Hamile misin değil misin bilmiyorum ama tek bildiğim 10 dakikadan sonra ki sonuçlar kesinlikle kaale alınmamalı. Çok kişi üzüldü bu yüzden.Kizlar adetime 4 gun var. Bugun gebelik testi yaptim.Tek cizgi var fakat 2nci cizginin olmasi gereken yerde cok hafif bir kirmizi buğu gibi leke gibi bir toplanma var.Gölge gibi yani. Bu ne demek bileniniz var mi? Bu arada testten 1 saat sonra falan olustu bu. Fotograf yukleyemiyorum lütfen bilen biri bisey soylesin hamile olabilir miyim acaba?
Şuan evde başka yok ama yarin yapacagim.BekleyemiyorumTest bozuk olabilir bı tane daha yapsan
Kizlar adetime 4 gun var. Bugun gebelik testi yaptim.Tek cizgi var fakat 2nci cizginin olmasi gereken yerde cok hafif bir kirmizi buğu gibi leke gibi bir toplanma var.Gölge gibi yani. Bu ne demek bileniniz var mi? Bu arada testten 1 saat sonra falan olustu bu. Lütfen bilen biri bisey soylesin hamile olabilir miyim acaba?
Eki Görüntüle 2138658 Eki Görüntüle 2138658
Banada gele gele bozuk test denk gelir gelde delirmeCanım test bozuk gibi. Sabah ilk idrarla tekrar dene veya direkt kan ver kafan rahatlasin. İnşallah gönlündeki hayırlısıyla olsun :)
Icinde kagit yok ucuz testlerden. Arkasinda sadece cift ise + tek ise - yaziyor.Markasi al biCanim testi ac . icindeki kagida bak. Test bozuk degilse buyuk ihtimal pozitif
Banada gele gele bozuk test denk gelir gelde delirmeSagol canim..
Yoktu.Sonradan cikti.Yarin tekrar deneyecegim..İdrarı fazla koymuş olabilirsin ya da bekleyince bozulmuş olabilir. İlk 20 dk herhangi bir iz var mıydı peki?
Test bozuk bence başka bi testleri bidaha yapKizlar yukledim bakarmisiniz
Yarin tekrarlayacagim cnm beklemek cok zorBende de böyle oldu canım muhtemelen test bozuk. Benim yumurtalama 5 gün önce oldu hemen çıkmaz ama bozuk olduğu için ikinci çizgi dağınık koyu çıktı eğri büğrü bişi çıktı ben dikkate almadım. Haftaya anca belli olur. Ama senin bata 4 gün varmış testi tekrarlarsan sonuç cikar
Bebetime miratech al-bi dışında bi markayla tekrarla. Sıkıntılı bu markalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?