Gebeliğe Hazırlık BAT a 3 gün kala erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence de testle takip et geçen ay bende bu şekilde öğrendim ama kimyasal oldu. Kanda pozitif görüp sonradan azalınca daha çok üzülüyor insan
Aynen canm bende ondan korkuyorum o yüzden testle takip edicem eğer kouulaşırsa kan vermeye giderim

Merhaba bat 4 ekimdi adet günüm geçtikten snra erken gebelik testi yaptım sonuç negatifti dün tekrar test yaptım 10 dkka snra bi çizgi belirdi tam net değildi gittikçe koyulaştı teste bakablrmsnz iki kere yaptım ikiside aynı

Eklentiler

• IMG20211012080449.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG20211011211151.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 136
Ben kesinlikle çizgiyi gördüm canm belki geç döllenmedir

Canim tebrikler bende gördüm çizgiyi kan testi vermelisin maşallah

Benim kan testim 10 gün önce negatifti şuan hala adet görmedim toplam gecikme 20 gün oldu duphaston diye söktürücü kullandm o bitti hala olmadım hiç böyle olmamıştı

Kan verdim 2 gün önce 63 dü şuan 138 olmuş doktor herşey yolunda şimdilik dedi
Hayırlı olsun kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza belirtilerin var mıydı yada ovulasyon ile takip mi ediyordun

Hayırlı olsun kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza belirtilerin var mıydı yada ovulasyon ile takip mi ediyordun
Ovulasyon takibi yapmadm canm takvimde gösterdiği yumurtlama günü öncesi ve sonrası değerlendirdim çok şükür nasip oldu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah regl den bir hafta önce falan kasıklarımda batmalar oluyordu Bi de göğüslerim son zamanlarda çok hassaslaşmıştı ondan fark ettim birazda

Ay Maşallah Subhanallah Ben üç ay kullandım ovulasyon hep 18.günde yumurtlama 20 de çatlama oldu ben zaten 28 döngüde adet oluyorum üç ay olmadı bi ay ara verip yeniden başladım bu ay adet bitmeye yakın avokado yedim her gün düzenli 14. Günde pik 16.da çatlama oldu çok şükür 14.15.16 ekim tarihlerini değerlendirdik ama ben o hafta çok stres oldum olmaz diye düşünüyordum yani umudu kestim . Dün egzersiz yapıyordum bacak için birden sağ tarafıma çok sancılı ağrılar kasılmalar girdi normalde de vardı ama herslde yine kum döküyorum diye umursamadım öyle birşey oldu şimdi yine var ama hafif bilmiyorum belki enfeksiyon yada kist olabilir 8 gün kaldı benimde bakalım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…