Geçmiyor günler geçmiyooorPazartesiyi bekleyenler
Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim ❤ doktordan bebis sevinciyle eve dönersin insallahBu da bugunkü testlerimartmış sankiii
Benimde testlerim böyle çıkıyor bugün yaptım biraz daha koyulaştı. Benimde salı günü adet günüm bakalım ne olacak.Bu da bugunkü testlerimartmış sankiii
Ayy valla artmış insallah sağlıklı geceliktir rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli benimde aynı 6gun kala yaptım çok silik bir çizgi var beklemedeyim bende bakalimBu da bugunkü testlerimartmış sankiii
Gebesiznzdir artk Allah tamamına erdırısn inşallah ❣Kızlar bugün test böyle çıktı, kan verdim yarın da doktora gideceğim, beklemedeyim
MaşallahKızlar bugün test böyle çıktı, kan verdim yarın da doktora gideceğim, beklemedeyim
Ayyyy maşallahh gebesinizzzKızlar bugün test böyle çıktı, kan verdim yarın da doktora gideceğim, beklemedeyim
1 senedir çocuk istiyorum 3 kimyasal 8 haftalık bir kürtaj sonrası ve 5 cm çikolata kistime rağmen inat ettim uğraştım olmadı olmadı.. tam seninle aynı tarihlerde artık kafamdan tamamen silmiş evde büyük temizliğe kalkışmış ve eşşek ölüsü gibi her bulduğum ağır eşyayı kucaklaya kucaklaya temizlik yaptım. Bata 2 gün kala şeytan dürttü gittim test yaptım bi baktım çift çizgi. İnanamadım tabi neyse döngünün 28. Günü doktora beta verdim 973 çıktı gene inanamadım. Ama vardı işte kağıtta nal gibi yazıyordu. Şimdi üstünden 2 gün geçti doktordan geleli sağ kasığım ağrıyor gene inceden inceden. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz ama hamile olduğumu duyduğuma bile sevinemiyorum korkudan yaşadıklarımdan.. Allah hepimizin yüzüne gülsün canımMerhaba,
Bata 6 gün kala erken gebelik testlerinden yaptım, günün ilk idrarı da değildi o kadar emindim ki çıkmayacagından, öylesine yapayım dedim. Silik çizgi çıktı, ikincisini yaptım yine hayalet çizgi çıktı. Sadece ben mi görüyorum, ya da bu kadar erken bu şekilde öğrenen var mı? Ekstra belirtiler olarak çok belirtim yok ama ekstra bir gaz sancım gazım ve karın ağrım var. Kasette belli belirsiz neredeyse yok denilen bir renk farkı çıktı. Ovülasyon testi ise dün çok silikti bugün koyulaşmış. Hepsinin fotoğrafını ekledim. Şimdi kan verdim geldim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Çok teşekkür ederim inşallahGebesiznzdir artk Allah tamamına erdırısn inşallah ❣
Çok teşekkür ederiim, Allahım size ve isteyen herkese bu güze duyguyu yaşatsın, kucağını bebekle doldursunMaşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bana ve isteyen herkese nasip olsun
İnşallah her sey gönlünüzce olsun, güzel haberlerinizi bekliyorum1 senedir çocuk istiyorum 3 kimyasal 8 haftalık bir kürtaj sonrası ve 5 cm çikolata kistime rağmen inat ettim uğraştım olmadı olmadı.. tam seninle aynı tarihlerde artık kafamdan tamamen silmiş evde büyük temizliğe kalkışmış ve eşşek ölüsü gibi her bulduğum ağır eşyayı kucaklaya kucaklaya temizlik yaptım. Bata 2 gün kala şeytan dürttü gittim test yaptım bi baktım çift çizgi. İnanamadım tabi neyse döngünün 28. Günü doktora beta verdim 973 çıktı gene inanamadım. Ama vardı işte kağıtta nal gibi yazıyordu. Şimdi üstünden 2 gün geçti doktordan geleli sağ kasığım ağrıyor gene inceden inceden. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz ama hamile olduğumu duyduğuma bile sevinemiyorum korkudan yaşadıklarımdan.. Allah hepimizin yüzüne gülsün canım
1 senedir çocuk istiyorum 3 kimyasal 8 haftalık bir kürtaj sonrası ve 5 cm çikolata kistime rağmen inat ettim uğraştım olmadı olmadı.. tam seninle aynı tarihlerde artık kafamdan tamamen silmiş evde büyük temizliğe kalkışmış ve eşşek ölüsü gibi her bulduğum ağır eşyayı kucaklaya kucaklaya temizlik yaptım. Bata 2 gün kala şeytan dürttü gittim test yaptım bi baktım çift çizgi. İnanamadım tabi neyse döngünün 28. Günü doktora beta verdim 973 çıktı gene inanamadım. Ama vardı işte kağıtta nal gibi yazıyordu. Şimdi üstünden 2 gün geçti doktordan geleli sağ kasığım ağrıyor gene inceden inceden. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz ama hamile olduğumu duyduğuma bile sevinemiyorum korkudan yaşadıklarımdan.. Allah hepimizin yüzüne gülsün canımMerhaba,
Bata 6 gün kala erken gebelik testlerinden yaptım, günün ilk idrarı da değildi o kadar emindim ki çıkmayacagından, öylesine yapayım dedim. Silik çizgi çıktı, ikincisini yaptım yine hayalet çizgi çıktı. Sadece ben mi görüyorum, ya da bu kadar erken bu şekilde öğrenen var mı? Ekstra belirtiler olarak çok belirtim yok ama ekstra bir gaz sancım gazım ve karın ağrım var. Kasette belli belirsiz neredeyse yok denilen bir renk farkı çıktı. Ovülasyon testi ise dün çok silikti bugün koyulaşmış. Hepsinin fotoğrafını ekledim. Şimdi kan verdim geldim. Yorumlarınızı bekliyorum.
inşallah canım bende senden bekliyorum güzel haberlerİnşallah her sey gönlünüzce olsun, güzel haberlerinizi bekliyorum
Aminnn inşallah canım Allah hepimize güzel haberler duymayı nasip etsinİnşallah her sey gönlünüzce olsun, güzel haberlerinizi bekliyorum
testinin markası neydi canım?İki test bu şekilde daha net oldu sanırım
canım tebrik ederim. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinKan testi sonucumu da aldım
Öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Yazınızı en baştan okudum. Bende de şuan gebelik şüphesi var ama biraz kafam karıştı. Adetimden 1 gün önce test yaptırdım pozitif sonuç aldım. Adet günümde gecikme olduğu için kan verdim 33,00 sonucunu aldım ama düşük değerde olduğunu söylediler. Adetim 4 gün gecikti ve bu süre zarfında yaptığım testler pozitif çıktı. Muayene olmaya gittiğimde erken olduğu için muayene etmediler. Şuan belirtilerim olmasına rağmen hala şüpheliyim var mı yok mu diye. Siz muayene oldunuz mu yoksa sadece kan değerine göre mi emin oldunuz?Kan testi sonucumu da aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?