- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Sabırsızız hemen olsun bitsin istiyoruzmerhaba hanımlar :) benimde bat 9 mart. Heyecanla bekliyorum. Yumurtlamamın üstünden 12 gün geçti bugun. Adetime 5 gün kala ilk idrarla normal gebelik testi yaptım negatif çıktı.çok üzüldüm. adetime 3 gün kaldı. Bugun şeffaf uzayan bir yumurta akına benzer bir akıntı geldi benden. Kasıklarımda sağlı sollu bazen ara ara ağrıyor. Kendimi kaptırmak istemiyorum ama akıntıyı görünce bir acaba mı ? dedim yanii.. böyle adetine 3 gün kala şeffaf akıntı görüp hamile kalan oldu mu ? Ben test yapmayafa korkar oldum yine tek çizgiyi görcem diye
Yumurtlamadan 10 gün sonra pozitif görüyorlar ona göre test yap ben de erken test yapiyrm ama üzülme negatif i görünceCanım benim takvim egöre 9 mart.. Yumurtlamaya göre 7 mart hangine inancamzaten bu ay yok gibi bi his var içim de Allah hayırlısını versin hepimiz için
Bende yumurtlamadan 12 gün sonra regl oluyrmRegli döngüne inan. Benim döngüm 28 gün. 12. Gün yumurtlama oluyor. Yumurtlamadan 1 diye baz alırsak 14. Gün değil 16. Gün regl oluyorum. Yani 28 e tekabül ediyor.
Test yap yoksada degerlendirArkadaşlar merhaba merak ettim konuşmak istedim benimde bat 10 mart tahmini, 25 şubatta şeffaf uzayan akıntı gördüm , 26-27 değerlendirdim, bir umut tabi, ve dün tam bir hafta sonrası oluyor ilişki de olmadı düzgün başka,şeffaf uzayan hemde yumurta akı kıvamında bir akıntı geldi benden bildiğiniz adet olcam gibi ağrıyor karnım,acaba tekrar yumurtluyor olabilir miyim, 5 gün kaldı adetime hiç olammıştı böyle bir ayda bir kere oda hem geç hem zor yumurtlama görüyorum anlam veremedim soruma cevapta bulamadım,
Benim de bat 9 Mart ama 16.gun yumurtladim 10 Mart felandir bat bende akıntı yok malasef bel bacak ağrısı çokmerhaba hanımlar :) benimde bat 9 mart. Heyecanla bekliyorum. Yumurtlamamın üstünden 12 gün geçti bugun. Adetime 5 gün kala ilk idrarla normal gebelik testi yaptım negatif çıktı.çok üzüldüm. adetime 3 gün kaldı. Bugun şeffaf uzayan bir yumurta akına benzer bir akıntı geldi benden. Kasıklarımda sağlı sollu bazen ara ara ağrıyor. Kendimi kaptırmak istemiyorum ama akıntıyı görünce bir acaba mı ? dedim yanii.. böyle adetine 3 gün kala şeffaf akıntı görüp hamile kalan oldu mu ? Ben test yapmayafa korkar oldum yine tek çizgiyi görcem diye
Arkadaşım in da öyle olmuştu erken gebelik yaptı pozitif çıktı o da diyordu Dr a gidecektim ağrıdanÇOK AĞRIyor ama bu kadar ağrı gebelik belirtisi olabilir mi, valla doktora gitcem meredeyse ama gücüm dermanım yok o kadar ağrıyor
Ben yaptım canım 10. Gün ve negatifti o yüzden olduğuna inanmıyorum regl olucam sanırımYumurtlamadan 10 gün sonra pozitif görüyorlar ona göre test yap ben de erken test yapiyrm ama üzülme negatif i görünce
Ben 14.gün yumurtladım. 15 inde çatladı. Benimde kasıklarım bazen ağrıyor ama adet gelecek diyede olabilir bilmiyorum yani belirti bulmak isteyince cok çıkarıyor insan ama korkuyorum testte yapmaya. Gecikirse yaparım artık bidaha yapmam.Benim de bat 9 Mart ama 16.gun yumurtladim 10 Mart felandir bat bende akıntı yok malasef bel bacak ağrısı çok
Merhaba kadın doğuma mı gittiniz acaba başka bir doktor muVajinit yani vajinal enfeksiyon canım Benimde çok ağrıyordu doktor enfeksiyon olmuş dedi hemen geçiyor ilaçlarla bence bekletme git bi belkide kist vs olabilir bi baktır
Kadın Doğum canım zaten 2 dk ..vajinal usg ile hemen anlaşılıyor.Merhaba kadın doğuma mı gittiniz acaba başka bir doktor mu
Yoook zaten yapmam artık. Negatif görünce cok üzülüyorum. 9 mart bat. 9 martta gelmezse büyük bir heyecanla yapacağım gelirse de kısmet artık napalım ama inşaallah gelmezSabırsızız hemen olsun bitsin istiyoruzbence regle kadar bekleyin tekrar test filan yapmayın bende öyle yapıyorum
Tamam canım teşekkür ederimKadın Doğum canım zaten 2 dk ..vajinal usg ile hemen anlaşılıyor.
Belirtilerin var mıydı canım? Erken gebelik testi mi yaptın ?Ben kenardan bakmaya geldim, benim 7 mart test yaptım negatif, yeni bebiş haberlerinizi okumak için geldim
Yok canım belirtim hiç yok, amh düşük benim, normal kaset test yaptım ama çıkmadıBelirtilerin var mıydı canım? Erken gebelik testi mi yaptın ?
Senii çok iyi anlıyorumYoook zaten yapmam artık. Negatif görünce cok üzülüyorum. 9 mart bat. 9 martta gelmezse büyük bir heyecanla yapacağım gelirse de kısmet artık napalım ama inşaallah gelmezallahım isteyen herkese nasip etsin inşaallah
İnşaallah yerleşmedendir ağrılarımBen 14.gün yumurtladım. 15 inde çatladı. Benimde kasıklarım bazen ağrıyor ama adet gelecek diyede olabilir bilmiyorum yani belirti bulmak isteyince cok çıkarıyor insan ama korkuyorum testte yapmaya. Gecikirse yaparım artık bidaha yapmam.
Progestan kullanıyorum ondan mı bilmem ama gaz var, kasık ağrısı var. Belirti mi bilmiyorum. Aşılamanın 12. GünündeyimHosgeldin belirti var mı benim belim bacaklarm aktif ağrıyor başka belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?