Gebeliğe Hazırlık bat Eylül 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 olanlar ve belirti yaşayanlar burdamı ? 🤭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benimde 4 Eylül belirtim yok gibi anlayamıyorum mesela her regl döneminde canım aşırı tatlı isterdi şimdi istemiyor normalde belim ağrırdı ağrımıyor yalnızca kasıklarımda yok denilecek kadar batmalar oluyor bazen. test yapmadım eğer gecirkirsem yapıcam çünkü bundan önceki Aylar erken test yaptım negatif çıktığım gün üzüntüden adet oldum inşallah bu ay buraya hamileyim diye yazarım adet olmamak için ayağa bile kalkmıyorum hep yatmaya çalışıyorum inşallah bi yararı oluyordur

Geçen ay 8 agustosta olmuştum hep 4-5 gün kayar bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz hayırlısıyla istediğimizi elde ederiz

Herkese iyi akşamlar benim BAT: 6 EYLÜL
akıntım çok fazla sağ kasığımda şişlik ve ara ara adet olacakmışım gibi ağrım oluyor. Peki ya sizlerde durum ne ?
Benimde bat 7 eylül. 24 ağustosta çatlatma iğnesi oldum. Bugun test yaptım negatif siz test yaptınız mı

Çizgi görebilen varmı

Eklentiler

• IMG_20210903_144951.webp
    77,4 KB · Görüntüleme: 85
Herkese iyi akşamlar benim BAT: 6 EYLÜL
akıntım çok fazla sağ kasığımda şişlik ve ara ara adet olacakmışım gibi ağrım oluyor. Peki ya sizlerde durum ne ?
Benimde BAT 18 Eylül 2 hafta var adetim biteli 1 hafta oldu kasık ve belim ağrım var göğüste dolgunluk kirpiklerim karışmaya başladı adet olacakmış gibi belim ağrıyor ama adetime 2 hafta var benimde göbeğimde biraz sertlik var

Kızlar merhaba geçen ay 8 agustosta adet oldum bu ay 3 eylülde olmam gerekiyordu ama olmadım az önce prediktör test yapan negatif çıktı sizce erken mi yaptım 8 eylülü mü beklemem gerekiyordu çok üzüldüm çok ümitliydim

Arkadaşlar 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif di bat 10 eylül yumurtlama gününden beri kasık ağrısı ve göğüs şişmesi veağrısı var inşallah vardir bat 10 eylül olup öğrenen var mı acaba

Regl biteli 1 hafta olmuş bata 2 hafta var; gebelik değil yumurtlama belirtileri. umarım değerlendirmişsinizdir.

Regl biteli 1 hafta olmuş bata 2 hafta var; gebelik değil yumurtlama belirtileri. umarım değerlendirmişsinizdir.
Evet belirtiler devam ediyor sıcak basıyor hafif bulantı duygusallık göğüslerim şişti damarlarım belirginleşti zaten ben ilk göğüsümdeki değişimi görünce kesin hamileyim dedim kimyasal gebelik geçirdim o zamanda öyleydi iştahım açıldı çabuk acıkıyorum dün gece vajinada zonklama hissettim sersemlik var aşerme var adetime 9 gün kaldı hislerim çok kuvvetli benim ben hamile olduğumu hissediyorum pozitif sonuç alırsam sizlerle paylaşrm

Evet belirtiler devam ediyor sıcak basıyor hafif bulantı duygusallık göğüslerim şişti damarlarım belirginleşti zaten ben ilk göğüsümdeki değişimi görünce kesin hamileyim dedim kimyasal gebelik geçirdim o zamanda öyleydi iştahım açıldı çabuk acıkıyorum dün gece vajinada zonklama hissettim sersemlik var aşerme var adetime 9 gün kaldı hislerim çok kuvvetli benim ben hamile olduğumu hissediyorum pozitif sonuç alırsam sizlerle paylaş

Merhaba; bat 4 eylül . 27 ağustosta erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı 28 sinde emara girecektim hamile olabilirim dedim.kan testi negatif çıkınca emara alındım.adetime 2 gün kala yine test yaptım ve 2 çizgi gördüm adetim birgün geçince beta-hcg 168 2gün sonrada 357 çıktı.ama önceden dış gebelik yaşayıp sağ tüpüm alındığı için sabırla bekliyorum.birde belirtilerim 4 gündür yok oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…