İnşallah vardır canm stres yapmayın diyolar ama stres olup olmamak gerçekten insanın elinde olan bir şey değil maalesef. Inşallah pozitifi görürsün kafanı dağıtmaya çalış yoksa günler geçmiyor biliyorum. Ben 8 gün kala bile test yapmıştım çıkmayacağını bile bileAy Maşallah SubhanallahBen üç ay kullandım ovulasyon hep 18.günde yumurtlama 20 de çatlama oldu ben zaten 28 döngüde adet oluyorum üç ay olmadı bi ay ara verip yeniden başladım bu ay adet bitmeye yakın avokado yedim her gün düzenli 14. Günde pik 16.da çatlama oldu çok şükür 14.15.16 ekim tarihlerini değerlendirdik ama ben o hafta çok stres oldum olmaz diye düşünüyordum yani umudu kestim . Dün egzersiz yapıyordum bacak için birden sağ tarafıma çok sancılı ağrılar kasılmalar girdi normalde de vardı ama herslde yine kum döküyorum diye umursamadım öyle birşey oldu şimdi yine var ama hafif bilmiyorum belki enfeksiyon yada kist olabilir 8 gün kaldı benimde bakalım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kimyasaldır belki canm idrar testi ile kan testini aynı gün mü yaptınO zaman testlerinde mi bir sıkıntı var anlamadım bana herkes kesin hamilesin dedi kan testi yapnca hamileyim diye bekliyordum negatif olunca çok üzüldüm ;(
Çıkmamıştı yani
İnşallah vardır canm stres yapmayın diyolar ama stres olup olmamak gerçekten insanın elinde olan bir şey değil maalesef. Inşallah pozitifi görürsün kafanı dağıtmaya çalış yoksa günler geçmiyor biliyorum. Ben 8 gün kala bile test yapmıştım çıkmayacağını bile bile
Evet evet çıkmadı canm hatta 5 gün kala yine yaptım çıkmadıÇıkmamıştı yani
Bekliyim o zaman şu anda yine ağrım var ama sanki bi ağırlık varmış gibi bi ağrı içerde birşey var gibi bacaklarımı kendime çekince de oluyorEvet evet çıkmadı canm hatta 5 gün kala yine yaptım çıkmadı3 gün kalasıya çok çok silik çıkmıştı
Olabilir canm umutlandırmak istemem ama bende hissetmiştim olduğunu yani vücudumda bir değişiklik olduğunu fark etmiştimBekliyim o zaman şu anda yine ağrım var ama sanki bi ağırlık varmış gibi bi ağrı içerde birşey var gibi bacaklarımı kendime çekince de oluyor
Ben çalışıyorum mesela ayakta dururken sağ tarafımda birşey olduğunu hissediyorum oturup kalkarken bi şeyler oluyor İnşallah bebektirOlabilir canm umutlandırmak istemem ama bende hissetmiştim olduğunu yani vücudumda bir değişiklik olduğunu fark etmiştim
Değerin kaçtı acaba canımTestlere hiç güven olmuyor yanılma durumu çok fazla en iyisi kan testi
Hemen hemen böyle şeyler hissettim canm inşallah pozitifsindir ama yumurtlama da olabilir bana hep öyle diyorlardı belki geç yumurtluyosundur diyorlardı ama bebekmiş sanki yumurtlama dönemindeki ağrılara da benziyordu canmBen çalışıyorum mesela ayakta dururken sağ tarafımda birşey olduğunu hissediyorum oturup kalkarken bi şeyler oluyor İnşallah bebektirSenin ne tarafındaydı benim gibi şeyler mi hissediyordun kuzum
Yumurtlamam oldu kuzumHemen hemen böyle şeyler hissettim canm inşallah pozitifsindir ama yumurtlama da olabilir bana hep öyle diyorlardı belki geç yumurtluyosundur diyorlardı ama bebekmiş sanki yumurtlama dönemindeki ağrılara da benziyordu canm
Inşallah pozitif çıkarsın canm
Yazarım kuzum şimdi oturuyorum mesela hafif ağrım var dediğin gibi yumurtlama ağrısına benziyor akıntın olmuş muydu kuzumInşallah pozitif çıkarsın canmyazarsın buraya sonucu
Evet akıntı da oluyor canm zaten işte regl yumurtlama hepsi birbirine benziyorYazarım kuzum şimdi oturuyorum mesela hafif ağrım var dediğin gibi yumurtlama ağrısına benziyor akıntın olmuş muydu kuzum
Evet ya haklısın çok sağol kuzum teşekkür ederim olmayacak gibi bakalım nasip yazarım sunudaysaEvet akıntı da oluyor canm zaten işte regl yumurtlama hepsi birbirine benziyor
Hayırlısı olsun canm inşallah en hayırlı zamanda pozitifi görürsünEvet ya haklısın çok sağol kuzum teşekkür ederim olmayacak gibi bakalım nasip yazarım sunudaysa
Tamam kuzum İnşallah vardır da yine hüsrana uğramamHayırlısı olsun canm inşallah en hayırlı zamanda pozitifi görürsünyazarsın sonucu
igne batmasi gibi demissiniz benimde ayni oyle oldu ates basmasi hafif kramp gibi 3 gun kala kaset testte siliktiOlabilir canm umutlandırmak istemem ama bende hissetmiştim olduğunu yani vücudumda bir değişiklik olduğunu fark etmiştim
Bende 3 gün kala öğrendim canmigne batmasi gibi demissiniz benimde ayni oyle oldu ates basmasi hafif kramp gibi 3 gun kala kaset testte silikti
Bende de aynı belirtiler var gün içinde ara ara iğne batması gibi ağrılar oluyor kasığımda birde ateş basması bayılcak gibi bir his ve akıntım var hayırlısı inşallah bat 25 ekimigne batmasi gibi demissiniz benimde ayni oyle oldu ates basmasi hafif kramp gibi 3 gun kala kaset testte silikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?