bat ıcın gun sayanlar...

benim mesajlar 100ü bulmamış canım o yüzden özel mesaj atamıyorum
burda yazayım
izmirde oturuyorum.
gebelik testini de ovulasyon testini de laboquick marka aldım. erken gebelik belirleyenler 20 tl falan
bunlar ucuz, sağlık ocağında görmüştüm orda da bunlarla test yapıyorlardı.
son bi sigara dedim gene gitti 15 dakka.
iyi uykular canım, yarın görüşürüz.

vay çok güzel maddelemişsin :) tşkler ilgin için

Benimde bat ıma 6 gün var..günler geçmek bilmiyo valla:18: ne zaman bu ay takmicam desem de her ay adete yaklaşınca stres yapmaktan kendimi alamıyorum..İnşallah bu ay isteyen herkezin yavrusu göbişine gelirr...

canım senin hissetiklerinin aynısını hissediyorum bende inş. hayırlısı olurda bebişler gelir artık

saol canımmmmm deniyorum ama bakalım 4 gün sonra anlaşılıcak herşeyyyyy. hatta bugün eve gelirken nerdeyse test alıcaktım son anda vazgeçtim dedim bekliycem en azından 4 gün daha ümit edebilirim :)

saol canımmmmm deniyorum ama bakalım 4 gün sonra anlaşılıcak herşeyyyyy. hatta bugün eve gelirken nerdeyse test alıcaktım son anda vazgeçtim dedim bekliycem en azından 4 gün daha ümit edebilirim :)

ben bırazdan esımı yollıcam eczaneye alsın bı ıkıtane yarın yaparım artık 3 gun kalada azcık cıkar belkı..

canım senin hissetiklerinin aynısını hissediyorum bende inş. hayırlısı olurda bebişler gelir artık

Canım benimm vallahi bugün 4 tane hamile haberi aldım ..2 kuzenim görümcem ve eşimin kuzeni hamileymiş ve hepsinin çocukları daha cok küçük..Herkez manşallah patır patır hamile kalıyoo..Niye bu kadar zor Allah'ım hamile kalmak

Son düzenleme:
son 3 gün hadi allahım hayırlısıyla bu ay gebe kalmışımdır.ne oğlumun sabrı kaldı kardeş için nede benim

burda çığlık çığlığa hamileyimmmmmmmmmmmm demek istiyorum.tabi hayırlısı ile..

8 yaşında bana kızıyor neden herkesin kardeşi var benim yok diyor sürekli...

:)) oda tam uyanıkmıs gelınce kıskanmaz umarım:)) test falan yaptınmı hıc 3 gun kala cıkabılıyor ya bazen:)

benim ovulasyon bugün çift çizgi çıktı.
gebelik negatifti.gebelik testisnin hassasiyeti 20 hcg imiş.
bugün sol kasığım ağrıyor hala

benim ovulasyon bugün çift çizgi çıktı.
gebelik negatifti.gebelik testisnin hassasiyeti 20 hcg imiş.
bugün sol kasığım ağrıyor hala

benımde aldıgım testtın hassasıyetı 20 :) ondan denemedım denesemmı ya hos daha yenı grdım wcye olsada cıkmaz herlde:)bende hıc agrı yok ya anlamadımkı gunlerdr vardı bugun kactı:)) agrıyı ozledım resmen..daha once cıft cıkmıyomuydu ovulasyon

Son düzenleme:

dün tek çizgiydi ovulasyon ,kenara koymuşum saatler sonra atmak için baktığımda 2.çizgi de çıkmıştı,ama 10dk.dan sonrasını dikkate almamak lazım.
bugün ilk 5 dk içinde silik ikinci çizgi çıktı.
ben gebelik varsa ovulasyon testi bunu önceden tespit ediyor mu onu merak ettiğimden yapıyorum, zaten elimde 20 tane falan kalmıştı
tabi çekim yasasını da çalıştırayım diye uğraşıyorum.
nasılsa bu ay oldu bu iş, önümüzdeki ay bu testlere ihtiyacım kalmayacak ki, kullanayım gitsin de mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…