Bat'a 10 gün ve civarı kalanlar :)

Benim değer düşüm çıktı kızlar 32 :KK43:
cnm stres sikinti yapma yaaa en azindan bir degerin cikmis sukret allah her zaman yardimcidir bak biz oldumu deger dusuk cikti o oldu bu oldu diye diye kendimiz kotuyu cagiriyoruz 2 gun snra tekrar yap kan testi 2 ye katladiysa sorun yok dusuk cikti diye uzulme suan seninle oldugunu dusun dogacagi gunu dusun aldigin kiyafetleri beskleri dusun arkana yaslan hayal kur yani

Canım dur daha erkeeen üzülme dana idrara geçmimiştir kiiii bizim adet döngümüz uzun geç yumurtlamışızdıır dur bi adetin geçsin ruh ikiziiiim:KK33::KK36:
Ay canım ya yorum yapmam bile beni çok mutlu etti teşekkür ederim inşallah dediğin gibidir :KK200:

Ay canım ya yorum yapmam bile beni çok mutlu etti teşekkür ederim inşallah dediğin gibidir :KK200:
Öyle öyle Allahın izniyle olcak adet gününmüş ama bak gelmemiş daha demekki umut vaar ondan stres yapma bu ay olmazsa birdahaki aya oluur :KK37::KK23:

İnşallah canım inan bende çok istiyorum. :dua:Bugün sarı akıntım başladı adetim geliyo galiba. Geçen ayda böyle oldu. Sarı akıntı geldi ümitlendim üma 2 güne adet olmuştuum:cry:
Benim de karnıma kramp giriyor sanırım ben de adet olacağım :((

Kızlar benimde bugün bat günüm kahverengi akıntı bir damla geldi peder 11 buçuk da hala gelen giden yok sabah ilk idrarla test yapcam gelmezse :))

Kızlar benimde bugün bat günüm kahverengi akıntı bir damla geldi peder 11 buçuk da hala gelen giden yok sabah ilk idrarla test yapcam gelmezse :))
Ay insaALLAH bebisin seninledir mutlaka sonucu paylas merakla bekliyorum

Back
X