Yaa canım nerelerdesin cokk zaman oldu bayadir yoktunDilos6342 yaaa inanmıyorum hamilesin canım ayyy ne kadar sevindimmmm tesadüfen bakarken gördüm çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok çok çok mutlu oldum
Canım aslında buralardayim da seninle karşılamadık senin hamile oldgunu görünce öyle sevindim ki bi heyecanla yazdımYaa canım nerelerdesin cokk zaman oldu bayadir yoktun
Sagolasin canım benim çok teşekkür ederim daha guzelleri bekleyenlerin basinq insallahhsen napiyorsun nasil gidiyorr
Yazdıklarını şimdi okudum.. hiç birini görmemiştim eğer bilseydim ilk zamanlar düzelirsiniz insallah demezdim.. böyle insan düzelmez çünkü.. boşanmana sevindim açıkçası kurtulduğun ve özgür olacağın için. İnşallah yeni hayatında tamamen kurtulursun ve bi daha karsilasmazsin, kendin de güzelce toparlanıp ayağa kalkarsın.Canım aslında buralardayim da seninle karşılamadık senin hamile oldgunu görünce öyle sevindim ki bi heyecanla yazdımben napiyim iyileşmeye çalışıyorum bu konuyu hamilelik için açmıştım ama şimdi boşanmak uzereyim hayat böyle bir şeymiş bir kez daha anladım Allah herkese hayırlısını versin
Cok üzüldüm yasadiklariniza, Allah size sabır kolaylık versin. Cok şükür aileniz yanınızda. Böyle bir yuvaya cocuk dünyaya getirmemeniz cok isabet olmuş. Allah kalbi güzel bir insanla karşılaştırsın sizi❤Canım aslında buralardayim da seninle karşılamadık senin hamile oldgunu görünce öyle sevindim ki bi heyecanla yazdımben napiyim iyileşmeye çalışıyorum bu konuyu hamilelik için açmıştım ama şimdi boşanmak uzereyim hayat böyle bir şeymiş bir kez daha anladım Allah herkese hayırlısını versin
Daha boşanmadım dava açılacak canım toparlanıcam işte bir şekilde. Ben de konuştuğuma çok sevindim seninle ayrıca hamile olmana da çok sevindim negatif testlere üzüldüğün günleri hatırlıyorum:) her şeyin bir zamanı var işte canım iletişimi kesmeyelimYazdıklarını şimdi okudum.. hiç birini görmemiştim eğer bilseydim ilk zamanlar düzelirsiniz insallah demezdim.. böyle insan düzelmez çünkü.. boşanmana sevindim açıkçası kurtulduğun ve özgür olacağın için. İnşallah yeni hayatında tamamen kurtulursun ve bi daha karsilasmazsin, kendin de güzelce toparlanıp ayağa kalkarsın.
Bende aslında aşılama yaptırdım tutmadı, 2. Kez hsg çekildim ve o ay femara kullandım tekrar canım hiç umudum yoktu artık tüp bebek düşünmeye baslamistim o ay nasip oldu
Suanlik iyi gidiyor bakalım bende hala inanamıyorum bile 1 buçuk sene denemeden sonra tabi, insallah sagliklidir
Seninle tekrar konustuguma çok çok sevindim ❤
ÇOK teşekkür ederim Allah razı olsunCok üzüldüm yasadiklariniza, Allah size sabır kolaylık versin. Cok şükür aileniz yanınızda. Böyle bir yuvaya cocuk dünyaya getirmemeniz cok isabet olmuş. Allah kalbi güzel bir insanla karşılaştırsın sizi❤
Kesmeyelim canım benim güzel günleri de konuşucaz insallahhDaha boşanmadım dava açılacak canım toparlanıcam işte bir şekilde. Ben de konuştuğuma çok sevindim seninle ayrıca hamile olmana da çok sevindim negatif testlere üzüldüğün günleri hatırlıyorum:) her şeyin bir zamanı var işte canım iletişimi kesmeyelim
Doktora kızıyorduk 2. Kez istiyor diye hatırlıyorumKesmeyelim canım benim güzel günleri de konuşucaz insallahh
Toparlanacaksin ayağa kalkacaksın allahin izniyle o gücü alacaksın yanındayım her zaman senin canım
Evet üzülürken nereye geldik artık tüp bebek düşünmeye başlamıştık 2. Hsg uğurlu geldi
Evet valla ama baksana sebebi olacakmış bilseydim bekletir miydimDoktora kızıyorduk 2. Kez istiyor diye hatırlıyorumşimdi bebişimize ve kendine iyi bakma zamanı nasıl gidiyor hamilelikk
Kendine iyi bak güzelim dinlen bol bol yine yalnız mısın yoksa eşin yaninda miEvet valla ama baksana sebebi olacakmış bilseydim bekletir miydim
Vardır bunda da bi hayır hersey zamanında güzel demek ki
İyi gidiyor canım şükür bazen ağrılı geçiyor ama geçiyor
Sagolasin canım benim Allah razı olsun. İlk hamileliği öğrendim ertesi gün göreve gitmişti bi kaç gün sonra kolunu kırdı geri döndü benim için çok iyi oldu canım suanlik burda da ne olucak bilinmiyor tabiKendine iyi bak güzelim dinlen bol bol yine yalnız mısın yoksa eşin yaninda mi
Anladım canım geçmiş olsun. Hamileliği nasıl öğrendin anlatsana merak ediyorumSagolasin canım benim Allah razı olsun. İlk hamileliği öğrendim ertesi gün göreve gitmişti bi kaç gün sonra kolunu kırdı geri döndü benim için çok iyi oldu canım suanlik burda da ne olucak bilinmiyor tabi
Sagolasin canım, hamileligimi de aşılama olumsuz olmuştu ya ikinci kez rahim filmini çekildim bi yandan da femara kullanmıştım bi tane 18mm yumurtam vardı. Onu da duyunca benim bütün şeyim kaçtı zaten olmaz falan diye. Ben adetimi bekliyordum artık eşimde göreve gidecekti bende memlekete giderim diyordum. Hadi dedim uçağa binicem ne olur olmaz yapayım ama hiç inanmıyorum tabi.Anladım canım geçmiş olsun. Hamileliği nasıl öğrendin anlatsana merak ediyorumsanki kendi kardeşimin hamile haberini aldım gibi sevindim çünkü
Yaa içine mi doğdu seninnnnSagolasin canım, hamileligimi de aşılama olumsuz olmuştu ya ikinci kez rahim filmini çekildim bi yandan da femara kullanmıştım bi tane 18mm yumurtam vardı. Onu da duyunca benim bütün şeyim kaçtı zaten olmaz falan diye. Ben adetimi bekliyordum artık eşimde göreve gidecekti bende memlekete giderim diyordum. Hadi dedim uçağa binicem ne olur olmaz yapayım ama hiç inanmıyorum tabi.
İğnenin 11 yada 12. Günü yaptım testi çok silik çizgi inanamadım uyandırdım kalk böyle bisey çıktı test al gel diye
Eşim aldı geldi onda da aynı sonra hastaneye gittik hemen kan değerim de 12 çıktı, 2 gün sonra tekrarla dedi doktor onda da 56ya yükseldi o şekilde öğrendim canım umutsuz bi şekilde yani
Aslında içime de doğmadı da sırf garanti olsun diye yapmıştım o kadar emindim artık negatife. Kasık ve bel agrimdan başka belirtim de yoktu canım valla ne belirtiler yaşıyorduk hiç alakası yokmuşYaa içine mi doğdu seninnnnzaten hep en beklemediğin anda oluyor çok şükür Rabbime
Yaa nasıl mutlu olmuşsundurr güzelimm tahmin edebiliyorum ben bile böyle sevindiysemAslında içime de doğmadı da sırf garanti olsun diye yapmıştım o kadar emindim artık negatife. Kasık ve bel agrimdan başka belirtim de yoktu canım valla ne belirtiler yaşıyorduk hiç alakası yokmuş
Allah razı olsun canım benimm inşallah hersey yolunda giderYaa nasıl mutlu olmuşsundurr güzelimm tahmin edebiliyorum ben bile böyle sevindiysemsağlıkla kucağınıza alın inşallahh
Inşallah canimm arada ses ver konuşalım unutma beniAllah razı olsun canım benimm inşallah hersey yolunda gider
Kız unutur muyum seni hep aklımdaydın, bende daha yeni yeni kendime geliyorum ilk zamanlarım hep hastalıkla geçtiği içinInşallah canimm arada ses ver konuşalım unutma beni
Giriyorum da öyle bakınıp çıkıyorum canım ben de sıkıntılı zamanlar geçiriyorum malum.. öyle tesadüfen gördüm hamilesin hemen yazayım dedimKız unutur muyum seni hep aklımdaydın, bende daha yeni yeni kendime geliyorum ilk zamanlarım hep hastalıkla geçtiği için
Seni de hiç girmiyor sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?