- 28 Mart 2017
- 76
- 27
- 8
- Konu Sahibi matmazel16
-
Merhabalar benim de bugün hayırlısı bekliyoruzkızlar benim 6 gün kaldı adet olacakmışım gibi bi ağrı var belimde ve alt karnımda inşallah bu hamilelik belirtisidirsizde durum nasıl
hayırlısı olsun hakkımızda inşallah güzel haberler alırsınızMerhabalar benim de bugün hayırlısı bekliyoruz
İnşallah canım hayırlısı hepimizehayırlısı olsun hakkımızda inşallah güzel haberler alırsınız
Benimde bugün canım :) acaba olacak mı merakla bekliyorum bugün bir şey yokta ona hissediyorum sen kaç günde bir adet görüyorsunmeraba kizlar bugun benimde adet gunum bakalim olacak mi hala birsey yok agrim falan da yok insallah hamileyimdir
Olacak inşallah .. kaç günde bir adet görüyorsun1 gün kaldı benimde
Olacak inşallah .. kaç günde bir adet görüyorsun
28 gundr bir canim ama adete dair hic birsey yok ya insallah olmam da :)Benimde bugün canım :) acaba olacak mı merakla bekliyorum bugün bir şey yokta ona hissediyorum sen kaç günde bir adet görüyorsun
beklemek de cok skci ya oldu mu olmadi mi diye m ediyor insan zaman da gecmiyor :)Benimde bugün canım :) acaba olacak mı merakla bekliyorum bugün bir şey yokta ona hissediyorum sen kaç günde bir adet görüyorsun
canım ağrının nedenini bilemiyorum ama 2 günde hamilelik belirtisi olur mu ki çok erken bence genede biraz sabret bat gününü bekle bakalımkizlar bi bakar misiniz ?? konuyla alakasi yok konuyu acan arkadasim kusura bakma ama cok merak ediyorum herkes aktif oldugu icin sormak istedim
iyi gunler kizlar bi sorum var
dün çok fena yürümekte zorluk cıkarıcak kadar sağ kasığımda ağrı oldu.aksam basladi gece arttı ağrı.uyumakta da zorlandım.
büyük ihtimalle yumurtlama ağrısıydı.akıntim da vardı cünkü uzayan beyaz seffaf karisimi bi akintiydi.
ama sorum şu : böyle yumurtlama agrisinu ilk kez yasiyorum bugun bile agriyor ama dunku kadar degil tabi.yani bu kasar togun agri belki de hamileligin bekirtisi olabilir mi.çünkü iki gun once iliksi olmustu
hayirlisi cnm zaten yunurtlama agrisi olduguna eminim ama acaba olabiliyo mu doye dusunmedim degilcanım ağrının nedenini bilemiyorum ama 2 günde hamilelik belirtisi olur mu ki çok erken bence genede biraz sabret bat gününü bekle bakalım
allah gönlüne göre versin canımhayirlisi cnm zaten yunurtlama agrisi olduguna eminim ama acaba olabiliyo mu doye dusunmedim degil
hayirslisi olsun cnm bata daha 15 gun var bakalim
amin cnm senin de Rabbim gonlune gore versinallah gönlüne göre versin canım
Aynen öyle anım vallahi çok zor ama hiç heyecan yapmıyorumbeklemek de cok skci ya oldu mu olmadi mi diye m ediyor insan zaman da gecmiyor :)
Ahh amin canım benim :)hayırlısı olsun hakkımızda inşallah güzel haberler alırsınız
aynen bende de oyle ne karin agrisi ne mide bulantisi(Ben hastayken ve hasta olmadan once midem bulanirdi)hic birsey yok sadece suan kasigima igne gibi birsey batiyor hafif hafif o kadar insallah hamisizdirrrrrrAynen öyle anım vallahi çok zor ama hiç heyecan yapmıyorumHiç adet olacakmış gibi bir havam Yok sende nasıl
Aynen canım benimde Niğde'nin bulanır ne çok benziyoruz :)) ben de batma da Yok vallahi eheheh :))aynen bende de oyle ne karin agrisi ne mide bulantisi(Ben hastayken ve hasta olmadan once midem bulanirdi)hic birsey yok sadece suan kasigima igne gibi birsey batiyor hafif hafif o kadar insallah hamisizdirrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?