- 25 Kasım 2015
- 1.396
- 896
- 43
- Konu Sahibi eskidendi_o
-
telefonla bilgi vermiyorlarmış.Ya geleceksiniz ya mail atalım dediler.Canım arayıp sor değerini çıkmıştır çoktan
Dua edicem senin için inşallah çok güzel olur ve devam eder canım ben 5 tane düşük yaptim şuan yine hamileyim 10. Haftama girdim inşallah saglikla alırız kucagimizane güzel insanlarsınız hepiniz sağolun. Ben böyle bi boşlukta gibi heyecan var mı yok mu bilemiyorum kendimde.
Tebrikler,Allah analı babalı büyütsün.Hemen kan testi yaptır nedir ne değildir,durum nasıl emin ol.Eki Görüntüle 1830343 şimdi hemen acilen koşarak burdan uzaklaşıp kan testi mi yaptırmalıyım? bilemedim.
Açıklaman için teşekkür ederim hamileliginde hayırlı olsun inşallah bizlerde sana güzel haberler veririzhenüz net bilmiyorum hamile olup olmadığımı ama.ovulasyon testi alıp çokta şaşırmıştım çünkü normalde takvimler 14. gün yumurtlama gösterirken bu test 12. gün pozitifti, 14. gün negatifti. Belirti yaşamadım, daha doğrusu kendimi dinlemedim hiç, hep kasık batmasında fln psikolojik bunlar dedim.Ama adet olmama 3 gün kala kahverengi bir akıntı geldi o zaman düşünmeye başladım bişey olabileceğini.Çünkü hayatımda daha önce hiç öyle çamur gibi bi akıntım olmamıştı.Adet bitiminde incir havuç kürü yapayım dedim hevesle maalesef tam uygulayamadım, bi kaç gün içtim sonra aksadı bıraktım.Bugün adet olmam gereken gün sabah test yaptığımda gördüm ikinci çizgiyi.
resimde çok net görünmüyor ama ikinci çizgi daha belirgin.Yani birkaç gün beklemek mi gerekir kan için yoksa hemen gitmek mi bilmediğimden kararsız kaldım.
Beta nın 2 katına cıkması gerekiyor. Ona bakacaktır. Kadın dogumcuya gittiysen kese için de cagırmış olabılırcanım hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla alırsın inş kucağına.
kızlar bide benim beta bakarmısınız. adetim 3 gün geçti yaptırdım. beta 45 çıktı. doktor gebelik söz konusu ama haftaya gel dedi ne demek bu anlamadım. cevaplarsanız sevinirim
Hayırlı olsun :) 2 gün sonra aynı saatlerde tekrar kan ver değer 2 katına çıkmalı yani 340 civarı olmalı biraz eksik biraz fazla olabilir tabibeta hcg 171,78 çıktı
Haftayı bekleme sağlıklı gebelikte HCG her 48 saatte bir 2ye katlamali 2 gün sonra tekrar kan vercanım hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla alırsın inş kucağına.
kızlar bide benim beta bakarmısınız. adetim 3 gün geçti yaptırdım. beta 45 çıktı. doktor gebelik söz konusu ama haftaya gel dedi ne demek bu anlamadım. cevaplarsanız sevinirim
En az senin kadar heyecanlandım şimdi.Umarım bebiş vardırne güzel insanlarsınız hepiniz sağolun. Ben böyle bi boşlukta gibi heyecan var mı yok mu bilemiyorum kendimde.
Saglikla kucagina alirsin insallah. Tebrikler:)))herkese tekrar teşekkür ederim.Çok değişik bir duyguymuş.Benimle meraklandınız, hatta benden daha fazla heyecanlanıp sonucuma sevindiniz.Var olun hepiniz.Rabbim dileyen, arzu eden, isteyen herkese bu anları yaşatsın.
Süper. Hayırlı olsun çok sevindim. 2 gün sonra tekrar yaptır ortalama 342 gibi bir değer çıkması lazım.beta hcg 171,78 çıktı
Hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün.İnşallah sağlıkla kucağına alırsınherkese tekrar teşekkür ederim.Çok değişik bir duyguymuş.Benimle meraklandınız, hatta benden daha fazla heyecanlanıp sonucuma sevindiniz.Var olun hepiniz.Rabbim dileyen, arzu eden, isteyen herkese bu anları yaşatsın.
bugün değer 432 olmuş :) 20 mayısta keseyi göreceğiz kısmetseSüper. Hayırlı olsun çok sevindim. 2 gün sonra tekrar yaptır ortalama 342 gibi bir değer çıkması lazım.
10 gün sonrada keseyi görmek için dr a gidebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?