Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyorsun kuzum kaç aydır bu asilamayi bekliyorum neler neler kullandım iyi gelsin diye fırsata çevireyim dedim yine olmadi. O yüzden de büyük hayal kırıklığı yaşıyorum eşimde gidecek yine 1 ay sonra bekle dur surekli içim daraldı.
Aşılama için mi 8 bin diyorlar ama çok fazla kuzum başka yere hiç sordun mu ben 1500 aşılamaya 1200 de ilaçlara verdim

Canim vallahi bilemiyorum her yer aynı mi ama eğer öyleyse değmez diye düşünüyorum. Canim acaba sen tüp bebek mi yaptırsan direkt tabii maddi imkanın varsa ben burada okuyorum da aşılama tutma ihtimali çok düşük diyorlar ben hiç denemediğim halde yaptırasim gelmiyor boşuna zaman ve para kaybı olmasından endişe ediyorum tüp bebek daha cazip geliyor aslında ama bilemiyorum

Canım zaten oldugun yerde 8 bin diyorlarsa hiç yaptırma daha bir de bunun ilacı var 10 bini bulacak yani
Şuan değil canım ama belki yazin yaptırma imkanım olabilir kuzum kredi falan çekilir olmadı

Burda birisi 30 bine yaptiriyormus tüp bebek 18 bin gerisi ilaç parası tabi yılbaşından sonra ne olur bilmem. Ama canım istanbulda da ben 1500 2000e yapan yer okudum özel hatta bi araştır istersen ama asla 8 bine o zahmete girme toplam 10 bini bulur bu zahmete de degmez

Vallahi aynen canim bana da çok fazla geldi belki vardır tabii daha uygun yerler. Bi yandan da sinirleniyorum aslında insanlar hiç beklemediği anda hamile kalıyor bizim uğraşlarımız bile sonuçsuz kalıyor isyan etmiyorum tabii ki ama özellikle senin olumsuz sonucuna çok üzüldüm kendimi sana benzetiyorum. inan hiç tedavi bile olasım gelmiyor

Vardir kuzum illaki işini iyi yapanda vardır Papatyamveben-Mavi istanbulda miydi hatırlamıyorum ama doktorum çok iyi diyordu canim
Eğer uygun fiyatlı deneme fırsatın olursa dene 8 bine deneme ama. Şuan ben tüp yaptıramayiz diye denemek istedim çokta umudum vardı ama olmadı
Ahh ahh sorma 2 3 gündür ağladığımın haddi hesabı yok kaç ay bekle çabala sonuç olumsuz nasıl yıkılmayayim ki. Hem zaman yok hem olmuyor. Şimdi para olsa nolucak tam başlarız şimdi hop yine göreve gider

kızlar merhaba, O olurbigun . ben ıkı asılama oldum koc unv. de ılkı kımyasal oldu ıkıncısı negatıf ama yıne olsa yıne oraya gıderdım. 3070tl verdım ama ılkınde test vs yaptırdım 4u gectı tutar. ıkıncısı sadece 3070tl.
tüp bebekde kulaktan dolma 10 -12 dıye duymustum ama ılaclar harıc sanırım, bende bıraz akışına bırakıcam ıkı negatıf benı cok yıprattı hıc bır asılama yada tup bebek deneyecek dermanım yok.

Tüp bebek iyiymiş canım bahceci de 15 bin demisler 2022 yılı için bana iyi geldi çünkü hatayda bile 18 bin vermisler

Merhaba canim teşekkürler bilgilendirme için test vS yaptırdım demissin ya hangi testlerdi onlar

Ağlayinca da bir şey değişmiyor Allah korusun bu kadar üzüntü stresten başka sağlık sorunların çıkar canım dikkat et kendine olacağı varsa olacak öyle düşün bu da bizim imtihanımiz

Merhaba canim teşekkürler bilgilendirme için test vS yaptırdım demissin ya hangi testlerdi onlar
canım, bır lısteydı tp bebekde olsa asılamada onalr ıstenıyordu bız dısarda yaptırdık getırdık, genel hormon testlerı, hıv vırusu, hepapıt c vs 9*10 kalem vardı

Merhaba Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin bebeğinizi:) acaba kistle mi hamile kaldiniz? Benim de klomen kullanımindan olan 2 küçük kistim var 2-3 cm civarı, doktor hamilelige engel değil dedi

Merhaba Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin bebeğinizi:) acaba kistle mi hamile kaldiniz? Benim de klomen kullanımindan olan 2 küçük kistim var 2-3 cm civarı, doktor hamilelige engel değil dedi
Sağol canım evet kistle kaldım benim tek vardı ve 3 cm çikolata kistiydi. Yani kendine kendine kaybolmayan kist ve hala daha duruyor.
Sizin galiba folikul kisti klomenden olduysa o kistlerden de bekarken çok oldu bende adetle atılıyordu hep 2 3 aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…