Dilos6342 D 🧸✨️ Kayıtlı Üye 30 Eylül 2020 9.758 8.038 148 15 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi olurbigun #2.441 olurbigun .!.: Giriyorum da öyle bakınıp çıkıyorum canım ben de sıkıntılı zamanlar geçiriyorum malum.. öyle tesadüfen gördüm hamilesin hemen yazayım dedim Genişletmek için tıkla... Çok iyi yapmışsın kuzum, konuşmak muhabbet etmek iyi gelir bu günlerde geçecek bunu bil
olurbigun .!.: Giriyorum da öyle bakınıp çıkıyorum canım ben de sıkıntılı zamanlar geçiriyorum malum.. öyle tesadüfen gördüm hamilesin hemen yazayım dedim Genişletmek için tıkla... Çok iyi yapmışsın kuzum, konuşmak muhabbet etmek iyi gelir bu günlerde geçecek bunu bil
K Kelebek263 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2022 393 254 53 21 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi olurbigun #2.442 olurbigun .!.: Aynen olabilir canım ama ters rahim gibi bir durum olsaydı mutlaka rapora yazılırdı bende uterus arkuat formundadir yazıyor mesela böyle bir şey belirtilirdi raporda Genişletmek için tıkla... Merhaba bende de aynı şey yazıyor siz bununla ilgili hitereskopi yaptınız mi
olurbigun .!.: Aynen olabilir canım ama ters rahim gibi bir durum olsaydı mutlaka rapora yazılırdı bende uterus arkuat formundadir yazıyor mesela böyle bir şey belirtilirdi raporda Genişletmek için tıkla... Merhaba bende de aynı şey yazıyor siz bununla ilgili hitereskopi yaptınız mi