Bat den önce gebeliğini öğrenenler kimler?

Benimde adetime 5 gun var 2 gun once test yaptim ikinci cizgi dikkatli bakinca cikiyodu dun dayanamadim ultra gebelik testi aldim o da supheli iliskiden 7 gun sonra kesin sonuc veriyomus malesef negatif cikti yikildim
Umutlanmistim cok o gece ne hayaller kurdum sevincten uyuyamadim bile ama hala belirtilerim var hamilelik belirtilerinin hepsini yasiyorum belki testte sorun vardir diye bi umut bekliyorum 5 gun var bat a bakalim nolcak

mrb arkadaşlar bende erken gebelik testiyle ilişkiden 8 gün sonra öğrendim ve 2. izgi çok net olmasa da vardı şu anda 5 haftalık gebeyim .

Amiiiin..insallah hayırlısı cnm..ben en son gidip bi kadin dogumcuya muayene olayim diyorum..yada psikiyatriste mi gitsem?
Bence ugrasacak baska seyler bulmak lazm bu ilk bebegin mi olucak Allah nasip ederde olursa galiba ikinci diye biliyorm diger sayfada ole demistn yalnis hatirlamiyosam

Bence ugrasacak baska seyler bulmak lazm bu ilk bebegin mi olucak Allah nasip ederde olursa galiba ikinci diye biliyorm diger sayfada ole demistn yalnis hatirlamiyosam

Dry75tgl, ikinci canım, 10 yaşında bir oğlum var..İkinci çocuk istemiyorduk, yeni karar verdik ve bu ay ilk denemem.
Biliyorum hemen ilk denemede niye bu kadar kafaya taktın diyeceksin ama aslında şöyle gelişti.Adet tarihime 9 gün vardı daha, espri olsun diye test aldım ve resmen pozitif çıktı..Bariz 2.çizgi vardı, haydaaa tekrar yaptım yine 2 çizgi..
Dedim kesin hamileyim ve çok erken öğrendim :) Sonra ertesi gün yaptım test, negatif çıktı..Şok oldum..sonra her gün yaptım hep negatif..Son 3-4 gün kala yine 2 çizgi çıktı. ( Bu arada internetten 20 paket test almıştım, o sebeple her gün yaptım yani :)
İlk yaptığım test pozitif çıkmasaydı böyle takmazdım kafaya, adetim geçince yapardım test, biterdi..Ama 9 gündür acaba acaba diye dolaşmaktan kafayı yedim.
Dediğim gibi en son 2 gün kala Cuma günü yaptırdığım kan testi de negatif çıkınca, tamam dedim kesin değilim.E bu sefer de adetim hiç gecikmezdi, o 2 gün gecikti..

Insallah hayirlisi olsun hakkinda bi evladin var Allah onu sana bagislasin testler gercekten insanin duygulariyla oynuyo insallah diger aya guzel haberlerini aliriz anlattigin her asamayi biliyorum canim onlarida hatrladim ben de kan testi verdim. (Negatif) batim 1 hafta geciyo hala batim gelmedi bu ay sora hic biseye takmicam oluruna birakicam artik veren Allah o dogru zamani daha iyi bilen

Ben bata 3 gün kala yaptım çıkmadı, bir gün kala çıkmıştı.. çok erken öğrenmedim ama fikir olsun diye yazayım dedim

Allahım'a çok şükür canım, bir evladım var, sağlıklı maşallah..Allah tüm isteyenlere nasip etsin, sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah..Söylediğin gibi bu testler karıştırıyo kafayı işte..Ben de akışına bıraktım artık..Adet olsam da rahatlasam diye bekliyorum artık..Sen yurt dışındaydın değilmi? İlk bebekti yanlış hatırlamıyorsam..

Evet canim benim de ikinci deniyisim iki aydir olumsuz ben yurt disindayim rabbim tum isteyenlerle beraber bana da nasip etsin

Kizlar benim adetime 1 hafta var dun bütün gün adet olcakmisim ve adetliyken nasil agriyosa öyle bel agrisi çektim kasiklarimda çok agridi kasik agrim bi kaç gündür vardi zaten .. Sizce erken gebelik testi yapsam mi

Canim n
Canim ne durumdasin ?

Canim n

Canim ne durumdasin ?
Bu aya kaldı denemeler, ovulasyon testi falan da aldım, adetim yeni bitti bakalım hayırlısı..
sen maşallah ne güzel haber almışsın, Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına inşallah..

Bu aya kaldı denemeler, ovulasyon testi falan da aldım, adetim yeni bitti bakalım hayırlısı..
sen maşallah ne güzel haber almışsın, Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına inşallah..
Evet canim bende bu ay kalabildim 5ayin üstune hemen olmuyo bu isler iste.
Hakkimizda hayirlisi.

yanlışlıkla ovulasyon testi yapmış olabilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…