- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
O gaz ve kasık ağrısı bende de bu hafta başında çok yoğundu. Şuanda sadece yumurta akına benzer akıntı ve sağ kasık ağrısı var. Çatlıcam meraktan ama daha 3 günüm var.Progestan kullanıyorum ondan mı bilmem ama gaz var, kasık ağrısı var. Belirti mi bilmiyorum. Aşılamanın 12. Günündeyim
Test yaptın mıProgestan kullanıyorum ondan mı bilmem ama gaz var, kasık ağrısı var. Belirti mi bilmiyorum. Aşılamanın 12. Günündeyim
Kaset testte yapsana ben göremedim ikinci çizgiyi ama sen görüyorsan vardır belki :)Önceki günlerde de çıkıyordu ama telde görünmüyordu ama yinede sevinemiyrm kesin bozuk test
Kaset test tertemiz negatifKaset testte yapsana ben göremedim ikinci çizgiyi ama sen görüyorsan vardır belki :)
Yumurtlamanızın kaçıncı günüydüKaset test tertemiz negatif
Pikin 10.gunu akşam hala pikti sabah silikti catlamanin 9. Günü yaniYumurtlamanızın kaçıncı günüydü
Sabah normal kaset test yaptım negatif. Aşılamanın 13. Günü. Erken mi bilmiyorum. 14 ten sonra yapın diyorlar ama, bat 10 mart zatenTest yaptın mı
Ay ben gördüm çizgiyiii.. yok ya bozuk falan değildir. Çok sevindim umarım güzel haberler alırsınDünde çizgi vardı ama foto da bu kadar ne t değildi koyulasmis sanırım inşaallah bozuk değildir
İnşaallah canm kan verdimAy ben gördüm çizgiyiii.. yok ya bozuk falan değildir. Çok sevindim umarım güzel haberler alırsın
Güzel haberlerini bekliyorummm :)İnşaallah canm kan verdim
Doktora gittim 1 hafta olmuştu ovulasyondan sonra 0.1 çıktı yani yok gebelik,Arkadaşım in da öyle olmuştu erken gebelik yaptı pozitif çıktı o da diyordu Dr a gidecektim ağrıdan
1 2 hafta sonra yne tekrarla istersen. Testinde cok silikti zten belki zamanla yükselecektirBenim 1.3 çıkmış normalde sıfırdan küçük çıkardı sonuç
İnşaallah canım yanlış yazmışım 1.9 çıkmış ama hiç böyle çıkmazdı adet zamanı hep sıfır dan düşük diye sonuç çıkardı inşaallah artar1 2 hafta sonra yne tekrarla istersen. Testinde cok silikti zten belki zamanla yükselecektir
İnşallah canım. Allah hayırlı haberler nasip etsin.İnşaallah canım yanlış yazmışım 1.9 çıkmış ama hiç böyle çıkmazdı adet zamanı hep sıfır dan düşük diye sonuç çıkardı inşaallah artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?