bata 1 haftadan az kalanlar hadi buyrun :)

Aynen canım benimde Niğde'nin bulanır ne çok benziyoruz :)) ben de batma da Yok vallahi eheheh :))
canim bide sende bogaz kurumasi falan var mi Ben ne kadar su icsem de bogazimdaki kuruluk gitmiyot sanki e tabi cok su cok idrar oldugu icin vakit lavaboda geciyo

canim bide sende bogaz kurumasi falan var mi Ben ne kadar su icsem de bogazimdaki kuruluk gitmiyot sanki e tabi cok su cok idrar oldugu icin vakit lavaboda geciyo
Yok canım Boğaz kuruluğun yok geçen ay 7 gün gecikti adetim o yüzden 1 hafta geçmeden tapmayacağım ne idrar ne kan. :))

kızlar bata son 5 gün kaldı düşünmiyim akışına bırakayım diyorum ama olmuyo forumdan çıkıp çıkıp gene geliyorum herkesin belirtisini okuyorum ya

kızlar bata son 5 gün kaldı düşünmiyim akışına bırakayım diyorum ama olmuyo forumdan çıkıp çıkıp gene geliyorum herkesin belirtisini okuyorum ya
Canım ya takma bu kadar kafana Allah inşallah nasip eder etmezse de vardır bir bildiği

benimde cok az arada geciyor ayyy sabirsizlandm eger olmazsan ne zaman kan testi yaptirmayi dusunuyorsn :)
Bir hafta geçtikten sonra önce idrarı idrar yaptıktan iki gün sonra da kan çünkü geçen ay bir hafta geciktik o yüzden umutlanmıyorum bu ay hiç

Bir hafta geçtikten sonra önce idrarı idrar yaptıktan iki gün sonra da kan çünkü geçen ay bir hafta geciktik o yüzden umutlanmıyorum bu ay hiç
canim bu sabah acayip bir karin agrim oldu ve aksam Dan Beni de mide bulantim vardi sabah o agriyla doktora gittik kan testinde bhcg 0.653 cikti doktor negatif dedi ve adet sokturuci verdi sence icmeli miyim ?

canim bu sabah acayip bir karin agrim oldu ve aksam Dan Beni de mide bulantim vardi sabah o agriyla doktora gittik kan testinde bhcg 0.653 cikti doktor negatif dedi ve adet sokturuci verdi sence icmeli miyim ?
Bence acele etme canım 1 hafta bir geçsin ondan sonra olmazsan test yaparsın sonra söktürücü içersin acele etme

Canım ne yaptın

Ben hasta oldum canim sende durumlar ne
Kıyamam sana canım ya sıkma canını bozma moralini ben hala olmadım sabah kahverengi akıntım geldi bazen adet geciktiğinde öyle oluyor muş ama geçen ayda gecikmişti hiç kahverengi akıntı gelmedi neyse hayırlısı artık adet olsam da yapacak bir şey yok demekki Allah şimdi nasip etmeyecekmiş sıkma canını sakın.. Bir dahaki ay beraber ovülasyon teste alırız onunla deneriz hayırlısı canın sıkıldıkça yaz bana bozma moralini sakın ne yapalım çok istiyoruz ama zamanı değil demekki

oyleymis canim ya hayirlisi insallah seninde vardir Allah isteyen herkeze nasip etsin canim incur kurleri falan varmis desem mi acaba

Benim de bata bugün hariç 4 gün kaldı her ay çok heyecanlanıyorum yine çok heyecanlıyım :)) dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ümidimi kesmedim bekliyorum

Benmde bat 30 nisan. Cumartesi test yaptim cikmadi. Bugun tekrar yapsam cikar mi acaba. Her an eczaneye gidebilirim :) durdurun beniiiio :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…