- 24 Ekim 2017
- 384
- 229
- 18
- Konu Sahibi anne-oluyorum
-
Can'ım ov. testi ile yumurta tabiki yap ben bu ay ilk defa yaptım tuttu sanırımSon altı aydır falan yalan olmasın tek gün geçmio gününe oluyorum tamam çok sağlıklı bi durum şükür ama bi gün geçse umudum olucak bugün tam başlama günüm öğleden önce oldum tak die işyerinde bi baktım o an işte ....
Yumurta günü diilki hergün meşgulüm İki günde bir yapmak daha iyi dicen ama napım hergün yapmak suçsa boşver Yedim kafayıCan'ım ov. testi ile yumurta tabiki yap ben bu ay ilk defa yaptım tuttu sanırım
Can'ım benim de göğüslerimden başka pek bir belirtim yoktu diyebilirim. Sadece bacaklarım bir hafta Ağrısı bir de bir hafta midem yandı İnşallah aşılamaya gerek kalmaz da sende hamiş kalırsın
İnşallah canım allahtan ümit kesilmez :) olacak birgün :)Idrar testi negatif
Pazartesi randevum var bi de kan testini bekleyeceģim ama umidim pek kalmadı.
Inşallah hayırlı haberleri alırım. Sizlerde inşallah tez zamanda alirsınız mujdeyi
Canım testi tekrarladın mı? Bana göre hamilesin :) hadi inşallah :)valla 4 gözle bekliyorum hemen yarın olsun istiyorum inan ki :)
Canım testi tekrarladın mı? Bana göre hamilesin :) hadi inşallah :)
canım sabah kana gittim hamileyim ama daha çok küçük göremedik bile :)
Canın benim hadi gözün aydın tebrik ederim inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin ve hayırlı sağlıklı evladını kucağına alırsın inşallah allahım darısıda bizlere :) bize bol bol dua et arkadaşım olur mu?canım sabah kana gittim hamileyim ama daha çok küçük göremedik bile :)
gözünaydın canım :)canım sabah kana gittim hamileyim ama daha çok küçük göremedik bile :)
benim 26,99 çıktı canım doktor çok yeni daha dedi 1 hafta sonrasına randevu verdi546 çıktı sonucum
Canın benim hadi gözün aydın tebrik ederim inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin ve hayırlı sağlıklı evladını kucağına alırsın inşallah allahım darısıda bizlere :) bize bol bol dua et arkadaşım olur mu?
evet canım darısı başına inşAllah. Benimki çok yeniymiş doktor öle dedi :) 1 hafta sonra tekrar kan vericem inşAllahCanım tebrik ederim kesinleşti cok sükür cok sevindim darısida bize insallah 5. Haftanın sonunda kese gorunuyo sanırım
canım gözün aydın..benimde adete 3 gün kala 33.47 çıktı.senn nekadar vardı bata ?benim 26,99 çıktı canım doktor çok yeni daha dedi 1 hafta sonrasına randevu verdi
Evet ümit kesilmez ama bu ay da olmadı.İnşallah canım allahtan ümit kesilmez :) olacak birgün :)
allahım bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşl.. yada sabretme gücü versinEvet ümit kesilmez ama bu ay da olmadı.
Reglım çol düzensiz. Doğum kontrol hapı ile düzene girdi şimdi yine düzensiz.
Amin inşallah rabbim kimseyi bununla imtihan etmesin. Ümitleniyoruz her ay ama bi vakti zamanı var rabbimin bize evlat vermesi için. Dua ve sabır gerekli inşallah isteyen herkes kavuşsun yavrularınaallahım bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşl.. yada sabretme gücü versin
aminnnnnAmin inşallah rabbim kimseyi bununla imtihan etmesin. Ümitleniyoruz her ay ama bi vakti zamanı var rabbimin bize evlat vermesi için. Dua ve sabır gerekli inşallah isteyen herkes kavuşsun yavrularına
Çok olmasını isteyip stres yapınca da malesef tutmuyor. Düşünmemeye çalışın akışına bırakın. Maşallah çokta sağlıklısınız. Inşallah tez zamanda olur.Bizim bi sorun yok ama nie olmuyo anlamadım doktor sorun yok dddi
Adetim tam zamanında gün şaşmaz
En stresli olduğum anlar bile bi gün şaşmaz en önemlilerinden biri bu diil mi
Yumurtan da gayet iyi dedi
Kist vb yok
Eşimde de sperm sorun yok test yaptı sizce başka ne sebepler olabilir akla gelen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?