Gebeliğe Hazırlık BAT’a 1 gün kala pozitif Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tatlicincap

🌸开花了。20.08.20 🐣 🌸
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
4.306
17.089
258
Merhabalar.

Konum bir süre burada kalırsa sevinirim.
Normal kosullarda BAT’ım yarın. Elimde fazla kalan 2 adet ovülasyon testini yapasım tuttu.

4 ay önce 12 haftalik bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Benim için tam bir yıkım olmuştu.

İnternette okuduğuma göre Ovülasyon testi ile de gebelik öğrenilebiliyormuş. Fotoğraflardan anlayacak tecrübeli hanımlar, sizce gebe olabilir miyim? Evde gebelik testi yok; eşim yurtdışında test aldırabilecek durumda değilim. Yarın sabahı zor ederim kendi kendime kalırsam.

Not: üsttekinden emin olamadım, testi 3 saat sonra sıvı alımını kesip öyle yaptım
A45EDF7D-5C40-4DA3-8E41-8AE86CC258DA.webp
.

E661C546-5B8A-4222-9269-ED61173690D4.webp

Adete 2 gun kala benimde ovulasyon testim böleydi..ınslaahh seninde bebegin gelmiştir ben olsam özel bi hastane bulup kan verirdim

Canım evet lh hormonu ile beta HCG hormonu bu testler de karışıyor. Ama inan bu gözler daha koyusunu gördü gebelik yoktu. HCG testi yap. Kan olur, ıdrar olur. İnşallah hamilesindir. Ben seni tutuyorum.

Teşekkür ederim, ilk kez böyle bir durum yaşıyorum. Önceki aylarda yoktu. Yarını atlatalım hayırlısıyla, kan testi yaptırayım. Teşekkürler tekrar. ☺️

Nöbetçi eczaneye gitme şansınız yokmu? Ben olsam yarını bekleyememde

3 gün önceki negatifti. Ben de yerimde duramıyorum da, sabaha kadar hormon biraz daha artar daha net sonuç alabilirim diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. 🎈

İki test farklı hormonları ölçüyor o nedenle bişey demek zor. Nöbetçi eczane vs bulup hcg alın derim duramam sabaha diyorsanız

Adete 2 gun kala benimde ovulasyon testim böleydi..ınslaahh seninde bebegin gelmiştir ben olsam özel bi hastane bulup kan verirdim

Allah bağışlasın sizinkini de. Esasında evim İstanbul’un göbeğinde, hastane de, test işi de kolay. Lakin negatif ise yalnız kalamam bu defa diye sabahı bekliyorum. Kürtaj sonrası ruh halim pek iyi değildi. 😔

Ozaman bir papatya çayı içip (rahatlamak için) uyuyun. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ❤

Papatya çayını normalde adet söktürücü olarak kullanıyordum ben. Doğru olur mu ki? Gerçi şu an evde olmadığı için de içemem. Amin, inşallah. 💕

Ovulasyon testinde T bölümü silik değil baya koyu çıkmalı, sizinkide koyu çıkmış. Bende ilk ovülasyonla öğrendim sonra gebelik testini alıp emin olmak istedim. Sizde bi testle öğrenin isterseniz önce.

Gebelik ihtimaline karşı herhangi bir birki çayı içmemeli
Teşekkür ederim. Ilık bir duş yatıştırır şimdi beni. ☺️

Heyecanı bile çok güzel. Rabbim nihayete inşallah. Dileyen herkese, ben de dahil hayırlı evlatlar nasip eylesin.

Ovulasyon testinde T bölümü silik değil baya koyu çıkmalı, sizinkide koyu çıkmış. Bende ilk ovülasyonla öğrendim sonra gebelik testini alıp emin olmak istedim. Sizde bi testle öğrenin isterseniz önce.

Pazar günü gebelik testi negatifti. Dünkü ovülasyon testi de negatifti. BAT yarın, elimde kalanı öylesine yapayım dedim. İlki hatalı olunca diğerini de yaptım.
Kısmetse sabah ilk işim bu olacak. Allah evladınızı size bağışlasın inşallah. 💕

Back
X