- 15 Temmuz 2019
- 4.573
- 7.028
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama gecikmeden önce başlamıştı bulantılarım, koku hassasiyeti ve baş dönmesi de vardıKızlar batdan 5 gün önce tek seferlik pembe leke geldi ve mide bulantım vardı hatta gece bulantıdan uyuyamıyordum bat dündü 1 gün gecikti ve dün açık pembe-açık kahve leke gelmeye başladı mide bulantım da eklendi.
1 düşük var onda mide bulantısı 6-7 haftalarda oldu diye hatırlıyorum. Hala test yapmadım geçen ay sinirden hepsini yapıp evde bırakmadım yarın da olmazsam alayım diyorum test ama şu mide bulantısı kafamı karıştırdı bu kadar erken midesi bulanan oldu mu
Koku hafiften var bende de ama umutlanmakta istemiyorumBenim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama gecikmeden önce başlamıştı bulantılarım, koku hassasiyeti ve baş dönmesi de vardı
Sonucunda çok üzülüyoruz evet umutlanma ama yinede dikkat et kendine inşallah hayırlı sonuçlanırKoku hafiften var bende de ama umutlanmakta istemiyorum
İnşallah teşekkür ederimSonucunda çok üzülüyoruz evet umutlanma ama yinede dikkat et kendine inşallah hayırlı sonuçlanır
Dediğim gibi bir örneği de benimBenimde adete 7 gün var birkaç gündür midem bulanıyor psikolojik mi belirti mi bilmiyorum kasık ağrısı vs de var ama gebelik varsa da bulantı böyle erken olur mu bilemedim
Sizin bat ne zamanDediğim gibi bir örneği de benim
Benim ilk gebeliğim de öyle olduSizin bat ne zaman
Benim ilk gebeliğim de öyle oldu
Herkeste aynı olmaz umutlandirmak da istemem tabii ama öyle olanlar var mı diye sorulunca başıma geleni söyledim kimi de hiç belirti yaşamıyor üstüne üstlük birde regl olmaya devam ediyor bünyeden bünyeye fark varSizin bat ne zaman
Şuan 6 gün var ve kasık ağrım regl olacak gibi olmaya başladı gebelikte de böyle miydi sizin yoksa regl mi olucam acabaBenim ilk gebeliğim de öyle oldu
Ne yaptınız acabaKızlar batdan 5 gün önce tek seferlik pembe leke geldi ve mide bulantım vardı hatta gece bulantıdan uyuyamıyordum bat dündü 1 gün gecikti ve dün açık pembe-açık kahve leke gelmeye başladı mide bulantım da eklendi.
1 düşük var onda mide bulantısı 6-7 haftalarda oldu diye hatırlıyorum. Hala test yapmadım geçen ay sinirden hepsini yapıp evde bırakmadım yarın da olmazsam alayım diyorum test ama şu mide bulantısı kafamı karıştırdı bu kadar erken midesi bulanan oldu mu
Test aldım bugün yapacağım eğer çizgi görürsem yarın kan vericemNe yaptınız acaba
Yapınca söyler misin merak ettimTest aldım bugün yapacağım eğer çizgi görürsem yarın kan vericem
TamamYapınca söyler misin merak ettim
Benimde böyle idi ben zaten regl olacağım sanırım ama olamıyorum diye sikayetlenerek gittim doktora eğer hormon düzensizliğim varsa ilaç versin diye doktor da gebesin demiştiŞuan 6 gün var ve kasık ağrım regl olacak gibi olmaya başladı gebelikte de böyle miydi sizin yoksa regl mi olucam acaba
Ama dediğim gibi kişiden kişiye değişir umutlandirmak istemem sadece deneyimimi söylüyorumŞuan 6 gün var ve kasık ağrım regl olacak gibi olmaya başladı gebelikte de böyle miydi sizin yoksa regl mi olucam acaba
Test yaptın mııı
Anlıyorum belirtilerimiz aynı gibi umarım sağlıkla nasip olur ikimize deBenimde böyle idi ben zaten regl olacağım sanırım ama olamıyorum diye sikayetlenerek gittim doktora eğer hormon düzensizliğim varsa ilaç versin diye doktor da gebesin demişti
Amin canım ben sonrasında düşük yapmıştım umarım seninki sağlıkla kavuşur sanaAnlıyorum belirtilerimiz aynı gibi umarım sağlıkla nasip olur ikimize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?