- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
Arkadaslar ben cok oluyorum biliyrm ama burda sorarak ya umut ya umutsuzluk buluyorum destek buluyorum ya obile yetiyor bana bata 3 gun kala kan negatifken degiseniniz var mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 kasim sat o gunden itibaren 2 gunde bi iliski oldu en son iki gun once oldu bat 17 aralik 8 gun kala 0.33 3 gun kala (bugun) 0.100 cnm
Ne zmn yaptrmstn cnm zamanlarida yazarmsnBenim degisti canim. 0.1 di hem de kan testim.
verdgn cm nedr peki onu anlayamadim19 kasim sat o gunden itibaren 2 gunde bi iliski oldu en son iki gun once oldu bat 17 aralik 8 gun kala 0.33 3 gun kala (bugun) 0.100 cnm
Bu gun verdgm zatn cnm 0.100 idrar testi yapmyrm guvnmyrm onlaraverdgn cm nedr peki onu anlayamadim
İdrar testleri ne alemde peki
Gercektn mi nasil yani cok sagol cnm ya inanmiyorum suan bn cok sasirdm bat gecti 1 hafta sonra he masallah suan hamilesin yaniBenim bata 2 gün kala 1.17 çıkmıştı. Bende negatif olduğunu düşündüm aradan bir hafta geçmesine rağmen regl olmayınca idrar testi yaptım sonuç en koyusundan çift çizgi Daha sonra da hiç kan vermedim.
Aynen Canım öyle geç döllenme falan da değil tam sat ile uyumlu bu usg de bugündenGercektn mi nasil yani cok sagol cnm ya inanmiyorum suan bn cok sasirdm bat gecti 1 hafta sonra he masallah suan hamilesin yani
Ay cok guzel Rabbim saglikla dogurmayi nasip etsn kanda nasil cikmamis ina sasirdm bn Allah razi olsun bi nebzede olsa gulumsettin rahatlattin umut oldun bana cnm bende kurlere falan bakmaya baslamustm kestim komple umudumu ama olabiliyrmus sayende yasayan birinden duymak guzel doktor kesinlikle ustune basa basa yukselmez yok gebelik dynce e unut iste sagol cnm bnmAynen Canım öyle geç döllenme falan da değil tam sat ile uyumlu bu usg de bugünden
Canm 14 aydr hep belirti yasadm bn mide bulantisina kadar dusun ama heray umutsuz bu ay sadece adet belirtilerim var kasik bel agrisi usume akinti baska bisey yok cnm bunlari adet onceside yasyrm gec dollenme beni umutlndryo hic ne zmn yum. Bilmiyorum takip edemedim hic ama iliski devam etti adetim hic sasmaz ayni gun mutlaka gelir ne erkn ne gec eger adetm gecerse bnde senn gibi 1 hafta bklrm sonra yaparm dua et lutfn meleginleBelirti var mı? Bendeki belirtiler çok şiddetli bel Ağrısı, halsizlik, aşırı uyku, göğüslerde dolgunluk ve kasıklarda batmaydı ara ara da tansiyonum düşmüş gibi baş dönmesi yaşıyordum iş yerinde.