dün tek çizgiydi ovulasyon ,kenara koymuşum saatler sonra atmak için baktığımda 2.çizgi de çıkmıştı,ama 10dk.dan sonrasını dikkate almamak lazım.
bugün ilk 5 dk içinde silik ikinci çizgi çıktı.
ben gebelik varsa ovulasyon testi bunu önceden tespit ediyor mu onu merak ettiğimden yapıyorum, zaten elimde 20 tane falan kalmıştı
tabi çekim yasasını da çalıştırayım diye uğraşıyorum.
nasılsa bu ay oldu bu iş, önümüzdeki ay bu testlere ihtiyacım kalmayacak ki, kullanayım gitsin de mi?
erken dönemde sabah idrarı daha iyi diyorlar canım, sabaha bişey kalmadı itersen sabaha bırak.bencede kullan gıtsın:)) bende gıdıp bı denıyım ya nasılsa alırım gene:) cekım yasası neydı?su muayene yontemının yenı adımı o:) cok hızlı ad degısıyor yetısemıyorumkı:))eger oysa ben dun denedım elıme bısı gelmedı..denek gıbı hıssetıım bı an
erken dönemde sabah idrarı daha iyi diyorlar canım, sabaha bişey kalmadı itersen sabaha bırak.
çekim yasası şey ya hanı şu meşhur secret kitabı vardı ya,
evrenden iste ve olacağına inan, yani 'mış' gibi davran, olmuş gibi yani
şimdi ben de bu teoriye göre evrenden istedim, olacağına inandım, ve şimdi de mış gibi yapıyorum, nasılsa hamileyim, önümüzdeki ay bu testlere ihtiyacım kalmayacak.
valla herşeyi seferber ettik..maddi manevi...bakalım sonumuz nasıl olacak
aman ben alısıgım negatıfe:)oyuzden olmus gıbı yapıyım yarın sabaha kadar yarın sabahtan bakarım belkı bısı cıkar:)) ama agrılarım faln gıttı ya yok sankı bısey gıbı hıssedıyorum...olmasada uzulmıcem hos devam yanı olana kadar:)) nasıl pozıtıfe bagladıysam kendımı
ağrı gittiyse, yerleşme tamamlanmıştır belki.yerleşme anında ağrı oluyor, yerleşmiş senin kereta, ovulasyon tarihini hatırlıyor musun, erken döllenmiş erken yerleşmiştir belki.benim ovulasyon 20 şubat, o gün döllendiyse yarın 12. gün , yani kanda bile anca çıkar,belki sen erken yumurayı çatlaşmışsındır. batlar aynı zaten bence bebiş varsa en geç pazatesi ikinci çizgi çıkmaya başlar.
pazartesi sendromu falan da kalmaz
ben de herşeye gülücüğü ekliyorum ya bu sırıtan şeyi çok sevdim.
ya 20 sı yada 19 ole hatırlıyorum ılk hamılelıgımde erken dollenmeymıs benım doktorum ole solemıstı ama bılmıyorum usutmektende olabılır agrı:) hos dun falda bebek vardı fala kadar dustukte neseyarın sabah bı test yaparım artık ben bı bakıyım negatıfse carsambayı beklerım olmazsa 6 nısanı:) belkı evlılık yıl donumumde bana sprız ıcın beklemıstır ufaklık derım babaya suprız olur 15 nısanda..bende boyna guluyorum valla
15 nisan da olur, ama inşallah evlilik yıldönümünde bebeğin2.ayını kutlarsınız
bana da bugün arkadaş fal bakıyor, siz köpek mı almak istiyorsunuz dedi, evet dedim, o da evet bi köpek alacaksınız dedi, ya biz bebek de istiyoruz ama bebek yok mu dedim, yok valla dedi, ben de pehh..sen de ne bilirsin ki dedim...fal kapandı
ay gul gul oldum yabenım 2 kopegım var bıde dusun halımızı :) ıns canım ya olsa cok guzel olcak herseyın hayırlısı ama zamanı gelmıs olsun.flaı guzel kapattmamıssındr ondandır o yada bakan bakamıyodur bazısı yeteneksız oluyor be:)
Canım benimm vallahi bugün 4 tane hamile haberi aldım ..2 kuzenim görümcem ve eşimin kuzeni hamileymiş ve hepsinin çocukları daha cok küçük..Herkez manşallah patır patır hamile kalıyoo..Niye bu kadar zor Allah'ım hamile kalmak
ben bırazdan esımı yollıcam eczaneye alsın bı ıkıtane yarın yaparım artık 3 gun kalada azcık cıkar belkı..
burda çığlık çığlığa hamileyimmmmmmmmmmmm demek istiyorum.tabi hayırlısı ile..
Kilar dun gece okadar kotu seyler olduki sabah bakmayya vaktim olmadi snirlerim cok bozuk artik olmadysada uzulmicem o noktaya geldim...gecenin korunde biton seyle ugrastim..moralim cok bozuldu...biraz sakinlesmem lazimm sonra durumlari anlatrm....ama bakamicam herlde twste falan gormek dahi istemiyorum..
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
en zor geçen günler yaa. çok hevesleniyorum son hafta sonra adet olunca da çok moralim bozuluyor inşallah bu ay üzülmeyiz hiç birimiz ve bebişleri konuşuruz
inşallah. senin bat ne zaman?
en zor geçen günler yaa. çok hevesleniyorum son hafta sonra adet olunca da çok moralim bozuluyor inşallah bu ay üzülmeyiz hiç birimiz ve bebişleri konuşuruz
Evet kızlar ben de şu anda test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Salı günü yapmayı planlıyorum testi, yani batımda. Hoş hamilelik olsa bile o zaman da idrarda çıkmayabilir tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?