Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi yakın olanlar bebege yeni karar verenler ve bebiş olsun isteyenler gelin sohbete :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım bende bu ay korunmayı bıraktım Bata 4 gün var bende kasıklarımda hafif batmalar hissediyorum Şişkinlik v.s de var ama bakalım heyecandan ölcem sankı rabbım herkese nasıp etsın inşallah
Sende bendensin bende yeni bıraktım inş tutar

Normalde adet öncesi sivilcelenmez miydin canım sen? Bende de sivilce çıktı ama adet olmadan önce hep çıkar zaten. Ama bi yerde sivilce çıkması da hamileleğin işaretlerinden birisi diye okumuştum
Yok normalde sivilcem olmazdı canım bu ay stresliyim biraz kayın peder göreve gitti ASkeri personel kaynana yalnız kalmamıyormuş uyuyamıyormuş ona geldik iki yabancı gibiyiz eşimle

Adetim bugünle birlikte 6 gün gecikti yarın 7. Gün geçen hafta cuma günü doktor vajinal ultrasonla bakmıştı bebek olsaydı görürdü diye düşünüyorum ama YÜCE RABBİM in işi belli olmaz belki ı gün göstermedi belkide sonrasindaki günlerde oluştu bebek bilemeyiz dün idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kan testi verebilirsem verecem yoksa pazartesiye kadar hala adet olmazsam pazartesi kesin olarak gidip tahlil yaptırayim yüzümde sivilcelerde çıktı ama hala olamadım bu arada her ay düzenli adet olan birisiyim ilk defa böyle birşey oldu

Hemen kan tahlili yaptır Kuzum bence

Kızlar 3. Haftalık tan aşağısı için kan değeri yazmıyor ben 7 günlük geciktimya cuma doktor vajinal ultrasonla kontrol yapmıştı ya doktor a bebis görünmedi yada perşembe aksami afedersiniz birliktelik olmuştu o zaman oluşmuş olabilir mi değerleri atiyorum kan versem bile 7 günlük olunca ya çıkmazsa

Eklentiler

• Screenshot_20171123-233840.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 40
Bence bi ver cnm yarın zaten hiç bişey yoksa sıfır cıkar var sa cok yeniyse 5 çıkabilir

Kizlar adet gunum yarin yemeklerden sonra ciddi bulantim oluyor genelde sabah bulantisi derler ama böyle bazi seylerden de tiksiniyorum ama gogus hassasiyetim azaldi gibi kasık agrilarim da noluyor acaba 3 gun once 2.cizgiyi silik gormjstum ama test yapmaya korkuyirum

Bizim bi sorun yok ama nie olmuyo anlamadım doktor sorun yok dddi
Adetim tam zamanında gün şaşmaz
En stresli olduğum anlar bile bi gün şaşmaz en önemlilerinden biri bu diil mi
Yumurtan da gayet iyi dedi
Kist vb yok
Eşimde de sperm sorun yok test yaptı sizce başka ne sebepler olabilir akla gelen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…