- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
- Konu Sahibi PamukDeniz
-
Sende bendensin bende yeni bıraktım inş tutarMerhaba canım bende bu ay korunmayı bıraktım Bata 4 gün var bende kasıklarımda hafif batmalar hissediyorum Şişkinlik v.s de var ama bakalım heyecandan ölcem sankı rabbım herkese nasıp etsın inşallah
Yok normalde sivilcem olmazdı canım bu ay stresliyim biraz kayın peder göreve gitti ASkeri personel kaynana yalnız kalmamıyormuş uyuyamıyormuş ona geldik iki yabancı gibiyiz eşimleNormalde adet öncesi sivilcelenmez miydin canım sen? Bende de sivilce çıktı ama adet olmadan önce hep çıkar zaten. Ama bi yerde sivilce çıkması da hamileleğin işaretlerinden birisi diye okumuştum
Hemen kan tahlili yaptır Kuzum benceAdetim bugünle birlikte 6 gün gecikti yarın 7. Gün geçen hafta cuma günü doktor vajinal ultrasonla bakmıştı bebek olsaydı görürdü diye düşünüyorum ama YÜCE RABBİM in işi belli olmaz belki ı gün göstermedi belkide sonrasindaki günlerde oluştu bebek bilemeyiz dün idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kan testi verebilirsem verecem yoksa pazartesiye kadar hala adet olmazsam pazartesi kesin olarak gidip tahlil yaptırayim
7 gundede bir bebek gelişrmi emin olamıyorum ki canımHemen kan tahlili yaptır Kuzum bence
En az 10-15 gün olması gerekiyor diye biliyorum canım7 gundede bir bebek gelişrmi emin olamıyorum ki canım
Evet ama kanda mutlaka çıkarCanım gebelik yeni oluşmuşsa ultrasondada görülmeye bilir
Tamam canımBence bi ver cnm yarın zaten hiç bişey yoksa sıfır cıkar var sa cok yeniyse 5 çıkabilir
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberler veririz birbirimizeBende varım kızlar
Ne güzel benim de üçüncü günkızlar adete son 3 gün :)
kızlar adete son 3 gün :)
Hadi bakalım canım :) belirtilerin nasıl ? Benim de bugündü adetim ama gelmedi daha. Ama belki yanlış hesaplamışımdır günü diye yarına kadar mühlet verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?