Aynen canm bende ondan korkuyorum o yüzden testle takip edicem eğer kouulaşırsa kan vermeye giderimCanım bence de testle takip et geçen ay bende bu şekilde öğrendim ama kimyasal oldu. Kanda pozitif görüp sonradan azalınca daha çok üzülüyor insan
Aynen tabii ki doğru teşekkür ederimbencede eşinle paylaşabilirsin sonuç iyi de olsa kötü de olsa ikinizin sonucu yani sen tek başına yapmıyorsun çocuğu sonuçta sevinirseniz de üzülürseniz de beraber yaşayın duygularınızı biz öyle yapıyoruz
Ben kesinlikle çizgiyi gördüm canm belki geç döllenmedirMerhaba bat 4 ekimdi adet günüm geçtikten snra erken gebelik testi yaptım sonuç negatifti dün tekrar test yaptım 10 dkka snra bi çizgi belirdi tam net değildi gittikçe koyulaştı teste bakablrmsnz iki kere yaptım ikiside aynı
Maalesef kan testi yaptırdım sonuç negatifBen kesinlikle çizgiyi gördüm canm belki geç döllenmedir
Hayırlısı olsun canm sıkma canını vardır bir hayırMaalesef kan testi yaptırdım sonuç negatif
Testlere hiç güven olmuyor yanılma durumu çok fazla en iyisi kan testiHayırlısı olsun canm sıkma canını vardır bir hayır
Aynen bende o yüzden hiç sevinemiyorum zaten ama hastaneye gidipte haa yokmuş demekte istemiyorum günümün geçmesini bekliyorum gitmek içinTestlere hiç güven olmuyor yanılma durumu çok fazla en iyisi kan testi
Bebe time mi testMaalesef kan testi yaptırdım sonuç negatif
Merhaba testi yeniledi iz mı acaba sonuç ne oldu?Kızlar bata 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım sizce var mı durum nedir. Hemen belirdi silik çizgi ama acaba testin kendi çizgisi mi
Canim tebrikler bende gördüm çizgiyi kan testi vermelisin maşallahMerhaba bat 4 ekimdi adet günüm geçtikten snra erken gebelik testi yaptım sonuç negatifti dün tekrar test yaptım 10 dkka snra bi çizgi belirdi tam net değildi gittikçe koyulaştı teste bakablrmsnz iki kere yaptım ikiside aynı
Kan verdim 2 gün önce 63 dü şuan 138 olmuş doktor herşey yolunda şimdilik dediMerhaba testi yeniledi iz mı acaba sonuç ne oldu?
Evet test markası bebe timeBebe time mi test
İstersen yine bir test yap canmBenim kan testim 10 gün önce negatifti şuan hala adet görmedim toplam gecikme 20 gün oldu duphaston diye söktürücü kullandm o bitti hala olmadım hiç böyle olmamıştı
Hayırlı olsun kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımızaKan verdim 2 gün önce 63 dü şuan 138 olmuş doktor herşey yolunda şimdilik dedi
Bendede pozitif çıktı kan negatifEvet test markası bebe time
Ovulasyon takibi yapmadm canm takvimde gösterdiği yumurtlama günü öncesi ve sonrası değerlendirdim çok şükür nasip olduHayırlı olsun kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımızabelirtilerin var mıydı yada ovulasyon ile takip mi ediyordun
Ay Maşallah SubhanallahOvulasyon takibi yapmadm canm takvimde gösterdiği yumurtlama günü öncesi ve sonrası değerlendirdim çok şükür nasip olduAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah regl den bir hafta önce falan kasıklarımda batmalar oluyordu Bi de göğüslerim son zamanlarda çok hassaslaşmıştı ondan fark ettim birazda
O zaman testlerinde mi bir sıkıntı var anlamadım bana herkes kesin hamilesin dedi kan testi yapnca hamileyim diye bekliyordum negatif olunca çok üzüldüm ;(Bendede pozitif çıktı kan negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?