Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 23 Kasım olanlar ve bebişini bekleyenler burda mı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Can'ım ov. testi ile yumurta tabiki yap ben bu ay ilk defa yaptım tuttu sanırım

Can'ım benim de göğüslerimden başka pek bir belirtim yoktu diyebilirim. Sadece bacaklarım bir hafta Ağrısı bir de bir hafta midem yandı İnşallah aşılamaya gerek kalmaz da sende hamiş kalırsın

İnşallah canım bu ay hic umudum yoktu artik tedaviye baslamadan olmuycagına inanmistım ovulasyon bile hesaplamadım bu ay ama olacagı varsa olur inş. Benimde gaz sancim vardi dune kadar farklı olarak bide belim agriyo ama o aynı zamanda adet belirtisi bakalım hayırlısıyla gelmistir bebisım inş. Senin bebisinde hayırlı olsun canım saglıkla kucagına alırsin insallah

canım sabah kana gittim hamileyim ama daha çok küçük göremedik bile :)
Canın benim hadi gözün aydın tebrik ederim inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin ve hayırlı sağlıklı evladını kucağına alırsın inşallah allahım darısıda bizlere :) bize bol bol dua et arkadaşım olur mu?

ederim tabiki canım benim etmez olur muyum. RAbbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin inşAllah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ben anladım ki herşeyden çok önemli olan DUA'imiş. Allah dillerimizi de duasız bırakmasın. Hepiniz için duacıyım inşAllah..

allahım bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşl.. yada sabretme gücü versin
Amin inşallah rabbim kimseyi bununla imtihan etmesin. Ümitleniyoruz her ay ama bi vakti zamanı var rabbimin bize evlat vermesi için. Dua ve sabır gerekli inşallah isteyen herkes kavuşsun yavrularına

Bizim bi sorun yok ama nie olmuyo anlamadım doktor sorun yok dddi
Adetim tam zamanında gün şaşmaz
En stresli olduğum anlar bile bi gün şaşmaz en önemlilerinden biri bu diil mi
Yumurtan da gayet iyi dedi
Kist vb yok
Eşimde de sperm sorun yok test yaptı sizce başka ne sebepler olabilir akla gelen?

Çok olmasını isteyip stres yapınca da malesef tutmuyor. Düşünmemeye çalışın akışına bırakın. Maşallah çokta sağlıklısınız. Inşallah tez zamanda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…