ııyı geceler canım bende dılekcelerımı bıtırıp yatarım artık 2 gun bana kalsın dıye gecemı yıcem:) bu arada denedım az once dedıgınızı bısı gelmedı elıme gorcez artık bır kac gune...
tatlı uykular:)
madde 1:dunyanın sonu degıl zaten olmasada olcak nasılsa:)
madde 2:eger bu yontem de dogruluk payı 100 de 90 dahı olsa doktorlarda soyler uygulardı,teste ne gerek var?
madde 3:uyguladıgımız yontemlerden yakın bı tahmın yanı hosumuza gıdenı alınca sadece umuıtlerımız artmalı:)uzulmek yasak cunku...
madde 4:nolursa olsun el mahkum beklıyıp gorucez daha gelmedı bıle gunumuz unutmıcaz:)
ozamn sonuc neymıs uzulmek yok :) bole yontemler hep dogru sonuc vermıyolar kımınde dogru kımınde yanlıs cıkıyor bosa canını sıkma:)
Benimde bat ıma 6 gün var..günler geçmek bilmiyo valla:18: ne zaman bu ay takmicam desem de her ay adete yaklaşınca stres yapmaktan kendimi alamıyorum..İnşallah bu ay isteyen herkezin yavrusu göbişine gelirr...
bunu yazan kişi devamında şunu da yazmış,rahmin yukarıya çıkması kişiden kişiye değişiyormuş, yani adetten sonra da yukarıya çıkabiliryormuş...
o yüzden kırmızıları görmeden umudu kesmek yok notçuk...ben şu önümüzdeki 5-6 gün geçene kadar oyalanalım diye yazdım, moral bozmak yok canım...
vay çok güzel maddelemişsin :) tşkler ilgin için
saol canımmmmm deniyorum ama bakalım 4 gün sonra anlaşılıcak herşeyyyyy. hatta bugün eve gelirken nerdeyse test alıcaktım son anda vazgeçtim dedim bekliycem en azından 4 gün daha ümit edebilirim :)
canım senin hissetiklerinin aynısını hissediyorum bendeinş. hayırlısı olurda bebişler gelir artık
pişşt nerdesiniz kızlar...
son 3 gün hadi allahım hayırlısıyla bu ay gebe kalmışımdır.ne oğlumun sabrı kaldı kardeş için nede benim
hos geldın sende aramıza senın battamı 6 mart :)
hoşbulduk arkadaşım.5 mart ama ben 6 diyeceğim illaki gecikecek.
8 yaşında bana kızıyor neden herkesin kardeşi var benim yok diyor sürekli...
:)) oda tam uyanıkmıs gelınce kıskanmaz umarım:)) test falan yaptınmı hıc 3 gun kala cıkabılıyor ya bazen:)
benim ovulasyon bugün çift çizgi çıktı.
gebelik negatifti.gebelik testisnin hassasiyeti 20 hcg imiş.
bugün sol kasığım ağrıyor hala
benim ovulasyon bugün çift çizgi çıktı.
gebelik negatifti.gebelik testisnin hassasiyeti 20 hcg imiş.
bugün sol kasığım ağrıyor hala
benımde aldıgım testtın hassasıyetı 20 :) ondan denemedım denesemmı ya hos daha yenı grdım wcye olsada cıkmaz herlde:)bende hıc agrı yok ya anlamadımkı gunlerdr vardı bugun kactı:)) agrıyı ozledım resmen..daha once cıft cıkmıyomuydu ovulasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?