İnşallah canm inşallah ya insan korkuyor ister istemez ama beklemekten başka çare yokİnşallah sağlıklı bir gebeliktir canım moralini yüksek tut herşey rabbimin elinde ol der ve olur :)
Çok teşekkür ederim aminnn :)Inşallah güzel haberler verirsiniz sizde. Herşey gönlünüzce olsun
Tabiki yeniden hamile kaldığımda bende korkarım ama önceki hamileliğimden anladım 10 haftaya kadar kimseye söylemek yok herkes yayacak yer arıyor sonra 2 kat fazla üzülüyor insanİnşallah canm inşallah ya insan korkuyor ister istemez ama beklemekten başka çare yok
Bende de boyle cikmisti ama gununde regl oldum umarim siz hamilesinizdirKızlar bata 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım sizce var mı durum nedir. Hemen belirdi silik çizgi ama acaba testin kendi çizgisi mi
Aynen canm zaten eğer sağlıklı bir gebelikse 2 3 ay kimseye söylememeyi düşünüyorum bendeTabiki yeniden hamile kaldığımda bende korkarım ama önceki hamileliğimden anladım 10 haftaya kadar kimseye söylemek yok herkes yayacak yer arıyor sonra 2 kat fazla üzülüyor insan
10 hafta az bende ilkinden dilim yandı söyleme dediğim halde kaynanam herkese söyledi kürtaj olmak zorunda kalmıştım herkese açıklama yapıyorsun kendi derdini unutup yok ağır mı kaldırdın bişey mi yedin bence en az 20 haftaya söylenmemeliTabiki yeniden hamile kaldığımda bende korkarım ama önceki hamileliğimden anladım 10 haftaya kadar kimseye söylemek yok herkes yayacak yer arıyor sonra 2 kat fazla üzülüyor insan
Eşiminde sevincii kursağında kalsın istemiyorum ne bileyim en azından kalp atışını duyayım 10 hafta tutunma haftası diyorlar ya öyle söylerim rabbim nasip ederse inşallah10 hafta az bende ilkinden dilim yandı söyleme dediğim halde kaynanam herkese söyledi kürtaj olmak zorunda kalmıştım herkese açıklama yapıyorsun kendi derdini unutup yok ağır mı kaldırdın bişey mi yedin bence en az 20 haftaya söylenmemeli
İnan bende şimdi söylesem mi eşime yoksa beklesem mi bilemedim yani korkuyorum boşuna heveslendiririm diyeEşiminde sevincii kursağında kalsın istemiyorum ne bileyim en azından kalp atışını duyayım 10 hafta tutunma haftası diyorlar ya öyle söylerim rabbim nasip ederse inşallah
Eşininin bilmeye hakkı var bana eşim senin içinde olabilir ama benimde çocuğum bilmek isterim ve saklarsan hakkımı helal etmem dedi o yüzden ben gene hamile kaldığımda söylerim ama bu defa ikimizde temkinli yaklaşırız muhtemelen sende söyle ama tembihle kimseyle paylaşmasınİnan bende şimdi söylesem mi eşime yoksa beklesem mi bilemedim yani korkuyorum boşuna heveslendiririm diye
Belirtilerinden bahsedebilirmisin varmi belirtin acabaEvet biliyorumo yüzden hani 1 hafta geçsin regl en azından hani kimyasal sa o zamana kadar belli olur zaten evde koyukaşmayı takip ederim
Bende aslında 1 haftadır falan kasıklarım da batma vardı sanki iğne batıyor gibi oluyordu. Dün de göğüslerim çok acımaya başladı genelde yüz üstü uyurum ben ama yüz üstü yatamadım sabahına test yaptım böyle çıktı canm. Ama ufak ufak zaten şüpheleniyodum kasıklarda ki batmadanBelirtilerinden bahsedebilirmisin varmi belirtin acaba
Aynen haklısın bilmesi gerekiyor gerçektenEşininin bilmeye hakkı var bana eşim senin içinde olabilir ama benimde çocuğum bilmek isterim ve saklarsan hakkımı helal etmem dedi o yüzden ben gene hamile kaldığımda söylerim ama bu defa ikimizde temkinli yaklaşırız muhtemelen sende söyle ama tembihle kimseyle paylaşmasın
4 aydır istiyoruz bizde 2 buçuk yıllık evliyiz rabbim aratmadan nasip etsin inşallah :)Aynen haklısın bilmesi gerekiyor gerçektensiz ne zamandır istiyorsunuz
Inşallah canm yeniymiş daha olur inşallah4 aydır istiyoruz bizde 2 buçuk yıllık evliyiz rabbim aratmadan nasip etsin inşallah :)
Inşallah saglikla bebegine kavusursun bende normalde 23 24 regl araligim bugun 25 gun olmadim belim cok agriyor goguslerim ara ara agriyir geri duruyor bas agrim var çokk gazim var heycanlandim iste cok umudum yok asilama tup bebek yaptiridm olmadi ama insan yinede acaba diyor rabbim isteyen herkese nasip.etsinBende aslında 1 haftadır falan kasıklarım da batma vardı sanki iğne batıyor gibi oluyordu. Dün de göğüslerim çok acımaya başladı genelde yüz üstü uyurum ben ama yüz üstü yatamadım sabahına test yaptım böyle çıktı canm. Ama ufak ufak zaten şüpheleniyodum kasıklarda ki batmadan
İnşallah canım sağolInşallah canm yeniymiş daha olur inşallah
Amin canm sende bir an önce güzel haberler alırsın inşallah dua edelim sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallahInşallah saglikla bebegine kavusursun bende normalde 23 24 regl araligim bugun 25 gun olmadim belim cok agriyor goguslerim ara ara agriyir geri duruyor bas agrim var çokk gazim var heycanlandim iste cok umudum yok asilama tup bebek yaptiridm olmadi ama insan yinede acaba diyor rabbim isteyen herkese nasip.etsin
bencede eşinle paylaşabilirsin sonuç iyi de olsa kötü de olsa ikinizin sonucu yani sen tek başına yapmıyorsun çocuğu sonuçta sevinirseniz de üzülürseniz de beraber yaşayın duygularınızı biz öyle yapıyoruzİnan bende şimdi söylesem mi eşime yoksa beklesem mi bilemedim yani korkuyorum boşuna heveslendiririm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?