Bat den önce gebeliğini öğrenenler kimler?

Alsef

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
808
471
303
45
Bat tarihinden önce gebe olduğunu öğrenen arkadaşlar, hikayelerinizi bizimle paylaşırmısınız lütfen..
Kaç gün önce ve nasıl öğrenmiştiniz?

yok mu hiç kızlaaaaaarrr? pc başında oturuyorum şuan, vaktim de müsait..erkenden öğrenenler yada benim gibi bat tarihine 3-4 gün kalmış olanlar, gelin sohbet edelim..heyecanlarımızı paylaşalım..

4 günüm kaldı test almadım. Senin de 4 günün var değil mi? Yaptın mı hiç test? Alsef

Bende ilkinde 5 gun once idrar testiyle ogrenmistim. Yataktan kalkarken siddetlu bel agrim olmustu ondan suphelenip yapmistim ve pozitifti.

4 günüm kaldı test almadım. Senin de 4 günün var değil mi? Yaptın mı hiç test? Alsef

pazartesi yani 14 kasımda olmam gerekiyor, 3 gün kaldı sayıyorum..test yapıyorum ben sürekli..internetten bi paket almıştım, 10 lu diye sipariş verdim 20 li çıktı..her gün 2 sefer yapıyorum :)
bu sabahki çok silik bi ikinci çizgi vardı ama baya silik yani..

Ayy hadi bakalım. At canım fotosunu istersen biz de bakalım. İnşallah bebeğin seninledir. Ben 14 üne kadar test yapmayı düşünmüyorum beklicem

Bende dört gün önce öğrenmiştim hissedersin derlerdi inanmazdım gerçekten insan hissediyor. Kaşık ağrılarım bi başkaydı test yaptım iki gün üst üste silik çizgi çıkmıştı hemen doktora gittim ve kesinleşti hamile olduğum inşallah şeninde vardır canım

Mecbur. Önceden yapardım hep tek çizgi. Hatta inanmayıp kan verdiğim bile oldu. Sonuç : birkaç gün içinde adet oldum hep. Artık bıraktım test yapmayı

haklısın cnm, benim ilk deneme olduğu için çocukça bi heyecan var üzerimde..dedim ya 10 yaşında bir oğlum var ve 10 sene aradan sonra ilk kez karar verdik, o sebeple zor bekliyorum bat tarihini..ya tutarsa diye işte..

haklısın cnm, benim ilk deneme olduğu için çocukça bi heyecan var üzerimde..dedim ya 10 sene aradan sonra karar verdik, o sebeple zor bekliyorum bat tarihini..ya tutarsa diye işte..
İlk denemeyse heyecanı çok başkadır :) Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…