Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gozunaydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.. benim ilk gebeligimde de boyle direk cikmisti koyu çizgiler

Kızlar ben kan verdim sonu 8.93 pozitif ama kimyasal oluyor sanırım çok fena adet sancısı var sizce gebelik olsa böyle sancı olurmu olmadım daha ama olucak gibi

her bunye farkli biliyorum ama canim ben ilk gebeligimde regl olacak gibi agri cektim akintim vardi ama hamileymisim.. cok sasirmistim.. bazen olabiliyor yani agrisini cektigin

Arkadaşlar belirtilerimi yazayım benim geçen ay adetim bitti 3.gün yumurtlama akıntısı oldu o ve akabindeki geceleri değerlendirdik muhtemelen o gece tuttu. Yaklaşık 2 hafta sonrasında ilk önce hissettiğim demir tadıydı ağzımın içi zehir gibi bu arada diş iltihabı falan sandım ben ama değilmiş tabi :) sonra hafif hafif göğüslerim acımaya başladı benim ilk göğüslerimin alt kısmı acıdı sonra sabah ve gece bulantılarım başladı ama bulantılarımda hafif akıntım var biraz beyaz geliyor hepsi bu kadar bu arada ben 4444 duasını tek başıma okudum tez zamanda tedavisizce hamile kalabilmek için rabbim kabul etti birde geçen ay aslanpençesi kürü uyguladım sadece bir ay inşallah sizlerede ışık olur

okurken agladim.. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirli haberide aldin şükür

Reactions: 114
Bende bekliyorum cnm ilaç içmek istemiyorum soğan suyu içiyim diyorum doğal yolla gelsin adetim yada gebelik varsa tez zamanda bana belli etsin kendini . Çok kafama taktım isteyerek yapmıyorum ama kafam hep orda tekrar hamile kalamıycam mı diye düşünüyorum

Gözün aydın tebrik ederim sağlıklıca kucağına alırsın inşallah

İkinci çocuğunuz mu ?
Evet canm 4 yaşında bir oğlum var . Oğlumdan önce 2 gebeliğim oldu ilki 5,5 aylık doğum yaptım bir sürü sıkıntısı vardı doğum yapamazsın dediler ikincinin 8 haftalıkken kalbi durdu . Oğlum 3. Olmuş oluyo . Bu ay istemeye başladık sat 26 şubat son 3 senedir hiç gecikme yaşamamıştım ilk defa yaşadım söktürücüyü içmiycem folbiol b12 ve coraspirin başladık hayırlısı olsun diyorum. Ama çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…