi’ days Doctor
Evet en iyisi beklemek zaten canım inşallah hamilesindir🥹

Aeox bende hiç yalancı çıkartmadı
Ya işte ilk 5 dk bekliyorum ve inci silik çizgiyi görüyorum zaten adetime 6 gün var o yüzden de böyle çıkıyordur silik eğer varsa bekledikçe daha da belirgin oldu kuruma yapmıyor diyorlar bakalım hayırlısı yarın sabah tekrarlarım

Ya işte ilk 5 dk bekliyorum ve inci silik çizgiyi görüyorum zaten adetime 6 gün var o yüzden de böyle çıkıyordur silik eğer varsa bekledikçe daha da belirgin oldu kuruma yapmıyor diyorlar bakalım hayırlısı yarın sabah tekrarlarım
Çok erken yapıyosun bence, adetinin tarihini bekle eğer yoksa kii inşallah vardır ama strstennreglin gecikir

Ozaman ıkı gunde bır testı tekrar layıp koyulaşmayı takıp edebılırsınız sizi çok iyi anlıyorum 🥰

Karnım ağrıyo inşallah yalancı pozitif çıkmaz🥹
Benimde aynı kasıklarım ağrıyor göğüsüm çok dolgun ve ağrıyor inşallah gebeliktir sende haber ver bende sabah haber veririm yarın tekrarlıycam zaten son test pazartesi gelicek sipariş etttiö mecbur beklemek zorundayım sonunu da yapayım da 😂

IMG_7639.webp
Karnım ağrıyo inşallah yalancı pozitif çıkmaz🥹
image.webp

Ben daha şimdi yaptım 5 dk oldu ve diğer çizgi belli ay

Kızlaaar adetimin 7. Günü bugun ama silik çıkması gerekirken neden böyle çıktı bu anlayamadım kafamı karıştırdı

Eklentiler

• IMG_2279.webp
    IMG_2279.webp
    81,3 KB · Görüntüleme: 22
Back
X