Yanında asma yaprağı ile servis yapıyolar değil mi. Öğrencilikte yemiştim. Ama herkes güzel yapamıyomuş demi. Benim yediğim de pek güzel değildi. Ama merak ettim siz nasıl yapıyorsunuz?
çok harika ve sağlıklı bir yemektir herkesin bir kere denemesi gereken bir yemek diyarbakırlı olmama rağmen çok güzel yapar ve yerim :)) hatta 14-15 yaşlarında yapmaya başlamıştım arkadaşlarım özellikle yaptırıp yemek için gelirlerdi :) annecim saolsun kastamonulu kendisi tokatlı komşusundan öğrenip banada öğretmişti :))
ellerine saglik canim komsum tokatli yapip beni cagirir her seferinde sagolsun.yaprakla ne guzel gidiyor offff canim cekti simdi hatta dolapta var su an yesemmi acaba bu saatte
ayyy bizde samsunluyuz tokat şeker fabrikasında çalışırmış dedem. babannem bize kaldı bu tat. nasıl canım çekti anlatamammmm. salmura asma yaprağı yada içine fırında kızartılmış ekmekle yiyceksin. oooofffffff ölcem ben çok çekti canım gecenin şu saatinde yaaa