Bata 1 hafta kala yaşadığınız gebelik belirtileriniz nedir?

Bugün kadın doğuma gittim adet gecikmem için baktı yakında görünen regl kanaman yok dedi idrar testi yaptırmamı istedi yaptırdım ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı demekki karnımdaki şişliğin, yoğun akıntımın ve ağrılarımın nedeni buymuş.. peki ya adet gecikmem niyeki ona bişey demedi bişey görünmedi diye eee ne zaman olucam o da belli değil
4 tane ilaç yazdı bide vajinal fitil var of yaa nasıl kullancam onu bugüne kadar hiç kullanmadım

Ağrı ve şişlik öyle çokki arabayı bile zor kullandım

Geçmiş olsun . Umarım diğer aya kadar geçer ve hamile kalırsın. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Geçmiş olsun . Umarım diğer aya kadar geçer ve hamile kalırsın. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin Allah razı olsun bacım inşaaAllah ya sağlık olmadan hiçbişey olmuyo adet görsem bari rahatlicam biraz sanada hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Amin . Ama ben test yaptım da negatif yaaa

Üzme canını herşeyde bi hayır vardır... bende inşallah iyi olsamda negatifliğini düşünmüyorum sağlık en büyük nimet gerçekten... hem bazen geç döllenme olunca kanda hemen çıkmıyo biliyosun o yüzden bekle ama çıkmasada yine denersin daha gençsin bendende küçüksün sanırım
bak ben 29 yaşındayım ama yinede dert etmiyorum 27'imde evlendim şimdide 7 aydır çocuk istiyorum ama nasip vardır bi hayır herşeyi bilen ALLAH

Benim bi kurtajimi oldu o yüzden hamileligi tadinca insan yine olayım istiyo

Benim bi kurtajimi oldu o yüzden hamileligi tadinca insan yine olayım istiyo

İnşallah olursun hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın Allah gönlüne göre versin sabret bende sabırla bekliyorum daha gençsin görürsün inşallah o günleri..

Çok saqol . Bide hiç kasıklarım agrimiyo . Normalde adete 2 3 gün kala başlar. Çok kafam karisik

Rabbim acil şifalar versin inşaAllah canım benim. Adet gecikmesi değişik geldi birseyi çokmu kafana taktın acaba stresten mi gecikti, iyi olur inşaAllah fitili kullanırsın sonuçta sağlık keyfi degilki sonucta, bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur inşaAllah
Dualarımdasınız ikinizde.

Çok saqol . Bide hiç kasıklarım agrimiyo . Normalde adete 2 3 gün kala başlar. Çok kafam karisik

Benim adet olacak misim gibi adet olmama belki 10 gün önce basladi dedim heralde erken olacam , bide bel ağrısı bel ağrım belki 15 gundurvardi halavar

Benim adet olacak misim gibi adet olmama belki 10 gün önce basladi dedim heralde erken olacam , bide bel ağrısı bel ağrım belki 15 gundurvardi halavar
Ya benim belim kopacak sanki o kadar agriyo ki . Geçen ay da belim agriyodu ama kaşık agrimdan vardı bakalm ne olcak yarın adet gunu

Amin kuzum ALLAH razı olsun
Aslında bu ay bebeği çok takmamıştım neden oldu bilmiyorum hormonal yada mevsimsel belki ama enfeksiyon kaptığım anda bu gecikme başladı o yüzdenmi oldu acaba diyorum doktor dün gecikmem için bişey vermedi rahmime baktı inceymiş şuan yani yakın zamanda adet kanaması görünmüyor bu ay göremicem sanırım... şuan tek düşüncem şu illetten kurtulmak zaten sağlıktan önemli bişey yok bu arada sende dikkat et aman üşütme hatta bence idrar tahlili yaptırsan iyi olur bi enfeksiyon olmasında yoksa bebeğe geçer ALLAH korusunn

Ya benim belim kopacak sanki o kadar agriyo ki . Geçen ay da belim agriyodu ama kaşık agrimdan vardı bakalm ne olcak yarın adet gunu

İnşaAllah test yanılmıştır. Haydi bismillah bugün adet günün , hayırlısı ile olmazsın sonra test yanildigindan hamile olduğunu öğreniriz inşaAllah
AMİN...

Soğan kaynatıp içene öyle iltihap felan soksun diye ibrahim saraçoğlu oneriyo
İnşaAllah test yanılmıştır. Haydi bismillah bugün adet günün , hayırlısı ile olmazsın sonra test yanildigindan hamile olduğunu öğreniriz inşaAllah
AMİN...
İnsallah canm .

İnşaAllah hayırlısı ile kurtulursun
Benim bir yakınımda da. Vardı doktor demişki eşinde olupta ondanda geçebilir demiş eşlerde olunca bu enfeksiyon birbirine geçebiliyormuş
Ve çoğu insanda idrar yolu enfeksiyonu olduğu halde bilmiyor muş çünkü ağrısız geçiyormuş
Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşaAllah
Maydanoz idrar yollarına iyi gelir diye biliyorum istersen bitkiselleride araştır canım benim

Evet araştırcam limonlu su da idrar söktürüyomuş onuda içeyim maydanoza da bakayım sağolasın gülüm ya aynen doğru diyosun belkide eşimden kaptım ben titizim hergün temizlik yaparım evde bu ilk defa başıma geliyo zaten bide diyolarki kişisel temizliğinizde sabun peçete hatta su bile kullanmayın eee ne kullanıcaz o zaman hijyeni nasıl sağlayacağız kafam karışık

Susuz sabunsuz temizlik olmaz ya bu insanlarda neler neler uyduruyor nasıl prf. oluyorlar anlamıyorum
Pislikten hasta olur insan öyle
Temizlik tuvalette önden arkaya bi tek ona katılıyorum devamı uydurmaca boş ver inanma sen onlara canım bildiğin gibi yap
Maydanoza limon sık bol bol ye sıcak suda bekletip suyunu içen var bir sürü yöntemi var .
İyi olursun inşaAllah canım benim
Hastalığı veren Rabbim sifasinida verir inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…