bende de yara varmış doktor akıntı, kanama yapmıyorsa yakma yada dondurma işlemi yapmayalım dedi. smear sonucu temiz çıktı. bu ay hamile kalmazsam adet bitiminde verdiği ilaçları kullanıcam ve önümüz ay korunun dedi.O zaman yoktur canım sen icini ferah tut insallah sonucunda temiz cikar benimde temiz cikti sen neden enfeksiyondan suphelendin
Sizde de mi vajinal ultrasonla baktı ? Yoksa smear da mi çıktı çok geçmiş olsun bu aradabende de yara varmış doktor akıntı, kanama yapmıyorsa yakma yada dondurma işlemi yapmayalım dedi. smear sonucu temiz çıktı. bu ay hamile kalmazsam adet bitiminde verdiği ilaçları kullanıcam ve önümüz ay korunun dedi.
Evet canım hatta lekenle olursa bile devam et ta ki kan gelene kdrAdet gününe kadar mı
İnşallah canım size hep dua ediyorum :)Tebrikler ayy ne güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin, benimde ikinci ayım bat 24Nisan, inşallah güzel haberler alırım :)
Eveeeetİnşallah canım size hep dua ediyorum :)
O kadar diyorsun aklımda bulunsun 9 gün daha gün aşırı devam o halde :)Evet canım hatta lekenle olursa bile devam et ta ki kan gelene kdr
İnşallah diğer ay güzel haberler alırsınKızlar kanamam başladı bebisim yok bü ay ama kimyasal oldu anlaşıldığı üzere. Benim belirtilerim şöyle.ovulasyon dan sonraki hafta goğus ağrısı oldu ama 2.hafta geçti sonra adete 4 gün kala meme ucu acısı oldu soğuğa karşı duyarlılık uçta büyüme oluyordu. Göğüs agribi hafif basladi dün çoğalmişti.adete yakın hep kuru olurum normalde bu sefer sildigm zaman az da olsa şeffaf akıntı oldu adet zamanına yakın biraz fazlalsti çok idrama çıktım Son günler ve uyku bastırıyordu mide bulantısı baş dönmesi olmadı zaten beta azken olmaz beklemeyin bu aylık maceram bu kadar inşallah önümüzdeki ay baslar ve 9 ay surer
İnşallah mayısta güzel haberleriniz olurKızlar kanamam başladı bebisim yok bü ay ama kimyasal oldu anlaşıldığı üzere. Benim belirtilerim şöyle.ovulasyon dan sonraki hafta goğus ağrısı oldu ama 2.hafta geçti sonra adete 4 gün kala meme ucu acısı oldu soğuğa karşı duyarlılık uçta büyüme oluyordu. Göğüs agribi hafif basladi dün çoğalmişti.adete yakın hep kuru olurum normalde bu sefer sildigm zaman az da olsa şeffaf akıntı oldu adet zamanına yakın biraz fazlalsti çok idrama çıktım Son günler ve uyku bastırıyordu mide bulantısı baş dönmesi olmadı zaten beta azken olmaz beklemeyin bu aylık maceram bu kadar inşallah önümüzdeki ay baslar ve 9 ay surer
Acaba olacak miİnşallah mayısta güzel haberleriniz olur
Olacak inşallah bu kadar üzme kendini rahat olmaya çalış :)Acaba olacak mi
Saol canim sen iyi misin bulantın falan var mi ?Olacak inşallah bu kadar üzme kendini rahat olmaya çalış :)
Evet bende yogun akinti ve iliski sonrasi sanirim oradaki tahristen dolayi zorlanma ve kanama oluyordubende de yara varmış doktor akıntı, kanama yapmıyorsa yakma yada dondurma işlemi yapmayalım dedi. smear sonucu temiz çıktı. bu ay hamile kalmazsam adet bitiminde verdiği ilaçları kullanıcam ve önümüz ay korunun dedi.
Bende sadece akinti oluyor canim kasıntı da olmiyor koku yapıyor biraz maalesef kanama falan olmadı smear testi aldı doktor enfeksiyon orada belli olur mu ??Evet bende yogun akinti ve iliski sonrasi sanirim oradaki tahristen dolayi zorlanma ve kanama oluyordu
Bende dondurulma tedavisi oldum 1 ay fitil kullandim oradaki flora bozuldugu icin 10 gun tekrar duzenleyici fitil kullandim ve simdi cok iyiyim sizlerede gecmis olsun
Bende sadece akinti oluyor canim kasıntı da olmiyor koku yapıyor biraz maalesef kanama falan olmadı smear testi aldı doktor enfeksiyon orada belli olur mu ??
Yok canım çilekten tiksindim sadece o kadarSaol canim sen iyi misin bulantın falan var mi ?
İnş rahat geçer canim güzel bi hamilelik geçirirsinYok canım çilekten tiksindim sadece o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?