• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT’a 1 gün kala pozitif Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
64E2AEE8-D52B-464B-976E-A946BD0E2657.jpeg

Hanımlar. 💕💕💕 Herkese yorumları için teşekkür ederim. Pazar günü de aynı testi yapmıştım. (Pre...r Early 6 gün önce) fakat 10 dakika sonrası baktığımdaki incecik çizgiyi değerlendirmeye almamıştı. 5 dakika içinde kesinlikle görünmedi.

Bugün BAT'ım idi. Ama dilerim 9 aydan önce BEKLENMEYEN olarak kalır. Can-ı gönülden diliyorum, rabbim dileyen herkese bu duyguyu nasip etsin. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin.

Siz özellikle bilgi vermemi istemiştiniz. Sizin ve çocuklarınız için en kısa sürede fidan diktirip belgesini mesajla göndereceğim. Teşekkür ederim. :KK36: @__BADE__ @Babiesrart

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2566771

Hanımlar. 💕💕💕 Herkese yorumları için teşekkür ederim. Pazar günü de aynı testi yapmıştım. (Pre...r Early 6 gün önce)
Bugün BAT'ım idi. Ama dilerim 9 aydan önce BEKLENMEYEN olarak kalır. Can-ı gönülden diliyorum, rabbim dileyen herkese bu duyguyu nasip etsin. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin.

Siz özellikle bilgi vermemi istemiştiniz. Sizin ve çocuklarınız için en kısa sürede fidan diktirip belgesini mesajla göndereceğim. Teşekkür ederim. :KK36: @__BADE__ @Babiesrart

Canım gözün aydın, Allah tamamına erdirsin 💕💕

Eki Görüntüle 2566771

Hanımlar. 💕💕💕 Herkese yorumları için teşekkür ederim. Pazar günü de aynı testi yapmıştım. (Pre...r Early 6 gün önce) fakat 10 dakika sonrası baktığımdaki incecik çizgiyi değerlendirmeye almamıştı. 5 dakika içinde kesinlikle görünmedi.

Gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin inşallah 🤩

Ay vallahi sabah sabah okuduğum en güzel konu
Gözünüz aydın
Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı naspi eder inşallah
Çok sevinidm

Yaa, çok teşekkür ederim. Amin, inşallah. Eşim iş seyahatinde, Pazar dönüyor. O zamana kadar kendimi nasıl tutacağımı bilmiyorum. :rolleyes:

Yaa, çok teşekkür ederim. Amin, inşallah. Eşim iş seyahatinde, Pazar dönüyor. O zamana kadar kendimi nasıl tutacağımı bilmiyorum. :rolleyes:
Ben hep eşime mektup yazarak söylemek istemiştim
Sana mektup var deyip zarfı verecektim
Sevgili babacığım
Şuan annemin ellerinden sana yazıyorum...
Falan filan
9 ay sonra görüşmek dileğiyle
Gibi düşündüm yazdım çizdim
Sonra ne mi oldu o kadar merak ettim ki eşime test aldırdım beraber gördük sonucu:)

Yok ya ben inanmıyorum pek o 7 gün kala bilmem ne testlerine. 2 gün kala yapmıştım ben ovulasyon kıpkırmızıydı ama erken gebelik gözle zor seçiliyordu sonra kan verdim 20 çıktı öyle söyleyeyim:) hiç belli olmaz Allah gönlünüze göre versin gerçekten olumlu hissettim umarım olumlu olur test yapınca benide etiketleyin merak ettim ♥

Sözün hemen tutulanı makbuldür. Tekrar teşekkür ederim. :KK36:
Badekk.webp

Adetime 1 hafta kala erken gebelik testi yaptım.Ve yaklaşık 5 10 dakika sonra incecik bir çizgi çıktı.şuan 2,5 yaşında 😍 umutlandırmak istemem ama umarım hamilesinizdir benim içime hamile olduğunuz doğdu.Bizi bilgilendirin

Buyrun, bu da sizin sertifikanız.
babiserart.webp

Ben hep eşime mektup yazarak söylemek istemiştim
Sana mektup var deyip zarfı verecektim
Sevgili babacığım
Şuan annemin ellerinden sana yazıyorum...
Falan filan
9 ay sonra görüşmek dileğiyle
Gibi düşündüm yazdım çizdim
Sonra ne mi oldu o kadar merak ettim ki eşime test aldırdım beraber gördük sonucu:)

Güzelmiş. Olsun, birlikte öğrenmek de büyük mükafat bence. Sanırım böyle şeyler yapamam. Öyle dümdük "N'aber la baba?" filan derim anca. Ama böyle yapmamalıyım. :rolleyes:o_O

Eki Görüntüle 2566771

Gözünüz aydın! Ne mutlu bir haber böyle! Darısı bizlerin başına:KK200:

Gebelik belirtilerinizden biraz bahsedebilir misiniz? Mesela ilişkiden kaç gün sonra neler yaşadınız, hissettiniz? Yerleşme kanaması oldu mu hiç? Bir de kaç yaşındasınız ve kaç aydır deniyordunuz?

Back
X