- 15 Temmuz 2019
- 4.573
- 7.028
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
Şoktan ne yapacağımı şaşırdım bir süre ama hamileyim galiba çizgi barizdi sabah kan vericem hala şoktayımTest yaptın mııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şoktan ne yapacağımı şaşırdım bir süre ama hamileyim galiba çizgi barizdi sabah kan vericem hala şoktayımTest yaptın mııı
Amin sende sağlıkla kavuşursun inşallahAmin canım ben sonrasında düşük yapmıştım umarım seninki sağlıkla kavuşur sana
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah, Fotoğraf ekler misin bide testi kaç gündü gecikmeŞoktan ne yapacağımı şaşırdım bir süre ama hamileyim galiba çizgi barizdi sabah kan vericem hala şoktayım
Kız buraya da atsana testini bakalım merak ettimŞoktan ne yapacağımı şaşırdım bir süre ama hamileyim galiba çizgi barizdi sabah kan vericem hala şoktayım
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah, Fotoğraf ekler misin bide testi kaç gündü gecikme
Amin inşallah bugün gecikmenin 3. Günü regl günü kahverengi leke gelince olucam sanmıştım aslında hiç beklemiyordum çıkmasınıKız buraya da atsana testini bakalım merak ettim
Merhaba Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallahŞoktan ne yapacağımı şaşırdım bir süre ama hamileyim galiba çizgi barizdi sabah kan vericem hala şoktayım
Amin sağolunMerhaba Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallahbenim de 4 gün kala mide bulantım oldu ama midemi usutmus de olabilirim çünkü hiç kasık ağrısı yok bende. Sizin kasık ağrılarınız oldu mu acaba? Kasık ağrısı olmadan gebeliğini öğrenen var mı?
Ayyy çok güzel büyük ihtimal var kan be zaman vereceksin? Şimdiden hayırlı olsun diyelimAmin inşallah bugün gecikmenin 3. Günü regl günü kahverengi leke gelince olucam sanmıştım aslında hiç beklemiyordum çıkmasını
Eki Görüntüle 3673989
Şimdi verdim sağlık ocağında ama sanırım pazartesi çıkacak sonuç bu yaptığım test önceki kaybettiğim gebeliğimde yaptığım test markasından erken gebelik testi bir de o yüzden var gibi bakalım kanda kaç çıkacak :)Ayyy çok güzel büyük ihtimal var kan be zaman vereceksin? Şimdiden hayırlı olsun diyelim
Vardır inşallah testin markası neŞimdi verdim sağlık ocağında ama sanırım pazartesi çıkacak sonuç bu yaptığım test önceki kaybettiğim gebeliğimde yaptığım test markasından erken gebelik testi bir de o yüzden var gibi bakalım kanda kaç çıkacak :)
Kanda da güzel bir değer görürsün sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canımŞimdi verdim sağlık ocağında ama sanırım pazartesi çıkacak sonuç bu yaptığım test önceki kaybettiğim gebeliğimde yaptığım test markasından erken gebelik testi bir de o yüzden var gibi bakalım kanda kaç çıkacak :)
Freely erken gebelik testiVardır inşallah testin markası ne
Amin inşallah teşekkür ederimKanda da güzel bir değer görürsün sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım
Bizim grupta hamişlik emojini koyuyorum o zaman
Canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah darısı bizlereAmin inşallah bugün gecikmenin 3. Günü regl günü kahverengi leke gelince olucam sanmıştım aslında hiç beklemiyordum çıkmasını
Eki Görüntüle 3673989
Bende 6gün var bata bebetime test var yapsam çıkar mıFreely erken gebelik testi
Amin teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsinCanım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah darısı bizlere![]()
Erken gebelikte 6 gün önce sonuç veriyor ama ben hiç erken yapmadım hep regl gecikmesini bekledimBende 6gün var bata bebetime test var yapsam çıkar mı
Güvenilir mi bebetimeErken gebelikte 6 gün önce sonuç veriyor ama ben hiç erken yapmadım hep regl gecikmesini bekledim
Hiç kullanmadım o markayıGüvenilir mi bebetime