- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim tekrar hayirli olsunKanda da çıkar inşallah test bozuk değildir
Yemin ederim aynisini yasiyorum ya. Siklusumuz da ayni. 33 34 gunde adet oluyorum. Normalde adet belirtim olarak simdiye svilcem cikardi göğüs agrim olurdu biraz da olsa. Ama suan adet belirtim de yok hAmilelik belirtim de. Bugun 28. GünKızlar merhabalar :) Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim de adet Günüm yarın hiçbir belirtim yok adet belirttim normalde gögüslerim acırdı karnıma kramp girer de hiçbiri yok adet belirtileri kaybolup hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda bir de adet siklusun 33 Gün sürüyor geç döllenme olabilir mi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese..
Ah canım ya yalnız değilim demek yaşasın bat a ne kadar var seninYemin ederim aynisini yasiyorum ya. Siklusumuz da ayni. 33 34 gunde adet oluyorum. Normalde adet belirtim olarak simdiye svilcem cikardi göğüs agrim olurdu biraz da olsa. Ama suan adet belirtim de yok hAmilelik belirtim de. Bugun 28. Gün
Bat 12 mart benimki canim. Seninki ne zaman pekiAh canım ya yalnız değilim demek yaşasın bat a ne kadar var senin![]()
Bugün :)Bat 12 mart benimki canim. Seninki ne zaman peki
Test yapcak misin :) cok merak ettim ya insaALLAH hamissindir. Inan bende hala belirti yok kaldi 3 gun bataBugün :)
benmde 6 gun var dun test yaptım gene negatfOofff 8 gün var daha yaa....
Diş tedavisi için geldim diş taşı temizliği için ama hamilelik şüphesi var diye yapmadılar sinirlendim ya bir de fakülte Hastanesi tekrardan alma imkanım YÖKTest yapcak misin :) cok merak ettim ya insaALLAH hamissindir. Inan bende hala belirti yok kaldi 3 gun bata
Vallahi sizle ne cok ortak noktamiz cikti ya. Benim de yirmilik dişim vok fenaydi uyuyamiyordum agridan sizidan yutkunamiyordum cektiremedjm hamilelik suphesinden dolayiDiş tedavisi için geldim diş taşı temizliği için ama hamilelik şüphesi var diye yapmadılar sinirlendim ya bir de fakülte Hastanesi tekrardan alma imkanım YÖKinşallah hamileyimdir emeklerim boşa gitmez
Ahh canım benim ya bende hastanede kaldım böyle saf gibiVallahi sizle ne cok ortak noktamiz cikti ya. Benim de yirmilik dişim vok fenaydi uyuyamiyordum agridan sizidan yutkunamiyordum cektiremedjm hamilelik suphesinden dolayisizi cok iyi anliyorum
Sagol canim benim İNSAALLAH ya senin de agrin diner insaALLAH bata son 3 gun kaldi. Pazar günü bekledigim tarih cok heycanliyim yaAhh canım benim ya bende hastanede kaldım böyle saf gibine yapsam bilemedim
20 kilo diş daha kötüdür ya canım benim inşallah geçer ağrısı bata ne kadar kaldı senin
Bence artabilir o kadar ddusuk degil gec dollenmistirBenim değer düşüm çıktı kızlar 32![]()
İnşallah canımBence artabilir o kadar ddusuk degil gec dollenmistir
İnşallah bebişin seninledir canımSagol canim benim İNSAALLAH ya senin de agrin diner insaALLAH bata son 3 gun kaldi. Pazar günü bekledigim tarih cok heycanliyim ya
Test yaptım negatif çıktıSagol canim benim İNSAALLAH ya senin de agrin diner insaALLAH bata son 3 gun kaldi. Pazar günü bekledigim tarih cok heycanliyim ya