Bat den önce gebeliğini öğrenenler kimler?

başka test yapamam şuan iş yerimdeyim, başka yok şuan çantamda..ne kadar manyak olduğumu bildiğim için yanımda gezdirmiyorum testlerin hepsini..durmaz yaparım sonra..

başka test yapamam şuan iş yerimdeyim, başka yok şuan çantamda..ne kadar manyak olduğumu bildiğim için yanımda gezdirmiyorum testlerin hepsini..durmaz yaparım sonra..
Bu son yolladigin yenimi yaptin..

bu sabahki son yolladığım
Hiiii ozamn tmm bu hayalet deyil canim bildigin cif cizgi var biseyler ilk aydan tuttu keske benimde tutsaydi bu 5.ayimiz bklm ne olucak adete 9gun var..

Canım bende iki gün önce test yapıp öğrenmiştim. Benim kasık ağrım çok vardı.ilk hamileliğim ve denediğim ilk ayda tuttu. ilk testim bu günüm de bide iki gün geçincede yapmıştım gittikçe koyulaşmıştı

Benimde adetime vardı bu kocakari hamilelik testlerini denedim evde baktım oldu sonra sirtim belim çok agriyodu normal tesst aldım supriiiz:)

Hiiii ozamn tmm bu hayalet deyil canim bildigin cif cizgi var biseyler ilk aydan tuttu keske benimde tutsaydi bu 5.ayimiz bklm ne olucak adete 9gun var..

cnm ben hala emin değilim..iş çıkışı gidip alıcam o erken gebelik testinden..
senin de tutmuştur bu ay inşallah..Allah nasip etsin hayırlı sağlıklı bebişler inşallah :)

Koca kari testleride 2 şeffaf kaba idrarimi yaptım birine limon sıktım tortular dibe çökerse hsmileymisin çöktü digerine karbonat koydum kopururse hamilesin köpürdü oylesine yapmıştım inanmıyodm denemek için çocuğum olmuyodu benim 4 gün vardı adetime

Esimi arayıp söyledim böyle böyle biseyler yaptım esimdende fırçayı yemistim:) ne saçma şeylere inaniyosun diye meğer saçma değilmiş

Bende eğer gerçekse yani test beni yanıltmıyor ise adetime 4 gün var bugün gördüm o silik pembeyi hatta konu açmıştım

Benim karnım kasıklarım ağrıyo ama göğüste tık yok gayet normaller

BENİM ÇIKMIŞTI. 6 GÜN KALA İDRAR TESTİ PEMBE ÇİZGİ ÇIKTI. HALA SAKLIYORUM O TESTİ :)))
Merhaba canim benimde su an 6 gun var ve test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi bi tane oğlum var onda 7 gun once beyaz cizgi cikmisti eylul ayindada hamileydim 4 gun once pembe cikmisti ama kaybettim malesef bi daha erken yapip kendimi strese sokmicam demistim ama sabirsizlaniyorm yapsam cikarmi sence

Bende eğer gerçekse yani test beni yanıltmıyor ise adetime 4 gün var bugün gördüm o silik pembeyi hatta konu açmıştım

Sivrinermin arkadaşım kaderimiz aynı galba..ben birazdan bulduğum ilk eczaneden erken gebelik testimi alıp yapıcam..eğer yine çıkarsa hemen fotosunu paylaşıcam burdan..sen de yap, çarpıştıralım testleri hehehe

Benim 3 oldu bu hepsi de silik çıktı artık adet günümü bekliycem

6 gün kala çıkmıyo tatlım ya, ben valla 10 gün kaladan beri yapıyorum..dün akşam ile bu sabah çok hafif çizgiler var gibi gibi oldu..daha net bişi değil tabi..3 günüm var şuan

Bata 9 kala cıkarmı acaba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…