Bat'a 10 gün ve civarı kalanlar :)

Kızlar merhabalar :) Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim de adet Günüm yarın hiçbir belirtim yok adet belirttim normalde gögüslerim acırdı karnıma kramp girer de hiçbiri yok adet belirtileri kaybolup hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda bir de adet siklusun 33 Gün sürüyor geç döllenme olabilir mi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese..
Yemin ederim aynisini yasiyorum ya. Siklusumuz da ayni. 33 34 gunde adet oluyorum. Normalde adet belirtim olarak simdiye svilcem cikardi göğüs agrim olurdu biraz da olsa. Ama suan adet belirtim de yok hAmilelik belirtim de. Bugun 28. Gün

Yemin ederim aynisini yasiyorum ya. Siklusumuz da ayni. 33 34 gunde adet oluyorum. Normalde adet belirtim olarak simdiye svilcem cikardi göğüs agrim olurdu biraz da olsa. Ama suan adet belirtim de yok hAmilelik belirtim de. Bugun 28. Gün
Ah canım ya yalnız değilim demek yaşasın bat a ne kadar var senin :(

Test yapcak misin :) cok merak ettim ya insaALLAH hamissindir. Inan bende hala belirti yok kaldi 3 gun bata
Diş tedavisi için geldim diş taşı temizliği için ama hamilelik şüphesi var diye yapmadılar sinirlendim ya bir de fakülte Hastanesi tekrardan alma imkanım YÖK :( inşallah hamileyimdir emeklerim boşa gitmez

Diş tedavisi için geldim diş taşı temizliği için ama hamilelik şüphesi var diye yapmadılar sinirlendim ya bir de fakülte Hastanesi tekrardan alma imkanım YÖK :KK43: inşallah hamileyimdir emeklerim boşa gitmez
Vallahi sizle ne cok ortak noktamiz cikti ya. Benim de yirmilik dişim vok fenaydi uyuyamiyordum agridan sizidan yutkunamiyordum cektiremedjm hamilelik suphesinden dolayi :( sizi cok iyi anliyorum

Vallahi sizle ne cok ortak noktamiz cikti ya. Benim de yirmilik dişim vok fenaydi uyuyamiyordum agridan sizidan yutkunamiyordum cektiremedjm hamilelik suphesinden dolayi :KK43: sizi cok iyi anliyorum
Ahh canım benim ya bende hastanede kaldım böyle saf gibi :( ne yapsam bilemedim :( 20 kilo diş daha kötüdür ya canım benim inşallah geçer ağrısı bata ne kadar kaldı senin

Ahh canım benim ya bende hastanede kaldım böyle saf gibi :KK43: ne yapsam bilemedim :KK43: 20 kilo diş daha kötüdür ya canım benim inşallah geçer ağrısı bata ne kadar kaldı senin
Sagol canim benim İNSAALLAH ya senin de agrin diner insaALLAH bata son 3 gun kaldi. Pazar günü bekledigim tarih cok heycanliyim ya

Sagol canim benim İNSAALLAH ya senin de agrin diner insaALLAH bata son 3 gun kaldi. Pazar günü bekledigim tarih cok heycanliyim ya
İnşallah bebişin seninledir canım :KK36: dışardayım eve geçince test yapacağım yazarım sana da sonucu heyecan yaptım vallahi :)

Benim bata 11 günüm var.yumurtam çatlamış.ilişkiye girdik 3 gün önce.birde vajina enfeksiyonum varmı.bugün fitil kullandım.
Dünden beri başağrım çok fazla.bi kaç öncede mide yanması ve aşırı gaz problemim var.off yaaaa.kafam karışık.beklemekten başka çare yok

Back
X