bat bugün :) testim de resimde

Sonucunu eklesene bakalim hayırlı uğurlu olsun , saglikla kucağına al inşallah

Merakla sonucunu bekliyoruz hayırlı olsun şimdiden.

Benimde ikinci çizgi bu şekilde çıktığında değerim 154 dü olumlu sonucu almıştık çok şükür.

Normalde 5 in üstü hamilelik bugün bat gününse sağlıklı bir gebelikse muhtemelen 30 un üstünde çıkar değer

inşallah dediğiniz gibi olur.Hepimiz sağlıkla sıhhatle kavulaşım bebişlere.

taşıma işlemi 1 dk almaz

Biraz bahseder misin ne zamandır deniyorsun birsey yaptın mı bu ay ve belirtiler hakkında
henüz net bilmiyorum hamile olup olmadığımı ama.ovulasyon testi alıp çokta şaşırmıştım çünkü normalde takvimler 14. gün yumurtlama gösterirken bu test 12. gün pozitifti, 14. gün negatifti. Belirti yaşamadım, daha doğrusu kendimi dinlemedim hiç, hep kasık batmasında fln psikolojik bunlar dedim.Ama adet olmama 3 gün kala kahverengi bir akıntı geldi o zaman düşünmeye başladım bişey olabileceğini.Çünkü hayatımda daha önce hiç öyle çamur gibi bi akıntım olmamıştı.Adet bitiminde incir havuç kürü yapayım dedim hevesle maalesef tam uygulayamadım, bi kaç gün içtim sonra aksadı bıraktım.Bugün adet olmam gereken gün sabah test yaptığımda gördüm ikinci çizgiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…