Gebeliğe Hazırlık bat Eylül 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 olanlar ve belirti yaşayanlar burdamı ? 🤭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 5 eylül, 1 haftadır kasık ve bel ağrısı var. Ben her zaman regliden bi gün önce bacak ağrısı çekerim, kemiklerim sızlar resmen. O da bir haftadır başladı ama testler negatif çıkıyor. Hatta baka baka sanırım olmayan çizgiyi görüyorum

Malesef bende bugün test yaptım çıkmadı inşallah adet günü çift çizgi görürüz

Herkese iyi akşamlar benim BAT: 6 EYLÜL
akıntım çok fazla sağ kasığımda şişlik ve ara ara adet olacakmışım gibi ağrım oluyor. Peki ya sizlerde durum ne ?
Benim 1 Eylül’de olmam lazım yani yarın. İki gündür test yapıyorum ve pozitif çıkıyor bütün belirtiler var kasık batması göğüslerde şişkinlik sürekli idrara çıkma.dün betam 9.16 çıktı. Attıklarım üstte ki dün ki testim altta ki bugün ki testim. Ama açık pembe ve kahve rengi çok az lekem oldu sonra devamı gelmedi acaba yerleşme mi ?

Eklentiler

• 3AB79359-16C6-4D83-9C63-0E150E8AC2D6.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 70
Yerleşme kanamasıdir kuzum inşallah . Belirtilerin nezaman başladı bizim gibi regl 5 gün varken negatif çıktımı

Yerleşme kanamasıdir kuzum inşallah . Belirtilerin nezaman başladı bizim gibi regl 5 gün varken negatif çıktımı
İnşallah yarın gideceğim kan vermeye. Benim beş gün kala yaptığımda çıkmadı 4. Gün bile baktım çıkmadı ama üçüncü gün çok silik çıktı son iki gün kala attıklarım çıktı. Hergün koyulaştı üç gün kala bakmaya başlayın. Biliyorum insan sabırsızlanıyor ben beş gün kala baktım bugüne kadar yani beş gündür bakıyorum. İnşallah yanılmam kimyasal değildir

İnşallah benimde öyle olur. 5 gün var bu gün negatif çıktı

Yerleşme kanamasıdir kuzum inşallah . Belirtilerin nezaman başladı bizim gibi regl 5 gün varken negatif
İnşallah benimde öyle olur. 5 gün var bu gün negatif çıktı
Beş gün kala çıkanlarda var ama erken döllenme olanlar da çıkar. Benim üç gün kala çıktı. Belirtilerin var mı peki? Benim üç gün kala idrar sıkışması hafif kasık ağrısı bir gün kala daha da arttı ve göğüs şişikliği eklendi öyle kan verdim. Betam henüz düşük idrarda pozitif. Yükselmesini bekleyeceğim İnşallah gönlüne göre olur kuzum

1 haftadır regl olucakmışım gibi kasık bel ve bacak ağrısı var. Akıntım var. Psikolojik belirtiler olduğunu düşünmüyorum. Özellikle regliden bi gün önce bacaklarım ağrırdı. Hep böyle oldu, hep anlardım tamam yarın regl olucam diye. Şimdi bacak ağrım 1 haftadır var.

İnşallah değildir canım benim dualarım seninle inşallah bizde gebeyizdir

Kasık ağrısı batma şeklinde olması lazım. Benim adette sancı şeklinde olurdu ve idrara çok çıkınca anladım. Yani kendinde farklılık hissediyorsan üç gün kala bakmaya başla adet gününe kadar hepsini karşılaştır zaten gün gün koyulaşacak gidip kan verirsin çok erken olacağı için benim ki gibi çok düşük çıkabilir takip edeceksin. İnan ki pozitif çıksa da ayrı dert bu sefer kimyasal mı değil mi diye kendini yiyorsun onu atlatınca kese gözükecek mi diye yerim kendimi oda gözükünce kalbi atacak mı. Kısacası çok iş ya ne zormuş

Gerçekten, dert bitmiyor. Kendimde farklılıklar hissediyorum ama bakalım negatiften döner miyiz ama artık gecikme olmayınca test yapmayacğm üzülüyor ümitsizleşiyorum

Gerçekten, dert bitmiyor. Kendimde farklılıklar hissediyorum ama bakalım negatiften döner miyiz ama artık gecikme olmayınca test yapmayacğm üzülüyor ümitsizleşiyorum
Bence de öyle yap bu sefer. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur Nasibi ne zamansa o zaman gelecekler içini ferah tut

Kızlar benim bat 10 Eylül ovulasyon testlerimi koydum bence pik ama sizce de öyle mi yorumlar mısınız testleri

Eklentiler

• DE876E38-A021-46AD-AB5B-837DDC21D0E1.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 38
  • A85971E6-860A-4FA9-A5D0-28A3A46D7CBE.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…