Ya evet çok pardon o kadar gebeliğe odaklanmışım kiBunlar ovulasyon testi gebelik değil kuzum
Benimde bat 7 eylül. 24 ağustosta çatlatma iğnesi oldum. Bugun test yaptım negatif siz test yaptınız mıHerkese iyi akşamlar benim BAT: 6 EYLÜL
akıntım çok fazla sağ kasığımda şişlik ve ara ara adet olacakmışım gibi ağrım oluyor. Peki ya sizlerde durum ne ?
Benimde 6 Eylül yapmadım heyacanla pazartesi bekliyorumBenimde bat 7 eylül. 24 ağustosta çatlatma iğnesi oldum. Bugun test yaptım negatif siz test yaptınız mı
Benim yaptığım testte sonradan hafif çizgi çıktı ya ama çok silikBenimde 6 Eylül yapmadım heyacanla pazartesi bekliyorum
Bende birazdan erken gebelik testi yapacağım dua edinBenim yaptığım testte sonradan hafif çizgi çıktı ya ama çok silik
Canım benimki de belli değil kuruma çizgisi hiç görmedim bu zamana kadar ama öyle de olabilir. Bence yarın sabah uyanır uyanmaz yap öyle daha iyi olurBende birazdan erken gebelik testi yapacağım dua edin
Maalesef ben ikinci çizgiyi hiç göremedimÇizgi görebilen varmı
Aynı benimki gibiÇizgi görebilen varmı
Benimde BAT 18 Eylül 2 hafta var adetim biteli 1 hafta oldu kasık ve belim ağrım var göğüste dolgunluk kirpiklerim karışmaya başladı adet olacakmış gibi belim ağrıyor ama adetime 2 hafta var benimde göbeğimde biraz sertlik varHerkese iyi akşamlar benim BAT: 6 EYLÜL
akıntım çok fazla sağ kasığımda şişlik ve ara ara adet olacakmışım gibi ağrım oluyor. Peki ya sizlerde durum ne ?
Regl biteli 1 hafta olmuş bata 2 hafta var; gebelik değil yumurtlama belirtileri. umarım değerlendirmişsinizdir.Benimde BAT 18 Eylül 2 hafta var adetim biteli 1 hafta oldu kasık ve belim ağrım var göğüste dolgunluk kirpiklerim karışmaya başladı adet olacakmış gibi belim ağrıyor ama adetime 2 hafta var benimde göbeğimde biraz sertlik var
Evet belirtiler devam ediyor sıcak basıyor hafif bulantı duygusallık göğüslerim şişti damarlarım belirginleşti zaten ben ilk göğüsümdeki değişimi görünce kesin hamileyim dedim kimyasal gebelik geçirdim o zamanda öyleydi iştahım açıldı çabuk acıkıyorum dün gece vajinada zonklama hissettim sersemlik var aşerme var adetime 9 gün kaldı hislerim çok kuvvetli benim ben hamile olduğumu hissediyorum pozitif sonuç alırsam sizlerle paylaşrmRegl biteli 1 hafta olmuş bata 2 hafta var; gebelik değil yumurtlama belirtileri. umarım değerlendirmişsinizdir.
Evet belirtiler devam ediyor sıcak basıyor hafif bulantı duygusallık göğüslerim şişti damarlarım belirginleşti zaten ben ilk göğüsümdeki değişimi görünce kesin hamileyim dedim kimyasal gebelik geçirdim o zamanda öyleydi iştahım açıldı çabuk acıkıyorum dün gece vajinada zonklama hissettim sersemlik var aşerme var adetime 9 gün kaldı hislerim çok kuvvetli benim ben hamile olduğumu hissediyorum pozitif sonuç alırsam sizlerle paylaşRegl biteli 1 hafta olmuş bata 2 hafta var; gebelik değil yumurtlama belirtileri. umarım değerlendirmişsinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?