Neden ?Of çok stresliyim ama
İNSAALLAH amin canım ya ben de bekliyorum oylece cok heycanliyim geneİnşallah canm allah sesinizi duysun
Sabah test yaptığım da yazarım adet e dönmezse:))
Senin ne zaman ? Bat tarihiİNSAALLAH amin canım ya ben de bekliyorum oylece cok heycanliyim gene
Senin ne zaman ? Bat tarihiİNSAALLAH amin canım ya ben de bekliyorum oylece cok heycanliyim gene
Olacak mı olmayacak mı diyeNeden ?
12 mart pazar günü..Senin ne zaman ? Bat tarihi
Yerlesmedir insaallah canim. Batlarimiz aynı. Baska bir belirtin varmi?Kızlar acillll. Bat 12 haziran ama bugün çok afedersiniz bir kaç damla kan lekesi gelmiş noktacik yani minik çok şaşırdım adetime daha 9 gün var cok şaşkınim yerleşme kanaması olabilir mi ama 2 _3 damlaylada yerlesme olur mu ki adet oldum desem daha 9 gün var kızlar ne demek bu lütfen acil çok meraklıyımmeraklıyım
Suan annemgile geldik evden çıkmadan önce 2 bardak su içtim annemgilin evi biraz uzaktı yürüyerek geldik sağ böbreğim çok ağrıdı bobrektir diye düşünüyorum sağ yumurtam degilse. Annemgile geldik baktım suanda hiç leke yok devamı gelmemiş daha bata 9 gün var hayırlısıyla ınşallah canım ya umarım yerlesmedirYerlesmedir insaallah canim. Batlarimiz aynı. Baska bir belirtin varmi?
Olumlu düşünelim bobrekten olsa idrar yaparken gelir ve sancili olur baya diye biliyorum ben. Bekle bakalm devam edecekmiSuan annemgile geldik evden çıkmadan önce 2 bardak su içtim annemgilin evi biraz uzaktı yürüyerek geldik sağ böbreğim çok ağrıdı bobrektir diye düşünüyorum sağ yumurtam degilse. Annemgile geldik baktım suanda hiç leke yok devamı gelmemiş daha bata 9 gün var hayırlısıyla ınşallah canım ya umarım yerlesmedir
Canım biraz daha leke geldiOlumlu düşünelim bobrekten olsa idrar yaparken gelir ve sancili olur baya diye biliyorum ben. Bekle bakalm devam edecekmi
Ama adet icin de daha cooook erken degilmi?Canım biraz daha leke geldi
Kan gibi canım biraz daha gelmiş çok saskinim daha 9 gün var adet nasıl olurumAma adet icin de daha cooook erken degilmi?kan gibimi yoksa kahverengimi
Allah Allah.. Bi dr.a mı gorunsen?Kan gibi canım biraz daha gelmiş çok saskinim daha 9 gün var adet nasıl olurum
Ne durumdasin canm? Devami geldimiKan gibi canım biraz daha gelmiş çok saskinim daha 9 gün var adet nasıl olurum
Evet canım adet oldum hala çok saskinim 9 gün erken adet oldum ya inanamıyorum halaNe durumdasin canm? Devami geldimi
Bende cok sasirdim hakkaten baya bi erken olmus.Evet canım adet oldum hala çok saskinim 9 gün erken adet oldum ya inanamıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?