BAT gunu 24 mart olanlar beraber bekleyelimmi ? ❤

masal17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
36
7
1
33
Kizlar bat gunu 24 mart olanlar buraya toplanip hep beraber bekleyelimmi ? Butun belirtilerimizi ve testlerimizi burda paylasalim

Kizlar bat gunu 24 mart olanlar buraya toplanip hep beraber bekleyelimmi ? Butun belirtilerimizi ve testlerimizi burda paylasalim
Aramizda ıki gun var sen 24 ben 26 yani 24 bekle o gun olmadinya ertesi gün 25 kesin gebelik testi gösteriyor benim gölge gibi gri cikmisti beta hcg 13 cikmisti

Aramizda ıki gun var sen 24 ben 26 yani 24 bekle o gun olmadinya ertesi gün 25 kesin gebelik testi gösteriyor benim gölge gibi gri cikmisti beta hcg 13 cikmisti
Hadi Beraber bekleyelim o zaman benim pek umudum yok aslinda sonucumuzu yazalim buraya

Agiz kurulugu sag sol kasik sancisi kabizlik istahsizlik gebelik testim pozitif kurtaj oldum 3 martta onun pozitifligi o düsecekte adetim gecikkete benim durum böyle onceki gebeligimin ayni belirtileri

Bu arada sen vucut sicakligina dikkat ettinmi hic nasil seninki su an ? Yada daha onceki hamileliginde olctunmu hic ?

Yok ölcmedim ama yaniyordum daha o yanmalar gelmrdi adet yaklasinca olmustu onu saymiyorum ona var cünku

Benimde bat 30 mart ilk ayımız o yüzden biraz sabırsızım

Benimde 24 Mart 🙈
Yumurtlama günüme 1 2 gün kala ilişki yaşamıştık o günden sonra aşırı gazım ve şişkinlik var belim ağrıyor ara ara kasıklarımda hafiften batma oluyo pazartesi günü kan vermeyi düşünüyorum çarşamba günü diş randevum olduğu için yoksa batin geçmesini beklemeyi düşünüyordum

benim de 24 mart kızlar, bugün test yaptım negatif. 3 seneye yaklaşıyorum artık bu ay femara kullandım.

3 haftada bir adet gorenlerdenim gecen ayki gebeligimi ögrendigimde 3 haftalikti

Kesin sonuc veriyorlar ovu testi ben ilk hamileligimde bata 5 gun kala ilk orda gordum sonra beta testinde bende denedim az once cizgi cok silik yarinda cikmazsa yok galiba
ben bir tane app kullaniyorum o degerleri veriyor, cift cizgi ciktigi gune gore cok silik ve degerde 4te biri gibi.iki gun once de yapmisim ondan daha silik. 23 un e de hcg testi oneriyor app.:işsiz:
ilk kez bu ay kullaniyorum bakalim kismet.

Sonuclarimizi yazalim buraya pozitif yada negatif varmi belirti falan simdiden ?
İlk ovülasyonda deneme olmasına rağmen çok ümitlenmek istemiyorum o yüzden vücudumu dinlememeye çalışıyorum. Bir de regl belirtileriyle hemen hemen aynı olduğu için emin olamam çünkü ben regl olmadan bir hafta önceden ara ara karnımda bacaklarımda ve gögüslerimde ağrı oluyor. Şu ara hissettiklerim ara sıra belimin içinde çok hafif sızlama, dört beş gün önce sol kasıkta biraz ağrı vardı. Yumurtalama zamanımda kasığım ağrımış olabilir bilemiyorum ama dün sol gögüsümün kenarında çok fena sızlama oldu. Daha önce sadece dolgunluk ve ağrı oluyordu ilk defa böyle sızlama yaşadım. Açıkçası aşırı merak ediyorum, psikolojik belirti olmasını da istemiyorum. Şuan 11 gün var regl günü en az 2 gün geçmeden test yapmayı düşünmüyorum

Back
X