Gebeliğe Hazırlık Bata 6 gün kaldı, hayalet çizgi sizce var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu da bugunkü testlerim artmış sankiii
Ayy valla artmış insallah sağlıklı geceliktir rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli benimde aynı 6gun kala yaptım çok silik bir çizgi var beklemedeyim bende bakalim

Kızlar bugün test böyle çıktı, kan verdim yarın da doktora gideceğim, beklemedeyim

Eklentiler

• 0A49F1E0-D236-46FC-BC34-42BC4AD7F4F2.webp
    139,8 KB · Görüntüleme: 224
Kızlar bugün test böyle çıktı, kan verdim yarın da doktora gideceğim, beklemedeyim
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bana ve isteyen herkese nasip olsun

1 senedir çocuk istiyorum 3 kimyasal 8 haftalık bir kürtaj sonrası ve 5 cm çikolata kistime rağmen inat ettim uğraştım olmadı olmadı.. tam seninle aynı tarihlerde artık kafamdan tamamen silmiş evde büyük temizliğe kalkışmış ve eşşek ölüsü gibi her bulduğum ağır eşyayı kucaklaya kucaklaya temizlik yaptım. Bata 2 gün kala şeytan dürttü gittim test yaptım bi baktım çift çizgi. İnanamadım tabi neyse döngünün 28. Günü doktora beta verdim 973 çıktı gene inanamadım. Ama vardı işte kağıtta nal gibi yazıyordu. Şimdi üstünden 2 gün geçti doktordan geleli sağ kasığım ağrıyor gene inceden inceden. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz ama hamile olduğumu duyduğuma bile sevinemiyorum korkudan yaşadıklarımdan.. Allah hepimizin yüzüne gülsün canım

İnşallah her sey gönlünüzce olsun, güzel haberlerinizi bekliyorum

1 senedir çocuk istiyorum 3 kimyasal 8 haftalık bir kürtaj sonrası ve 5 cm çikolata kistime rağmen inat ettim uğraştım olmadı olmadı.. tam seninle aynı tarihlerde artık kafamdan tamamen silmiş evde büyük temizliğe kalkışmış ve eşşek ölüsü gibi her bulduğum ağır eşyayı kucaklaya kucaklaya temizlik yaptım. Bata 2 gün kala şeytan dürttü gittim test yaptım bi baktım çift çizgi. İnanamadım tabi neyse döngünün 28. Günü doktora beta verdim 973 çıktı gene inanamadım. Ama vardı işte kağıtta nal gibi yazıyordu. Şimdi üstünden 2 gün geçti doktordan geleli sağ kasığım ağrıyor gene inceden inceden. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz ama hamile olduğumu duyduğuma bile sevinemiyorum korkudan yaşadıklarımdan.. Allah hepimizin yüzüne gülsün canım
İnşallah her sey gönlünüzce olsun, güzel haberlerinizi bekliyorum
inşallah canım bende senden bekliyorum güzel haberler

Kan testi sonucumu da aldım
Öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Yazınızı en baştan okudum. Bende de şuan gebelik şüphesi var ama biraz kafam karıştı. Adetimden 1 gün önce test yaptırdım pozitif sonuç aldım. Adet günümde gecikme olduğu için kan verdim 33,00 sonucunu aldım ama düşük değerde olduğunu söylediler. Adetim 4 gün gecikti ve bu süre zarfında yaptığım testler pozitif çıktı. Muayene olmaya gittiğimde erken olduğu için muayene etmediler. Şuan belirtilerim olmasına rağmen hala şüpheliyim var mı yok mu diye. Siz muayene oldunuz mu yoksa sadece kan değerine göre mi emin oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…