Bu açılmıyor canım
Bu son yolladigin yenimi yaptin..başka test yapamam şuan iş yerimdeyim, başka yok şuan çantamda..ne kadar manyak olduğumu bildiğim için yanımda gezdirmiyorum testlerin hepsini..durmaz yaparım sonra..
Bu son yolladigin yenimi yaptin..
Hiiii ozamn tmm bu hayalet deyil canim bildigin cif cizgi var biseyler ilk aydan tuttu keske benimde tutsaydi bu 5.ayimiz bklm ne olucak adete 9gun var..bu sabahki son yolladığım
Hiiii ozamn tmm bu hayalet deyil canim bildigin cif cizgi var biseyler ilk aydan tuttu keske benimde tutsaydi bu 5.ayimiz bklm ne olucak adete 9gun var..
Benimde adetime vardı bu kocakari hamilelik testlerini denedim evde baktım oldu sonra sirtim belim çok agriyodu normal tesst aldım supriiiz:)
Merhaba canim benimde su an 6 gun var ve test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi bi tane oğlum var onda 7 gun once beyaz cizgi cikmisti eylul ayindada hamileydim 4 gun once pembe cikmisti ama kaybettim malesef bi daha erken yapip kendimi strese sokmicam demistim ama sabirsizlaniyorm yapsam cikarmi senceBENİM ÇIKMIŞTI. 6 GÜN KALA İDRAR TESTİ PEMBE ÇİZGİ ÇIKTI. HALA SAKLIYORUM O TESTİ :)))
Bende eğer gerçekse yani test beni yanıltmıyor ise adetime 4 gün var bugün gördüm o silik pembeyi hatta konu açmıştım
Merhaba canim benimde su an 6 gun var ve test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi bi tane oğlum var onda 7 gun once beyaz cizgi cikmisti eylul ayindada hamileydim 4 gun once pembe cikmisti ama kaybettim malesef bi daha erken yapip kendimi strese sokmicam demistim ama sabirsizlaniyorm yapsam cikarmi sence
Koca kari testleride 2 şeffaf kaba idrarimi yaptım birine limon sıktım tortular dibe çökerse hsmileymisin çöktü digerine karbonat koydum kopururse hamilesin köpürdü oylesine yapmıştım inanmıyodm denemek için çocuğum olmuyodu benim 4 gün vardı adetime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?