Bat günü ve öncesi mide bulantısı belirti mi?

loveinnovember

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
4.573
7.028
158
Kızlar batdan 5 gün önce tek seferlik pembe leke geldi ve mide bulantım vardı hatta gece bulantıdan uyuyamıyordum bat dündü 1 gün gecikti ve dün açık pembe-açık kahve leke gelmeye başladı mide bulantım da eklendi.
1 düşük var onda mide bulantısı 6-7 haftalarda oldu diye hatırlıyorum. Hala test yapmadım geçen ay sinirden hepsini yapıp evde bırakmadım yarın da olmazsam alayım diyorum test ama şu mide bulantısı kafamı karıştırdı bu kadar erken midesi bulanan oldu mu

Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama gecikmeden önce başlamıştı bulantılarım, koku hassasiyeti ve baş dönmesi de vardı

Benimde adete 7 gün var birkaç gündür midem bulanıyor psikolojik mi belirti mi bilmiyorum kasık ağrısı vs de var ama gebelik varsa da bulantı böyle erken olur mu bilemedim

Ne yaptınız acaba

Şuan 6 gün var ve kasık ağrım regl olacak gibi olmaya başladı gebelikte de böyle miydi sizin yoksa regl mi olucam acaba
Benimde böyle idi ben zaten regl olacağım sanırım ama olamıyorum diye sikayetlenerek gittim doktora eğer hormon düzensizliğim varsa ilaç versin diye doktor da gebesin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…