• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 23 Kasım olanlar ve bebişini bekleyenler burda mı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız? Şuan aslında erken benim hüsnü kruuntularım ama sanki kremsi akıntı ve göğüslerde şişlik var gibi bende.
Kremsi beyaz akinti bendede var. Bata da az kaldi insallah bebistendir. Bide koltuktan kalkarken aniden batma oluyor bazen sol bazen sagima. Az oncede vajinama bicak saplanir gibi oldu. Umarim bebisimiz gelmistir hepimizin.

Kremsi beyaz akinti bendede var. Bata da az kaldi insallah bebistendir. Bide koltuktan kalkarken aniden batma oluyor bazen sol bazen sagima. Az oncede vajinama bicak saplanir gibi oldu. Umarim bebisimiz gelmistir hepimizin.

Bak bu vajinaya bıçak sapması bende de bugün olmaya başladı Ay heyecanlandım şimdi

Kesinlikle canım ama ben tek şeye inanıyorum artık Allah nasip etmedikçe olmazmış
Elbette orası öyle :) bizede en kısa sürede inşallah hayırlısıyla nasip eder yaradan. Bakalım bat 24 kasım ne olacak ne bitecek çok ümidim yok yine düşer korkusuyla pek değerlendiremedikte :olamaz: ama işte diyorum ya herseye ragmen yinede istiyorum işte hayırlısıyla :110:

Elbette orası öyle :) bizede en kısa sürede inşallah hayırlısıyla nasip eder yaradan. Bakalım bat 24 kasım ne olacak ne bitecek çok ümidim yok yine düşer korkusuyla pek değerlendiremedikte :olamaz: ama işte diyorum ya herseye ragmen yinede istiyorum işte hayırlısıyla :110:

İnşallah canım inşallah Allah hepimize, isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim de çok umudum yok gibi ama küçük de olsa umudum var içimde. buradan haberleşelim muhakkak.

Merhaba hanımlar,
Ben bu ay ov. testi ile ilk defa yumurta takibimi yaptım ve sanırım o çift çizgiyi gördüm. Bat tarihim şuan 23 Kasım görünüyor. Benim gibi bu heyecanı bekleyen hanımlar, gelin hep birlikte bekleyelim ve birbirimize destek olalım :KK66:
Merhaba bende ilk defa bu ay senin gibi ovulasyon testi kullandım benimde 19 Kasım bat sende hiç belirti falan var mı acaba

Back
X